|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Osobno ne shvaćam fascinaciju s trajanjem baterije pa neka me netko prosvijetli. 90% dana u godini ionak dođeš doma navečer i možeš stavit mobitel na punjač prek noći. A u ostalim slučajevima si ionako negdje gdje postoji neka utičnica. Ako se pak nađeš negdje di nema struje, vrlo vjerojatno nema ni signala. Tak da mislim da je sasvim zadovoljavajuće ak telefon izdrži cijeli dan mučenja ili 2-3 dana standbya. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Mislim da sam našel perfektan telefon za sebe ![]() http://www.nokia.com.hr/A41285029 Da mi je...kolko se uopće cijena tog čuda kreće kod nas? A sad ozbiljno...nećkam se između 5310 i 5320...5320 mi je nakako ljepša a dok od klasičnih telefona mi se najviše sviđaju E51 i 6220...a malo mi se ipak K850 mota po glavi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
5800 je jos u paprenoj sferi , nedavno sam cuo cifru od 550eura . |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Pa 3100 u mobisu je vec kao ok , naravno ako ih ima , ovaj moj info je od prije mjesec i pol . E51 u odnosu na 5310 na ISTIm slusalicama je gotovo isto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
|
A ovo? http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=57882 Velika baterija,kažu da je čvrsta....što mislite?Jedino ne vidim nigdje sa strane tipke za mijenjanje pjesama i regulaciju glasnoće... |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Maheru uzmi W595, opali generic soft i nove drivere za zvuk.Imas uber mobitel s 3.2 kamerom i jos boljim playerom,ili w890 ak ne volis klizno i ista stvar.
![]() |
#41 |
MIUI HR Translator
Datum registracije: Jul 2007
|
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Trebala bi biti kao i kod većine Symbiana, dakle čisto u redu, u rangu s K750i. I E51 ima zadovoljavajuću kvalitetu zvuka usprkos tome što je uređaj poslovne namjene, ali uz kvalitetnije slušalice od onih koje dolaze u paketu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
|
E ovak...bil sam u t-mobile i 6220 i E66 nema više...imao sam 6650 u ruci i mob mi se užasno sviđa...jedino kaj se sve packe vide na njemu.Trenutačni izbor je: 1)Nokia 6650 2)Nokia E51 3)Sony W890 Pitanjce...ima li koji od ovih mogućnost gledanja avi/mpg filmova? Eto...uzeo sam Flex obitelj 200 za sebe i dragu,sebi 6650 Navi a njoj SE S302.Kaj se Nokie tiče...još slinim....mob je bolji nego što sam očekivao....čak ni glazbeni dio nije tako loš...nije ko na SE ali je čisto pristojno s obzirom na primarnu namjenu telefona...zvuk je čist,bez šuma,nije tolko glasna i nema tolko detaljan zvuk ali je fakat OK.Na komande se jako lako priviknut a Symbian...i'm in love ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|