|
![]() |
#4261 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Pogledao seriju, film je radi ispita na čekanju ![]() Šteta što su prekinuli snimanje ![]() Vjerujem da zato serija ima nenormalno visoku ocjenu na imdb-u. Nije se stigla razvodnit. Baldwin je lud, slažem se ![]() Kakav je film? Prema nekim wallpaperima mi se čini da se River malo otkočila i postala opaka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4264 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4266 |
Cars & Tunning
Datum registracije: Jul 2007
|
Netko prati DS9? Sve je zabavnije.. Dominij je od pocetka prvih sezona bio zanimljiva i tajanstvena pojava o kojoj se nista nije znalo, sada polako pocinje šora ![]() Kad pocne Dominion War bit ce zabavno, a bas iz razloga sto dugo traje ![]() Chin'toka, Cardasia Prime, Operation Return,.ufff šore
![]() |
#4267 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
DS9 mi je jedna od boljih serija, kasnije sezone su atipični ST jer ima dosta nasilja i pesimizma. Više me podsjeća na Babylon 5 nego na ST kasnije.
![]() |
#4268 |
Premium
|
Baš sam neki dan skinuo 5., 6. i 7. sezonu (ostale imam od prije), ali nisam stigao sve pogledat. Samo sam sažetke bitaka pogledao na youtubeu. Deep spaceu čar jedino daje dominijski rat. Nekako mi i dalje najdraži voyager. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4269 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Nema ništa bolje nego do dobre bitke/šore sa borgom ! Kolektiv mi je nenadhebiv.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4270 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4271 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Mogli bi isto s Romulancima ili Remulancima. Ili da bar jemput snime bilo seriju, mini-seriju ili film(ove) u kojima Federacija na kraju ne dobi ama baš svaku bitku s višestruko nadmoćnijim i superiornijim neprijateljem. Ajde, (valjda ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4272 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4273 | |
Premium
|
Kako možeš tako govorit za film u kojem Sylar postaje Spock ![]() Citiraj:
![]() A što se tiče šanse negativcima, a čuj, dobiju oni priliku (bilo je situacija kad je federacija pušila big time), ali na kraju good always prevails ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4274 |
-------
|
Treba tome stati na kraj. ![]() ![]() Šalu na stranu, ali da bar razmisle o nekom za ljude pogubnom završetku, bi bilo čudo, kamoli da to onda i snime. Istina, Federacija je bila u dosta slučajeva na koljenima, pa su to ispale čist fine dogodovštine u nekolko epizoda, ali da koji put razrade scenarij sa sretnim završetkom za negativce, teško da bi se ko bunil. Zadnje izmijenjeno od: McG. 31.01.2009. u 02:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4275 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4276 |
Suit up!
|
Što se tiče filmova - First Contact je predobar, meni se svidio Insurrection, iako nije pretjerano popularan. Od starih, Voyage Home mi je ostao u lijepom sjećanju, dok je Wrath of Khan ok, ali ništa extra. Najveće razočaranje je bio sedmi film, tj. Generations, a najveća psihodelija - The Motion Picture - Vvvvvgeeeer!
![]() |
#4277 | |
Suit up!
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4278 | |
-------
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4279 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Zemlja je okupirana a federacija više ne postoji, stanovnici federacije istrebljeni i živi su jedino oni izbjegli. Bio bi garant nastavak u vidu kako se zemaljska civilizacija opet razvila i vrnila moćnja nego ikad ! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4280 | ||
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Administrative - Paris Legislative - San Francisco napola sam fulao. ok, gdje je akademija? odakle je sve krenulo? sta su borgovi napadali, mislim sa pikardom a i katom? otkud su krenule sve promjene koje su definirale tadasnji svijet/napredak/civilizaciju? otkud su kapetani (osim pikarda, vec rekoh)? sve ameriga, kako i treba biti........ svejedno, nisam to htio reci sto se tice lokacije, prepucavati se tkoje veci fan itd. iskljucujem se sto se toga tice, nema veze...... edit. Citiraj:
![]() ![]() ustvari; trebaju glumce engleskog podrucja, ali sve ostalo izvana. kako si vec rekao; britanija/kanada/rusija/japan/ceska.......
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! Zadnje izmijenjeno od: Burko. 31.01.2009. u 02:41. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4281 |
Suit up!
|
![]() |
#4282 | |
-------
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4284 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Meni se oduvijek najviše dopadao TNG, makar je jako dobar i DS9 koji je na TVu. Bilo je stare ekipe (picard, data, worf) i bili su gdje još nijedan čovjek nije bio ![]() Uvijek mi se dopadala priča iz homeworld: cataclysma, čudno da nitko se još nije sjetio to ekranizirati u neki SF film ili čak seriju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4288 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#4289 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Nisam rekao da je odličan, samo da je ok pogotovo u usporedbi sa ostala dva. Mislim da su Battlefield Earth još više uništili a tako sam se radovao tom filmu. Zaključak, treba čitati knjige a ne gledati filmove ![]()
![]() |
|
|