|
![]() |
#661 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
http://hdtelevizija.com/2009/01/05/r...6-cm22-inca/1/ Valjda bude i drugi dio uskoro...imho 16:9 je normalnija od 16:10, ima dvi, ima hdmi...full hd, pa que više hoćete, i 22" je. za tu lovu ovo je predobro...i btw. moze se wall mountat ako je nekome potrebno (kao meni) |
![]() |
![]() |
![]() |
#662 |
noise freak
Datum registracije: Jan 2007
|
Ne vidim neku veliku potrebu za 16:9, eventualno za one koji misle gledati puno filmova na kompu, ali za tu svrhu je bolje uzeti veći lcd tv, a ne monitor... 16:9 je prirodniji omjer za ljudsko oko, ali pri gledanju filmova, a ne za normalan rad na kompu imho... |
![]() |
![]() |
![]() |
#664 | |
noise freak
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#665 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#671 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
e, ovako... meni je dosta ove moje krame od monitora, vise se ne igram pa mi ne trebaju neke performanse graficke itd. pa bi si fino piknuo na ovu kantu 22" monitor. dakle, dao bi do 1600 kn. 22", obavezno wide screen. kvaliteta slike itd je na prvom mjestu. za oko mi je zapelo sljedece: SAMSUNG SM 2253LW LS22AQVJFV SAMSUNG SM 2233BW LS22CMKKFV LG LCD W2252V dakako, svi ostali prijedlozi su dobrodosli ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#677 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Premium
|
Evo što se dogodi kad bloka dasel veza.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Premium
|
Jesi razmislio o T220?? Ako je izvorni Samsung panel, to je ipak najbolje od svega što si naveo. Eno na nabava.net je najtraženiji. Ja ću ga kupiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
Premium
|
Nestalo T220
Ljudi, evo u Splitu nema u Vemila, HGspota uopće T220, a u Linksa imaju dva i naravno oba su CMO panel, vjerojatno Kina. Sad me zanima, jel tko zna di se u Hrvatskoj može nabaviti T220 sa Samsungovim panelom?? Kako čujem MSAN ih više nema ni na skladištu. Hoće li se više uopće i proizvoditi ili triba misliti na drugi ekran. Ako da, na koji, da bude kvalitetom i cijenom kao T220? |
![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
...(=_o)...
Datum registracije: May 2004
|
Tražim preporuku za 22" monitor: do 1200kn Imam laptop, HP Nx6325, i 15" mi je malo, pogotovo za AutoCad...tako da si mislim uzeti neki 22" monitor, moj laptop nema DVI, nego samo VGA izlaz, kontam da je kvaliteta nešto malo lošija, ali dobro...znači monitor mi treba za AutoCad jel na faxu sad imam posla s dosta crtanja, za gledanje filmova, i za internet...eventualno neki word i tak neš slično...tako da bi taj monitor bio stalno spojen na laptop a ovaj na laptopu nebi ni koristio onda... Vrlo mi je bitno da me kompjuter ne bode u oči i da me ne boli glava od njega, jel uglavnom dosta vremena provodim pred njim... Molim vas za preporuke, malo sam pregledavao po ovoj temi, ali zaista nisam našao ono što mene zanima... Htio bih pitat oko kontrasta, jel koliko sam skužio što veći kontras, to bolji prikaz bijele i crne, jel, cimer mi ima samsunga 24" s tv-om, i bijela je dosta izražena i mene peku oći od toga(oviisi na kojem je modu monitor namješten) ali bih to svakako htio izbjeći... |
![]() |
![]() |
![]() |
#688 | |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
vidio sam i lg 2241s i 2242s - jeftiniji 22 monitori samo sa vga (dsub) konektorom i monitori su sasvim solidni ovaj drugi je sa sjajnom plastikom a prvi sa mat (ne ekranom nego plastikom) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Premium
|
T220
Pošto nema u Linksa, niti u drugim trgovinama T220 sa Samsungovim panelom (bar ja ne znam da ima?, zanima me jel tko zna jel di ima i hoće li dolaziti? Kakav je Samsung SM 2233BW u Linksa? U čemu je razlika između T220 i 2233BW?? Neda mi se više čekati, pa ako nađem 2233BW sa Samsungovom matricom uzeo bi njega, ako je teh. isti kao T220. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|