|
![]() |
#601 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#602 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Možda zbog krasnih 26" Rezolucija nije valjda na njemu mana? Možda mi se Chris Pirillo previše uvukao pod kožu. P.S. - oprosti ako te razlika mišljenja uvrijedila! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
Premium
|
ne, nisi shvatio, preporuka monitora, pogotovo 2 ili vise puta skupljeg od monitora o kojima se razmislja zasluzuje ako nista drugo kvalitetno objasnjenje. E sad moje razmisljanje o tom i monitorima tog tipa kojih ima jos je da je ogroman nedostatak tih monitora njihova matrica jer kod standardnog rada iz relativne blizine je TN manje nego neadekvatan, to su jednostavno prevelike dijagonale za tu tehnologiju, ok su kao nekakvi tvi, tj za gledanje filmova s kompa ili slicno ali onda zasto ne kupit 82cm full hd tv pa njega koristit kao monitor, a za slicne novce!? @krusty.. t220p je t220 s rezolucijom 1920x1200
![]() |
#605 |
zgubidan
Datum registracije: Dec 2008
|
kad samsung planira izbacit nove monitore 22" koji slicu vanjskim izgledom na nesto, al' da opet imaju i malo bolje performance u odnosu na t220 ![]() EDIT: jeli istina da je SM t220 tako lose kvalitete slike? Koristim kompjuter iskljucivo za net, msn i igre pa hoce li to bit dovoljno dobar monitor? Po kvaliteti slike dali je bolji od mog dosadasnjeg samsung SM 930mp? |
![]() |
![]() |
![]() |
#607 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#609 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
@krusty samsung izbacuje nove modele sa tn matricama na mjesečnoj bazi tako da nemaš brige oko toga hoće uskoro novi model ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#611 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
http://benq.com/products/LCD/?produc...specifications Input Signals: D-sub / DVI-D/ HDMI1.3 HDA model izgleda da nema utore, ali HD (bez A) ima... U HG spotu je HDA model ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#612 |
zgubidan
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
zgubidan
|
jeli istina da je samsung SM t220 tako lose kvalitete slike? Koristim kompjuter iskljucivo za net, msn i igre pa hoce li to bit dovoljno dobar monitor? Po kvaliteti slike (kontrast, kutovi itd.) dali je bolji od mog dosadasnjeg samsung SM 930mp? |
![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Preporucam oprez s t220, u Zg su se pojavili CMO paneli. Ja ga isao kupit, ali sam zahtjevao da ga isprobam pri preuzimanju, bio je CMO, nisam ga htio uzet, imao je izrazitu zrnatost na tonskim prelazima. Losiji tonski prelaz od 4 godine starog samsunga 710n, takodjer tn lcd-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Ajd ga kupi pa vidi, mislim 100ljudi vele da je slika odlična i isto tako na netu to možeš nać na svim testovima! Slika je odlična a to mislim na boje/oštrinu ! Ubiti osim kad gledaš pod manjim horizontalnim kutem slika je malo tamnija, osim toga nema mane, boje su super, te nema izbijanja crne! A sad neznam kakvi su CMO paneli, al na to pripazi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Za vračanje neznam, ovisi koji je dućan, ubiti reci da ga hoćeš provjeriti na licu mjesta, to bi ti trebali omogućiti! Kontrast i Brajtnes staviš na 0 i Sors gumb drži par sec dok se ne pojavi skriveni meni! I tam pročitaš one brojke i nebi smjelo u šifri pri kraju biti slova "c" ! Daj prelistaj temu na početak i videl buš kak to izgleda! |
![]() |
![]() |
![]() |
#622 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
HP L2245wg
Jel tko zna kakav je ovaj HP L2245wg što je u Linksa doša? Naručio sam T200, ali kad je stiga u Split, nije bila Samsungova matrica, pa ga nisam kupio, pa mi je reka da dođem u ponediljak? Jeli ovaj HP bolji o Samsunga?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#623 | |
Premium
|
Citiraj:
Zahvaljujem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
Premium
|
@gesaugen & petar1... l2208 i l2245wg su u osnovi isti monitori s razlicitim konektorima (l2208 d-sub only, l2245wg d-sub i d-dvi) i drugim stalkom. Sasvim pristojni TNci inace. Na bivsem poslu imao nekoliko komada l2208. nedostatak je to sto su preskupi za to sto nude, odnosno ima gro monitora koji rade potpuno istu stvar samo za osjetno manje novaca. a razlika izmedu l2245wg i lp2275w je nebo i zemlja, skroz druga klasa monitora. druga matrica (s-pva), drugi materijali itd. "lp" serija je osjetno kvalitetnija od "l". To je u laptop svjetu 6730s vs 8530p, pa odite u trgovinu pogledat razliku ![]()
![]() |
#626 | |
Premium
|
Citiraj:
Znači ako sam te dobro razumio, bolje i isplativije mi je uzeto T220, jer je istio TN matrica i 400kn jeftiniji? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
Premium
|
ako dobijes sa samsung ili auo matricom onda vjerojatno da, ako te zapadne cmo onda ne ![]() ne znam odakle si petre, al na tvom mjestu bi otisao svakako do neke vece trgovine malo ispregledat monitore koje imaju izlozene. trenutno bi se drzao jos uvjek lg-a i philipsa posto su oni najveci safe bet da svi budu isti jer je lgdisplay (do nedavno lg.philips) jedan od najvecih proizvodaca lcd matrica i u svoje monitore iskljucivo svoje proizvode guraju, pa nema lutrija. tj bilo je iznimki naravno, al nisu u ovoj klasi..
![]() |
#628 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
zgubidan
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
Premium
|
u rangu su, lg matrice su po meni slicnije auo matricama, smireniji su tonovi, nesto manje atraktivno na prvi pogled izgledaju od samsungovih, al stvarni kontrasti su otprilike jednaki, probijanje osvjetljenja ako ga i ima je relativno malo i sl. @krusty... da, 2253bw je poput manekenki, ljep i los ![]()
![]() |
|
|