|
![]() |
#151 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
A gdje to možeš zamijeniti za drugi? Ja sam svog kupio u HG Točci i ne znam da će mi htjeti da nadoplatim za nešto što se ne kvari... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Six Blade Knife
Datum registracije: Jul 2008
|
Ako se ovo Reallocated Sector Count bude povećavalo, onda se možeš počet brinuti. Jedno je sigurno, backup bi bilo vrlo pametno napravit ako već nisi. I onda možda pokušat testirat Seatoolsom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Six Blade Knife
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
![]() |
#158 | |
Six Blade Knife
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
ajme meni. neznan jeli pocelo ali sam maloprije diga windowse iz standbya i pojavia se neki plavi ekran ( ne ekran smrti ) nego neki drugaciji . onda se resetira i usa normalno u windowse. inace imam jedan od tih problematicnih 500gb 320as Zadnje izmijenjeno od: Zajeb. 22.01.2009. u 00:09. Razlog: serija diska |
![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
o da...jedan sat u noci i mi sretnici s doticnim diskovima idemo lijepo staviti jedan ooooogroman copy/paste...i jos sam se ja cudio kako je disk bio povoljan...a nadam se da meni nece biti another one bites the dust |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Evo da vam javim, flesnuo sam ga i to preko e-sata kontrolera jer mi je u vanjskom kucistu (da ga lakse bacim ako ode) i uspjelo je radi sad zasad a dokle ce to cemo da vidimo.
![]() |
#171 |
Guest
Datum registracije: May 2008
|
Evo, i ja sam napravio firmware update. Zasad sve dobro radi, firmware je bio promjenjen bez ikakvih problema, disk normalno prepoznaje, te nisam imao nikakav data loss. Cim se Vista podigla, doticni disk je prepoznala kao drugi, znaci, ponovno je drivere instalirala za njega. Eto, toliko od mene, drzimo fige da je ovo the real deal. ![]() Screenshot prije firmware promjene: http://i44.tinypic.com/2ry0aw5.jpg Nakon firmware promjene: http://i43.tinypic.com/2rzxqwy.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Guest
Datum registracije: May 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Mogu potvrdit da novi SD1A ne brick-a ST3500320AS kao onaj prvi. Svoja dva sam flashao i sve ok. Sada treba pratit razvoj događaja i nadat se da je problem rješen ovim FW-om. Seagate-u će trebat stoljeće da vrati povjerenje i bar dio kupaca, ccc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
Evo i moja dva flashana sa SD1A i za sada sve ok, nadam se da ce tako i ostati. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|