|
![]() |
#1 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Katodne lampe
Jel ko zna gdje ima kod nas za kupit katodne lampe za case mooding?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
:confused: ili ja neznam o čem pričaš ili ti nisi baš u toku sharkoon-ovih lampi imaš svuda (npr. links) a thermalteke-ovih (ne nisu bučne ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
a kaj sad covjek je iz Jaske! sharkoon-links thermaltake/coolermaster-kvark Ako oces full efekt uzmi UV lampu i UV reactive fans... Ja sam se tako sjerbao i uzeo Taj uv reactive fan i NE-UV lampu LOL! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
pa kaj ak je iz jaske ???? ima net,a svaka trgovina ima web shop....no ak smo mu pomogli super ![]() inače uv katoda je mus ak se imaju uv reaktivni fanovi,ide/fdd/sata kablovi i slično... meni su ove dvije kombinacije uvijek bile najbolje: 1x uv katoda 30cm + 1x katoda u boji 30cm 2x katoda u boji 10cm ili 2x katoda u boji 30cm 2x uv katoda 10cm |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
CyberSky
|
Ja sama gledal po coolpc-u i tam piše da katodne lampe duže traju od neonski.Evo ti opis jedne katodne lampe:Hladna katodna luč dolžine 10cm z inverterjem, je tako manjših dimenzij in se lahko vgradi kjerkoli v računalnik! Te katodne luči so s svojimi bolj kompaktnimi dimenzijami in precej višjo življenjsko dobo bistveno svetlejše kot primerljive neonske luči. Montaža luči je resnično preprosta saj se priključi s standardnim molex priključkom. V notranjosti se pritrdit z obojestranskim samolepilnim trakom. V obseg dobave sodi tudi ločeno stikalo za vklop in izklop. Če želite to stikalo uporabljati, ga namestite na režo pri PCI slotu, na zadnji strani ohišja. Luči se ne segrevajo in niso dodaten vir toplote v ohišju. Evo i direktnog linka: http://www.cool-pc.org/cgi-bin/b2csh...prod=15&cat=16
![]() |
#7 |
Premium
|
HAHAHAHA ne ne "neonke" je samo laički (ili onako sleng) izraz za katode (staviti neonku u komp je glupo jer se za razliku od katode griju) tak da si 100% siguran da koju god "neonku" (sharkoon i slično) uzmeš da je to u biti hladna katoda |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
CyberSky
|
Kad kupujem lampu dali mi je bolje uzet duplu od 10cm ili jednu normalnu od 30cm.Koja jače svijetli i koja ima veći krug osvjetljenja?
![]() |
#9 |
We called it "The Sin."
Datum registracije: Apr 2004
Lokacija: In your head, in your head, Zombie, Zombie, Zombie, eh, eh
|
ovisi šta želiš osvjetliti, tj. sa koliko strana želiš da ti svjetlost dopire
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() "dupla neonka" je ubiti paket od dvije neonke ![]() male (10cm) svjetle skoro jednako jako kao i velike...i jako su zgodne za osjetliti skučene djelove ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
CyberSky
|
Samo bih htio osvijetlit s gornje i donje strane.
![]() |
#12 | |
We called it "The Sin."
Datum registracije: Apr 2004
Lokacija: In your head, in your head, Zombie, Zombie, Zombie, eh, eh
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#13 |
ALEA VICITIS
|
ja bi ti preporucia da uzmes duplu od 10 cm,zato sta ti zauzimaju manje mista u kucistu,a jedna takva lampa ti moze sama osvitlit cilo kuciste ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|