|
![]() |
#481 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
nisam flashao bios, nekak me strah iako sad vec ozbiljno razmisljam o tom potezu...imam f7 bios a novi je f11 ili f12.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#482 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() Kao što rekoh, nisam gotov s njima... Nikak da dobijem vražju ploču da ih mogu malo više nakudrit ![]() @puckooo Ništa te ne mora biti strah, samo flashaj ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Na službenim stranicama, tko bi reko...zašto se toliko bojiš flashati ploču, nije to baš toliki bauk... |
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Guest
Datum registracije: Dec 2008
|
Eo meni decki iz linksa lijepo priznali to s webshopa i izvadli original racun i poslano u servis u zgb ! Links osijek cista 5-ica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
.
|
Što ti je tu zanimljivo? Valjda je logično da 2x1 ide bolje od 4x1. |
![]() |
![]() |
![]() |
#488 | |
there's only Chuck Norris
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
ovo su moji na 2.5V samo probani uz aktivno hladjenje i poslije tog banana, crko jedan, drugi oslabio. http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=422038 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Da pojednostavimo - u pitanju bash gigabyte-a : Skini zadnji bios bash za svoju plocu (pogledaj prvo reviziju ploce koju imas - na samoj ploci na rubu ti pishe), unraraj i pripremi prazan usb stick. Skopiraj sve unrarane fileove na stick (trebala bi biti 3 file-a). Udjes u bios prilikom boota i tamo imash opciju q-flash, pishe ti u dnu ekrana koju tipku moras stisnuti, te tamo samo enter da ti procita i update-a bios s usb stick-a i to je to. U slucaju da ti nece nuditi opciju za usb stick - onda moras ukljuciti u biosu opciju usb legacy enabled. |
![]() |
![]() |
![]() |
#490 | |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
cemu komplikacije pa gigabyte ima live update putem @bios programa, pokrenes on povuce bios sam, restiras komp i gotovo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#491 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#492 | |
there's only Chuck Norris
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() Nisam ni ja da mi je prvi put da OC-am na suludim voltazama. Radio sam ja svasta pa nisam spaljivao komponente, ali eto ovi ballistixi otkazali. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#494 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Em se kosi taj gigabyteov @bios programcic s OS tu i tamo (2 revizije, kolizija s vistom i sl.), em se lako desi neki error vezan uz same windows, bsod ili slicno i ode maticna samo tako. Naravno, preporucljivo je isto tako prilikom update-a biosa sve postavke vratiti na stock, a q-flash je odmah dostupan iz biosa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Servis...
Evo prije nekih 6 dana frend je ostavio riknutu pločicu na servisu (Linksu)... Pa me sad zanima dal ja mogu umjesto iste tj umjesto Ballistixa tražit recimo G skill u zamjenu + nadoplata ? Da ih cimnem sad ili dok se oni meni jave , jer su rekli frendu da budu me nazvali kroz 7-10 dana.. ( Nebi želio bit nepristojan i zvat ih prije onog roka za koji us rekli da budu oni mene nazvali ) Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#496 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#497 | |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() EDIT: ja sam se samo želio uvjerit u tu lošu vjest ... ![]() Zadnje izmijenjeno od: Ati freak. 19.01.2009. u 20:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#499 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() @ATI Freak možeš. ja sam to napravio. ballistixe 2x1 zamjenio za gskillse 2x2 uz neku malu nadoplatu. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Jesu ti lupali amortizaciju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#501 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
Banned
|
I koja je bila cijena na računu,tek tako da znamo za koliko su te sjebali? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Banned
|
Šta da ti kažem doli krasno ![]() Ja reko ajde da je sto kuna,pa de,nebi se ni meni možda dalo zajebavat.Ali ovdje se radi o finih 250kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#505 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() em su ballistixi jefitiniji za 300kn i još sada 100kn nadoplate za novi RAM ![]() a šta da im velim, kome da se žalim ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#506 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Ja stalno po ballistixima i nemam nikakvih težih problema s njima odnosno nikad nisam imao. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#507 | |
Antimićanin
|
eto ga opet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#508 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Onako,pratiš li ti ovaj forum uopće? ![]() Dok jednom netko na ovakvom primjeru ne uhvati i ispegla links pošteno,neće nam kolektivno biti bolje jer će i dalje oni tobože procjenjivat robu. ![]() Sjeti se samo HGspota prije 6-7 godina?Jesu oni postali najkulturniji po pitanju reklamacija jer su fini i dobri ko kru,ili ih je jednom netko ispeglao s nekom kaznom da im se zavrtilo?Dok se linksu to ne dogodi,na što oni računaju da neće jer ih forumaši tobože vole jer imaju dobru ponudu,a vole ih jer su "neuki" po pitanju svojih prava,neće biti sreće ovdje.Osobno,uzeo bih sve sa garancije što mi ponude,ako bi se morao sudom ganjat s njima.Ali kazna koju bi ima DI zaljepio bila bi mi slađa od nektara.Odsad sve kupujem u linksu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#509 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |