|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Motorola v3xx razr i novi SW
pozdrav. imam doticni mob kojeg sam uzeo pred kakve 2 godine najvise zbog mogucnosti UMTS-a. e sad kupljen je u talijanskom TIM-u sto znaci da oni unutra stave software sa svojim logom i ostalim glupostima. imam velikih problema s njim jer kad se spojim na net (u italiji, probao wind i tim) veza prekida svako toliko iako je signal odlican. neznam dali je problem u providerima (pretpostavljam da da) ili u mobu, ali htio bih stavit unutra noviji software pa mozda bude bolje (gore valjda nemoze enivej ![]() probao sam sa moto stranica skinut onaj software update ili kak se vec zove ali kad se spojim mi kaze da ili nema novog sw-a ili nesto u tom stilu, a mislim da je to zato jer ga ne prepozna jer ima to smece od sw-a unutra od TIM-a. jel se moze to nekako sredit drugacije pa da to bude cemu jer uskoro moram u egipat i zelim se tamo spajat preko UMTS-a? tek nedavno sam se uspio spojit na njega preko bluetootha kad sam nasao na stranica od Wind-a sta lineu koju treba dodat pod modem settings da bi to profunkcioniralo. prije sam ga drzao na kabelu, ali je mob ocito zivi shit pa baterija i nakon sto sam kupio novu ne traje duze od 2 sata. hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: May 2004
|
Ne znam kakva je situacija na ovom forumu, na forum.hr-u sam bio moderator i dvije dugačke teme sam imao o motorolama i njihovom modanju, od drugih izvora još preporučam cafe.mobil.hr i www.howardforums.com ako ti engleski nije bed... Ne bavim se mobitelima već neko vrijeme pa ti se neću ponuditi da ti promijenim flash i flex, inače za sve živo promijeniti treba cca pola sata... Realne šanse da zajebeš mobitel su manje od 10%, jedino ako sjebeš bootloader si u banani... Ako imaš nešto para da ti to drugi napravi, probaj ovdje... http://www.dekodiranje-mobitela.com/ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
poz. nije eng bed, ali vecina foruma mi je zablokirana za gledat sa posla gdje jedino imam net. pogledat cu malo ove linkove. btw ak neko sa foruma radi doticne radnje brzo i bezbolno u Rijeci nek se javi na PM. hvala. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|