|
![]() |
#1711 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
ja sam nedavno gledao Dark Knight u 1080p, huh, brutala... a ko inače voli kriščana bejla nek definitivno pogleda ovo El maquinista ![]() http://www.imdb.com/title/tt0361862/ čudan film malo podsječa na jakobovu ljestvicu ili Rescue Dawn od herzoga http://www.imdb.com/title/tt0462504/ yeben film, true story, film o pilotu koji je 5 puta preživio pad, fakat ga ide.... Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 20.01.2009. u 23:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1712 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
RocknRolla - jedan od boljih filmova koje sam pogledao u zadnje vrijeme i jedan od rijetkih koji ostaju u kolekciji. Obavezno pogledati.
![]() |
#1713 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
City of Ember isto pogledao i stekao dojam filma za djecu (možda i je, nisam obraćao pažnju)
![]() |
![]() |
#1714 | |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1715 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
RocknRolla...to moram pogledati Pogledao sam: Step Brothers...užas..dosada..mene i curu su poceli likovi iritirati poslije 15min..onak..lose Igor (crtic)...isto lose..jedino je onaj zec predobar...tak da samo zbog njega i samog izgleda crtica ne mogu totalno popljuvait crtic... Pogledao Wanted...fora..zanimljivo..nije remek djelo ali je ok film za pogledati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1716 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Seven Pounds WOW ![]() Odlično, odlično. Ušao je u mojih Top 5 ikad. Will Smith i pogotovo Rosario Dawson su odlični. Obavezno pogledati.
![]() |
#1717 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Zadnje izmijenjeno od: pogi. 18.01.2009. u 12:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1718 |
Just married!!!!
Datum registracije: Jun 2007
|
Eagle eye, generički popcorn spektakl explozija, šteta kaj su od dobre ideje napravili klišeizirani scenarij, ali nije tak loše da se ne bi pogledalo. Defiance, snimljen prema istinitom događaju o židovima partizanima u Bjelorusiji za vrijeme WW2...malo me podsjeća na "Sutjesku"i slične ex-yu filmeke, mrvicu prepatetično, isforsirano i površno odrađeno, ali skidam likovima kapu zbog svega kaj su preživjeli...Craig, Daniel Craig je glavni problem, samo čekam kad će u snijegom okovanoj šumi izvući smoking, otpiti martini i laserom iz satelita koji navodi pomoću svog ručnog sata pobiti pola nacista ![]() ![]() Burn after reading, braća Coen, i to je sve kaj se treba reći, ko ne pogleda, sram ga bilo |
![]() |
![]() |
![]() |
#1719 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Upravo pogledah Trinity and Beyond - dokumentarac o testovima nuklearnog oružja od 1945 do kraja 60-tih. Veoma dobro, muzika je izvrsna kao i finalni marš Kineza. Malo OT, ali vrlo zanimljivo ![]() Jeste znali da je Adolf Hitler u bazi podataka IMDB-a. Pojavio se taj u puno filmova, jel'te ![]()
![]() |
#1720 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Evo danas sam pogledo Eastwoodov Grand Torino. OMG.. film je predobar.. sasvim opravdano 90mjesto na top 250 od IMDBa. Stvarno sam oduševljen filmom.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1721 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
The Idiots priča o ljudima koji idu malo dublje...
divovski kompjuteri Zadnje izmijenjeno od: tomasini_. 27.01.2009. u 09:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1723 |
Pig on the Wing
Datum registracije: Jul 2007
|
The Curious Case of Benjamin Button...gledao sinoc. Odlicno! Život, Smrt, Ljubav ...jako dobro http://www.imdb.com/title/tt0421715/
![]() |
#1724 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
meni je prvih 30 ak minuta tog filma (The Curious Case of Benjamin Button) bilo ubitacno dooosadno. nakon toga vrijeme je proletilo u trenu. ODLICAN film |
![]() |
![]() |
![]() |
#1726 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Sad sam pogledao onaj RocknRolla što ga je netko stranicu prije spomenuo. Nije loš film, ima akcije, ali nekako mi nije sjeo do kraja. Tu akciju se previše prekida, IMHO.
![]() |
![]() |
#1727 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
He lives by the sword, they die by it LOL ![]() Segal in his best ![]() Neznam, stvarno neznam dal da ovo nabavim
![]() |
#1728 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
The Rocker - dobra komedija, malo mi vuče na engleske filmove zbog glavnog lika, generalno OK. Step brothers - standardna Ferrell komedija, nekom se sviđa nekom ne, meni definitivno da City of Ember - generalno dječji film al nije za baciti, onak malo fantazije za nedjelju popodne... Leviathan - stara garda podmorskih "dokumentaraca", nešto tipa "The Thing" pod morem |
![]() |
![]() |
![]() |
#1729 |
Hejter
|
Pride and Glory - 4 od 5 , zanimljiv film , glumacka izvedba dobra , traje dugo ali prodje vrlo brzo , uglavnom ako volite filmove poput Training daya vrijedi pogledati . |
![]() |
![]() |
![]() |
#1730 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
uff, ako je nesto slicno Training day-u onda ide na playlistu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1731 |
Hejter
|
Ona osnovna tematika prljavih pandura i dobih pandura , i zataskavanje i naravno obracun , cak bi rekao da je kraj vrlo slican i da colin farel skonca isto ko denzel nazalost . Inace , ako ima netko da nije pogledao Training Day - pogledati obavezno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1732 | |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1733 |
Torrent freek
|
I Street Kings [2008] kad smo već na toj tematici ![]()
![]() |
#1735 |
Guest
|
Nove sezone south parka ce ici u HD-u! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1736 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
baš je bitno jesu u HD-u, crtić koji je rađen u Paintu.. no, sigurno će bolje izgledat na FullHD plazmi nego na nekoj HD ready plazmi.. on topic: pogledao danas; Independence day (1996) i opet me je taj film oduševio. Disturbia - onako, ne loš.. a tko nije gledao Taken - ne zna što propušta, a isto tako i Death Sentence sa Kevin Baconom.. odlični filmovi, onako pravo muški ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1737 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1738 | |
Guest
|
Citiraj:
Yep. Take je bio osvjezenje prosle godine. Kad smo kod akcijskih filmova. Ja cekam Expendables. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1739 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1740 |
Guest
|
Jel gledao netko The Bucket List? http://www.imdb.com/title/tt0825232/ Nabavka mi ide malo sporije, pa me zanima kakav je film? |
![]() |
![]() |
|
|