|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Vasa preporuka:mobitel sa GPS-om,i WiFi
Bok narode, vjerujem da su ove dvije stvari jako bitne i velika su novost naspram ostalih funkcionalnosti koje postoje godinama, Pa vas molim da predlozite mobitele sa tim funkcionalnostima o naravno cijene,od najnize ![]() Sta kazete na E66 ili n6650? Moze i neki drugi mobitel, preferiram veci ekran. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Mallosi
Datum registracije: Nov 2006
|
N95 8 gb ti ima to sta ti treba+dosta velik ekran! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
e71 p1 n95
![]() |
#4 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
E71 je stvarno impresivan poslovni uredjaj . E66 je odlican , bas sam ga par dana vrtio po rukama , genijalan uredjaj . |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
Nokia n82 -->
link http://www.gsmarena.com/nokia_n82-2177.php mob ima sve...dobru kameru,xenon bljeskalicu(sto im god to znacilo ali to xenon nije),senzor pokreta koji RADI za razliku od n95 i slicnih koje je potrebno uprgradeat da radi odnosno instalirati programcic za to...ako vas mozda tipke splase,ok su.ja sam bas u fazi kupnje takvog moba ali crnog,pa mozda nabacim review link na ljepsi(barem meni) model u crnoj boji http://www.intomobile.com/2008/02/05...l-finally.html i jos nesto...zbog vece kolicine rama na svim review-ima koje sam citao vele da net preko wifi-ja ide glađe...znam koliko ti to znaci jer ja recimo(na nokiji e51)da bi pokrenuo forum preko moba sa wirelessom zna dosta stekati,a ako nakon toga hocu pokrenuti jos site-dva bez da ovog ugasim to je pravi slide show... i ja sam nedavno bio u dilemi za takav uredjaj,a posto bas i ne volim slidere i ta sranja odluka je pala na ---> Nokia n82
link http://www.gsmarena.com/nokia_n82-2177.php mob ima sve...dobru kameru,xenon bljeskalicu(sto im god to znacilo ali to xenon nije),senzor pokreta koji RADI za razliku od n95 i slicnih koje je potrebno uprgradeat da radi odnosno instalirati programcic za to...ako vas mozda tipke splase,ok su.ja sam bas u fazi kupnje takvog moba ali crnog,pa mozda nabacim review link na ljepsi(barem meni) model u crnoj boji http://www.intomobile.com/2008/02/05...l-finally.html i jos nesto...zbog vece kolicine rama na svim review-ima koje sam citao vele da net preko wifi-ja ide glađe...znam koliko ti to znaci jer ja recimo(na nokiji e51)da bi pokrenuo forum preko moba sa wirelessom zna dosta stekati,a ako nakon toga hocu pokrenuti jos site-dva bez da ovog ugasim to je pravi slide show...
![]() |
#9 |
Guest
|
n95 prilicno slabo hvata wifi i gps signal. n82, iako ima istu antenu receiver sta vec ko n95 puno bolje hvata signal. |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja sam uzeo prije dva dana N82, ujedno i iz razloga koje je naveo Micek. *happy panda* 3,5k HRK. (jel to skuplje od iphone-a koji me ne zanima? ) Uzeo zadnjeg u Svijetu medija, vidim da im sada na stranici piše 'nije raspoloživ' . Sad sam u stresnoj fazi traženja svakakvih korisnih pizdarija za njega. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
tri i pol soma pih. u oglasniku ide po 2 soma. |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
|
Znam, gledao sam ja cijene po oglasniku.S nekakvom jednogodišnjom garancijom ih nude. Ovak imam službeno dvije i pečat firme i bez skepse o originalnosti. Nekak idem na *ako nemaš za chanel, nisi osoba koja bi trebala nosit chanel* i taj slični sex&city. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ja sam sad u nedoumici za kupnju novog mobača i reko sam da to dvoje obvezno mora imati, proveo sam dost vremena na gsmareni i nekak sveo svoj izbor na 3 mobitela 1. nokia N96- ludnica od mobitela ima sve ko N95i dvbt (frend ga ima i iz kaptol centra telka nije niš hvatala neznam jel to do nas ili??)a i cjena je boli glava ![]() 2. Iphone 3g- večina ljudi koje ga ima mi je rekla da gps nevalja (možd nije tako al tcom je ipak đubrad s tim cjenama) ![]() 3. Šećer na kraju !!!! sony ericsson X1 XPERIA - em bjesno zgleda s onom tipkovnicom em je natrpan sa svačim a i u prilog mu ide Windows Mobile 6.1 ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
fanATIčni AMDovac
|
nabavi mi za te pare crnu zapakiranu(mislim dijelovi kutije da su zapakirani jer kutija nemoze zbog garancije koju mobis stavlja unutra)i kupujem odmah ![]() za sad mi i e51 sluzi jaaako dobro samo sto nema neku kameru pa cu je mijenjati za n82... @roboter drago mi je da ti je moj savjet pomogao ali i u oglasniku dobis mob sa garancijom iz mobisa kao sto dobijes i u svakom ovlastenom prodajnom centru tipa tmobile ili vip samo sto je vjerovatno njihova garancija duza... btw ajd me sad nemoj razocarat i reci da si uzeo crnu a ne bijelu ![]()
![]() |
#15 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
fanATIčni AMDovac
|
mislim ja sam tako dobio ovu e51...kostala me 1100kn nova sa folijama,baterija zapakirana i te brije....2 god garancije od mobisa...i za 2400 mogu dobiti n82 al ja cekam da malo cijena jos padne na blizu 2k kn jer mi se ne bacaju novci... @roboter koliko si zadovoljan s tipkovnicom? svi vele da su tipke premale,i ja se slazem al bas leze ok pod prstima
![]() |
#17 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() samo nemoj pocet sad mozda nema garanciju ovo ono, neznam za tebe al ja bi radje dao 1900 za novo bez garancije(iako mozda i ima) nego 3500 za novo sa garancijom, ova za 1900 ak i crkne(al nece ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#19 |
You'll never walk alone
Datum registracije: Sep 2006
|
Nije to dvb-t nego dvb-h, handheld, koji se još nije počeo emitirati kod nas, a troši manje bateriju i bandwidth nego dvb-t, uglavnom prilagođen je za mobitele. Emitiranje će početi valjda za koju godinu, vjerojatno s gašenjem analogne televizije i oslobađanjem tog dijela frekvencija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
fanATIčni AMDovac
|
Citiraj:
![]()
Zadnje izmijenjeno od: micek_kc. 11.11.2008. u 07:18. Razlog: tipfeler :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
![]() Pozdrav! Vrijeme je da si kupim novi mobitel. Sada, pošto baš i ne pratim, postavit ću ovdje... Zanima me mobitel s GPS navigacijom i Wirelessom (može i symbian i windouz mobile, koja je razlika uopće?), dok mi taćskrin uopće ne treba. Tražio bih isključivo neki polovni s nešto sitno garancije do kojih 1000-1100 kuna. ![]() ![]() Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
bluetooth receiver znaci,vanjski receiver kojeg spojis s telefonom preko BT. Ako zelis tako malo dati a da i ma integriran GPS,mogu se sjetiti damo nokije 6650 fold. Svo ostali su oko 1400 navise,jedino ako ti uleti nesto za manje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Nažalost nema Wifi, koliko vidim, ako mi netko preporuči nešto da ima oboje za siću (do 1100 kuna), ako ne budem uzeo 6550 i problem rješen jer se u mobitele baš ne kužim i ne pratim... Usput, šta je "A-GPS " po laičkom? ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|