|
![]() |
#2941 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
imam jedan problem u igri pa ako tko zna kako ga rijesiti. Događao se i sa 3870, a sad se događa i sa gainwardovom 8800gts-icom. U pola igre me zna izbaciti i jednostavno napise error tipa no more video memory avilable jel zna tko kako rijesit? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2943 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
to se i meni ponekada događa, i mislim da je to zbog toga što igra jednostavno postane prezahtjevna u nekim situacijama (ekstremnim). Meni se to znalo događati kada bi se mnogo toga skupilo na jednom mjestu. Nemaš ništa drugo neggo ponovno ući u igru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2944 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Mogu zamolit par odgovora da ne čitam sad cijeli thread? Nabavio sam igricu, instalirao i "sredio".. Ali kako se riješiti konstantog drunken cam-a? Koliko FPS-a mogu očekivati na svom kompu? Jedva je igrivo...Ima možda kakav fix/patch za optimiziranje fpsa odosno grafike? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2945 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Za popravit "pijanu kameru" dok si trijezan ( ![]() A na tvojoj konfi... mislim da će to biti jedva igrivo na nekih 800x600 :/
![]() |
#2946 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2949 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2953 |
Premium
|
Imam jedan problem sa gta 4 koji nikak ne uspijevam rijesiti. Jucer sam promjenio grafu te sam sa 3870 preso na 8800gts. Stare drivere sam zbrisao i ocisto komp sa DC-om. Instalirao sam nove 181.20 drivere. E sad igra ide glatko nekih 2 min, te se onda skroz srusi da moram resetirat komp. Sve ostale igre rade normalno od cod2,cod4,fs x... Probao sam reinstalirat igru, no opet ista stvar se događa. Ja ni sam vise ne znam sta je... Jel mozda tko ima kakvu ideju? Komp je ovaj it potpisa, i napominjem da se samo gta 4 rusi tj smrzava dok sve ostalo radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2955 |
Premium
|
185.20 su za vistu koliko vidim. Evo stavljeni 180.84 i nista opet ista stvar. Igra se jednostavno smrzne. A nije mi jasno imam sp3, patch za gta, net framwork 3. Sve sto je potrebno. EDIT: Nisu ni 185 pomogli, nit je pomoglo vracanje proca na stock...Ocito je u necem drugom problem a nije mi jasno. Zadnje izmijenjeno od: junkieee. 10.01.2009. u 20:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2956 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
imaš i 185 za xp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2957 |
Semper iratus
Datum registracije: Dec 2008
|
ajme, ja kreten se zagreba napisat, napišem -novblank, pa ništa. stavim i još par gluposti ali ništ ne pomaže,a neko vrime mi je cak pokazivalo da mi je reza 800x600 dok mi je bilo isforceano 1280x1024 pa mi je fps u benchu bia 27, a sad 25. ništa ne pomaže oko ovoga. windows je novi, sve updateano,patch,reinstall igre... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2958 |
Banned
Datum registracije: Jan 2008
|
pomiri se-više od toga ćeš teško postići/ja sam isto tolko imao s tom grafom(doduše toxic al nije važno) pa čak ni 4870 nije popravila ništa-kad sam prešao na 8800 gts 512 koja je praktički slabija od 4870 pa možda i od 4850 igra je jednostavno poletjela...eventualno klokaj proc pa možda navućeš koji fps gore ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2960 | |
Banned
|
Citiraj:
e aj neka mi netko objasni onak "zdravo-seljački" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2961 |
volveraš
Datum registracije: Oct 2007
|
I kad sam mislil da je problemima sa GTAIV kraj dogodi mi se sljedeće: Igra radi normalno kolko je to moguće. Napravim backup 4xDVD5 i idem isprobat dal je dobar da spržim. Uninstall, pa novi install backup verzije i WS10 fatal error pri pokretanju. Mislim si da ne valja beckup verzija, brišem sve instaliram original i opet WS10 zaheb. Da sam kaj meljal ne bi mi bilo čudno al ovak... Samo uninstall i ponovo install i igra ne radi. Probal sam i novi Games for Windows i update Social club-a i nove gfx drivere (181.20) i chipset drivere al stalno WS10 problem... Svaki savjet bi mi dobro došel.
![]() |
#2963 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Odkad ima pogasene sve programe, sve mi glađe ide ![]()
![]() |
![]() |
#2965 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
E sada, to je i mene brinilo kod nekih igara pa sam postavio temu i dobio odgovor tu na to pitanje... http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=130171 Sada cu biti poprilicno sretan kada instaliram neke igre koje nisam presao, a igrao sam ih na XP-u i ako mi "save" nece raditi kako treba u Visti!!! ![]() ![]() ![]() Dobro da bar znam da ne radi kod GTA IV!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2967 |
ludjak
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2968 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2969 |
volveraš
Datum registracije: Oct 2007
|
Reinstal ne dolazi u obzir, preveč je toga za posel gore da bi se zajebaval s tim. Mora postojat način jer ono kaj drobe na RS forumu i FAQ-u nije istina il bar meni ne pali. Ak najdem v čemu je problem javim.
![]() |
#2970 |
Banned
|
jel to onaj s policijske zgrade u alqounqinu? @mikey_rs:kak si unintalirao igru-jer sam se ja tu zaj*bo prvo sam deinstalirao igru pa mi je social club zaštekao pri deinstalaciji, probao sistem restore i sve pm al ništa nije pomoglo;tak da bi moglo bit do krive deinstalacije... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|