|
![]() |
#1411 | |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Vrtnja ventilatora se povecava kad pokrenes neku 3D aplikaciju znaci temp raste, jos se cuje kak se postepeno pojacava. |
|
![]() |
![]() |
#1412 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Zamjena za 7600GT
Frendu je crkla PoV 7600GT 256Mb DDR3/128bit. Ne znam ima li još garanciju, pa me zanima što bi se moglo uzeti za zamjenu, a da se mogu igrati novije igre? Drugi frend mi nudi polovnu Gigabyte X1650XT 256Mb, a znam da su tu negdje. Ostatak konfe je E4300, Asus P5B, 1Gb rama, WD 160Gb, 400W MS šrot (molim, bez komentara na napajanje). OC ne dolazi u obzir.
#1413 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Nek proba traziti povrat love, i za tu lovu uzeti rabljenu 7600GT pod garancijom i novo napajanje ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#1414 |
Premium
|
Znam da grafa ima oko 2,5g. tako da nisam siguran da li ima garanciju ili ne. Rekao sam mu neka nađe račun. Šta bi se moglo predložiti za novo u rangu 600-700kn? Nisam baš na 'ti' sa nevidijom. Da je ATI u pitanju, savjetovao bi mu HD4670.
#1416 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ATI 4670.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
#1418 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
#1419 |
Premium
|
Taj mšrot mi kvari cijeli sistem jer ne mogu uzeti jaču grafu. Šta kažete na MSI 3850 256Mb OC za 450kn?
#1420 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
#1421 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Jer sam mislio od tih 700 kako ti kažeš, baciš 100 na neko polovno napajanje, ko ja - Fortron 350, ostane ti 600 i opet kupiš polovnu (ako dolazi u obzir ta fora s polovnim stvarima i mjenjenjem napajanja!) 8800GT. Ipak su to lijepe pare a HD4670 i nije baš neka sreća. |
|
![]() |
![]() |
#1422 |
Premium
|
Čekam da mi prvo javi ima li uopće garu za tu grafu. Kako je u igri PoV grafa i Asus ploča, pretpostavljam da je u pitanju links i 2g. gare. Nakon toga mi mora reći budžet koji mogu utrošiti za grafu. Kad budem imao tu informaciju, znati ću šta dalje. Inače, poznavajući ga, čisto sumnjam da bi išao na polovnu.
#1427 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
jel mi pametno uzet XFX 9600 GSO grafu...? premišljam se između nje i Radeon 4670... 9600 je brža po testovima, al vidim da su ljudi pisali da je glasna i da se jako grije...jel to istina? :-k |
![]() |
![]() |
#1428 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
EN9800GT HYBRO POWER
vako sto mislite o toj grafi ja se dvoumim između EN9800GT HYBRID POWER I HD4850 molim vas pomozite ![]() Zadnje izmijenjeno od: Luka29081991. 13.01.2009. u 17:46. |
![]() |
![]() |
#1430 |
Premium
|
Taman sam čovjeku pisao odgovor kao si maknuo. Anyway, taj Hybrdi Power radi samo na nekim pločama i to onima sa određenim nVdiai čipsetom, što znači da plaćaš nešto što nećeš koristiti tj. bacaš lovu. http://www.fudzilla.com/index.php?op...7791&Itemid=65 Test http://www.tbreak.com/reviews/article.php?id=635
#1431 |
Registered User
|
pomoć oo graf.kartice i jos necega
prvo,pozdrav i postovanje svima ovdje. ja nisam bas nei ekspert u koristenju kompova itd.ali imam par pitanja ako bi mi netko mogao pomoči. moja konfig.na laptopu je 1,7 ghz.796 mhz,1.00 gb,ram ,gforce g06600 e sada ovako,zanima me koju bih trebao kupiti karticu grafičku da bih mogao igrati neke malo zahtjevnje igrice recimo call of duty 5 ili warcrisis itd.i da li je to na laptopu uopće moguće graf kartiguce zamijeniti i zanima me da li bi se mogao zamijeniti neki drugi mozda malo jaci procesor.sutra cu jos staviti gb ram memorije na njega.mozda ce se ovdje nekima ova moja pitanja ciniti glupima ,ali tak je to sa nama koji bas nismo na ti sa kompovima.usput laptop je toshiba quosmio f10.ako trebam jos sta nadopisati od specifikacija neka mi netko kaze.hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
#1432 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1433 |
Registered User
|
i sad
i sad znaci kupio sam laptop na kojem nemogu igrati igrice .pa da sam barem to znao,a tip od kojeg sam kupio me uvjeravao kako ce to tjerat te igrice itd.a jel moguce da je ta graf.ustvari ok ,ali bi trebao znaci poduplati na 2 g rama pa bi onda mozda radilo.koliko para ja mogu trazit za taj laptop ako bih ga prodavao.sad mi kaze kolega da mogu kupiti novu matičnu i da bi to valjda onda bilo to.e sada koju matičnu? Zadnje izmijenjeno od: abid. 13.01.2009. u 22:01. |
![]() |
![]() |
#1434 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1436 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
cod4 na 6600go? to mora da je izgledalo super ![]() a cijena....pokusas ga uvaliti preko oglasnika za onoliko koliko si ga platio. Jebga, barem ti iz cijele price nece ostati gorak okus u ustima. Nekako imam osjecaj da ti je bolje da ti ekipa ne daje realne procjene ![]() Okani se laptopa ako se mislis igrat, dobar igraci lap kosta kao jeben gamerski PC. Ako ti je bas toliko do mobilnosti ostavi si ovoga za to a lovu koju si mislio dati za novi iskoristi za sklapanje desktop kante na kojoj ces se moci igrati kao covjek |
![]() |
![]() |
#1438 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
http://diskont24.com/product.php?pro...8&cat=0&page=1 a da nije ovo neki best buy? alternativno hlađenje, 2g garancije i povoljna cijena. |
![]() |
![]() |
#1439 | |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
|
![]() |
![]() |
#1440 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|