|
![]() |
#1622 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
![]() |
#1623 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Stvarno neznam u kojem je obliku ! Ovako to izgleda u Notepad-u . {425}{529}BOŽlĆNA PUSTOLOVlNA {667}{753}To se zbilo mnogo prije|Prije nego što se čini {760}{825}Na mjestu koje možda ste|U snima svojim vidjeli {832}{892}Za priču koju ćete čut' {899}{963}Zauzmite mjesto|u svijetu prazničnomu {972}{1046}Sigurno čudili ste se|Otkud praznici dolaze {1053}{1136}Ako niste, počnite {1313}{1365}STRAHOGRAD {1524}{1581}Dečki i cure|godišta svih {1592}{1650}Hoćete vidjeti|nešto čudno? {1662}{1712}Pođite s nama|i vidjet ćete {1730}{1781}Ovaj naš Strahograd {1799}{1857}Noć je vještica Dali je to moguće ubaciti na DVD/R (ukomponirati sa DVD Video File )?! Jelc Ovo se može prebaciti na podforum Audio, Video, DVD ( ipak postu nije mjesto ovdje )! Hvala Zadnje izmijenjeno od: Kristijan1. 07.01.2009. u 22:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1624 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Dečki, tema je o filmovima-za titlove i ostalo si otvorite novu na Audio, Video, DVD podforumu.
![]() |
#1625 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
pogledah ovo ![]() http://www.imdb.com/title/tt1007028/ neka romatnična komedija..ali je romantična tek ono..zadnjih 30ak minuta filma.. sve u svemu ok ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1626 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ali film owna samo tako. ako je nekome ovaj "ton" dobar, obavezno pogledati: http://www.imdb.com/title/tt0800039/ ludnica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1628 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1629 | |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Neoprostive greške: 1. Vampiri na dnevnom svjetlu -> Gdje tog ima? Samo možda starješine 1. i 2. generacije, eventualnp 3. generacije bi to mogle. Kad se zna d je 1. generacija sam Kain i par njegovih slijedbenika, i da su skoro izmrijeli, dođe mi zlo. To ubij sam doživljaj u filmu. 2. Vampiri postaju frenzy kad piju ljudsku krv? -> Kako netočno! Postaju frenzy, tj. polude ako ubijaju ljude, ne ako im piju krv. 3. Isisavanje nepostojeći otrov iz rane od ugriza! -> E na ovo sam se rasplako, otišao jednu zapalit i to je to! Kap koja je prelila čašu! 4. Par sitnih gluposti zbog kojih mi se bljuje, ma nemam riječi... Ne znam kakva je knjiga, al u knjizi se valjda ne spominje nešto tipa "12:00, mi vampiri se sunčamo baš sam je super. Idemo pojesti nekog hrčka." I već sam napomenuo, da umjesto vampira u ulogu stupaju vukodlaci, film bi imao smisla: 1. Dnevni hodači. 2. Frenzy kod hranjenja, teško kontrolirati bijes. 3. Mogućnost uklanjanja otrova iz žrtve, da nebi postao vukodlak prije punog mjeseca. Eto toliko od mene, zato sam i rekao da je film glupost da boli. Da, mala je kjut, ali ima i boljih ljubića... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1630 |
Moderator
|
a čekaj kad pikaču opali onu munju? daj čovječe o čemu ti pričaš i s kim se ti boriš. greška je kad beyonce ili justin glume u filmu, a to što je daylight kad ne treba bit... bmk ak se useremo jer je ipak to samo film. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1631 |
Guest
|
Nije da je daylight kad ne treba biti, nego vampir s greškom dođe fino na sunce, sunča se, igra baseball na suncu, obožava plažu danju, pije sok i drži se sa svojim dečkom za rukicu... Ma fuj... Pogledaj ga, zgadit će ti se život.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1632 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Konacno onaj pravi cut kakav nikad nije ugledao svijetlo dana! Divota je film! " I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time... like tears in rain... Time to die. " |
|
![]() |
![]() |
#1634 | ||
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#1635 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1636 | |
Just married!!!!
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() Onak kak je Dlakavi Lončić predstavio čarobnjake(još se tresem na pomisao da bi Potter i Elminster trebali biti ista sorta ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1637 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
#1638 |
Moderator
|
the wackness - upravo pogledao... odličan i prilično dubok, gluma izvrsna, drama teška (tako da batlšip galaktika fanovi slobodno produžite jer će vam bit dosadan), blunteri pogledajte zato kaj se stalno neka travetina vrti ![]() napokon pogledao sretno dijete - starije generacije i generalno rockeri, jugonostalgičari i ina ekipa - must see... htio sam crtat petokrake i slušat yu-rock ostatak dana kolko me vratilo natrag ![]() igor - gledao i bolje, definitivno nije za baciti, ali ni za pogledati više od jedanput-dvaput cars - puno bolje, simpa crtić |
![]() |
![]() |
![]() |
#1639 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Pogledao Igora i mogu reć da je dobar film. Još jedan film s principom - imamo smiješnu vjevericu u stilu Ice Age, Hoodwinked i možda još pokojeg filma, ali sve u svemu, da se pogledat i nasmijat.
![]() |
#1640 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() PS - Gdje još ljudi igraju pan&paper Vampire the Masquerade, ili bilo šta od WoD-a? ![]() Tako mi se igraaaaaa! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1641 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Zadnje šta sam gledao,tj. prespavao je Body of lies,sa di capriom neki dan u kinu,pola filma sam ćorio,pola slinio po njoj(živoj curi ![]() ![]() ![]() Prije toga sam gledao onaj očajno loš film sa clooneyem i pittom,zaboravio naziv,toliko mi se dopao,da nisam ni naziv zapamtio,uglavnom sramim se sebe duboko radi tih 58 bačenih kn. Plus popkorn i kola i smeća,preko 100kn izađe. A to je dobro vikend oduzimanje. ![]() ![]() Ima itko kino preporuku,aktualnu..recite vampiri ovi i samoobrisat ću se..radije idem opet sex i grad gledat majke mi..to mi je valjda kazna za 3godišnju vezu..al zato je car nju zvao gledat Ramba 4 kod sebe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1642 |
Guest
|
http://www.blitz-cinestar.hr/default...datum=20090108 Evo ovo ti preporučam. ![]() Sjedala: za dvoje must have. ![]() Kads se ustraši, neg se malo stisne uz tebe, pa ju malo poškakljaj.. ![]() Ako bude dobro, još će ti vrijediti onih 2 sata besplatnog parkiga, pa i to iskoristi do kraja... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1643 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1644 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Ja pitam preporuku za dobar film u kinu trenutno,i napišem šta sam ja gledao i svoje dojmove a on o tucanju...pa ko tu koga.. ![]() ![]() imaš ti koji film recommend syss? šta si gledao/otspavao u kinu zadnje da ti se dopalo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1646 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Zadnje gledao u kinu naravno Cinestaru ![]()
![]() |
#1647 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Spamaru preselite na ICQ ili MSN, držite se teme.
![]() |
#1648 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Ein Zwei Die
--> Naišao sam na Trailer za norveški film o nekoliko studenata medicine koji idu na skijanje i odmor u planinama - "mali" problem što su tamo u WW2 nestali njemački vojnici -->> nazi zombiji
![]() http://www.dodsno.no/ (klik na trailer).
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1649 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Strava, predobro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1650 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
pogledao max paynea... žali bože izgubljenog vremena... dao bih mu 5/10, i to samo radi atmosfere i jebozovne olge kurylenko koja je nažalost imala manju ulogu... čak je i wahlberg kao max payne bio relativno dobar... ali sve ostalo je ajme majko... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|