|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
ntldr is missing na novom HP noteboku
znam za search, no samo da provjerim ![]() frend uzeo laptop danas HP 6730s sa FREE DOSOM i ja krenuo instalirati WIN xp krenem instalirati XP pa je prvo bio BSOD sa errorom - 0xF78DE524 , i nece i nece uvijek BSOD. Promjenim u BIOSu nesto sa SATA na IDE ja mislim .. krene instalacija XPa, prodje sve OK, resetira se komp i NTLDR is missing ![]() posto je gore vec bio Freedos, pretpostavljam da je do toga .. ? Znaci trebao bi izbrisati particije sve sa XP cdom(odnosno sa onim dijelom instalacije Windowsa gdje pitaju gdje i sto hocu napraviti sa posojecim particijama), te ponovno pokrenuti instalaciju ? ILI da prvo probam : copy e:\i386\ntldr c:\ copy e:\i386\ntdetect.com c:\ ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
tocno ovako, znaci izbrisi SVE particije koje vidis kad dodjes do toga dijela, i onda napravi ti sam particiju/e i instaliraj XP. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
to budem napravio .. tri su particije bila kolko sam zadnje gledao .. od freedosa 6gb 240gb koju sam ja napravio i 8 mb nesto :S znaci brisem sve 3 ili da ostavim ovu od 8 mb ... ona se pojavila nakon sto sam probam instalirati WIN ![]() Ali vise me brine onaj BSOD .. zasto bi se pojavio ? mozda jer mu fale driveri za sata disk mozda ? al zasto radi onda kad prebacim u biosu ? LOL |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
brisi sve sta vidis, nemos zajebat... prije tjedan dana sam dizao XP na FreeDOS HP 6735b, to je skoro isti laptop ko taj tvoj, sve sam obrisao particije koje sam vidio (mislim da su bile 2) i digao windowse bez greske |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
sve obriši...i onda napravi novu.. |
![]() |
![]() |
|
|