|
![]() |
#1201 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Rise,metal theme,rise.. ![]() ![]() Osim dizanje teme,dolazi Sepultura u Boogaloo,i Hammerfall u Tvornicu..ide netko? headbangeri..di ste..idemo slay the dragon ![]() ![]() Naravno,Napalm death..to neću ni spominjat,isto stižu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1202 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Nejdem ni na jedno ni na drugo ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1204 | |
Banned
|
Citiraj:
Na Hammerfall idem jedino drogiran i sa gumenim mačem,a na Sepulturu obavezno...Napalm ću vidjeti..Iced Earth,ma ni mrtav ![]() Imaš preporuku? Njih i napalme,šta ti je zapelo za uho? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1207 |
Prečupavi mod
|
Diggeri definitivno "Tunes of war" i "Knights of the cross", a od Napalma stajaznam, ak nisi slusal nikad vjerojatno ti se nece dopasti, ali poslusaj svakak "The code is red.." i "Order of the Leech".
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1208 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Čisto od oka..točnije,uha ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1209 |
Prečupavi mod
|
Nijedno od navedenog ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1210 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() BTW jesi slušao SU šta od : Krisiun..ovo mi je nekako novootkriveni bend,dosta solidno.. Manntis Naglfar Nasum Neurosis..od ovih valjda imaš sve.. ![]() Cephalic Carnage ...ovo je svinjac bend,svidjet će ti se ako voliš grind i death..mix nekakav sa hc-om.. Toxic Holokaust ili Deceased? Zadnje izmijenjeno od: thedream. 04.01.2009. u 18:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1211 |
Prečupavi mod
|
Krisiun slusao, bio na koncertu ili dva, odlicno udaraju, mislim da su sva trojica iz benda braca ![]() ![]() Beneath The Massacre - Mechanics Of Dysfunction (teska high-speed brutala, u stilu, ako ne i ludje od ludjaka Sleep of Terror, Blotted Science, Necrophagist i slicnih) Decapitated - za njih si vjerojatno cuo, ludjaci iz Poljske, preporuka Nihility Pyorrhoea - Desire for Torment - slusajuc ovaj album, prividjaju ti se potoci krvi, cujes zenske krikove, jednom rijecju horror, album nabijem seksualnim zlostavljanjem ![]() Disgorge - Necrholocaust - bas onako pravo svinjski album, dobro za slusat uz kolinje ![]() Hate - Awakening Of The Liar - strasan album, Poljaci Impaled - Mondo Medicale - valjda najbolji Carcass klon, isto svinja za mikrofonom Blood Red Throne - Altered Genesis - brutalis deadara Silovanje - Taste of Death - death-gore-grind morbidni ludjaci iz Australije, album ludnica, nazalost zasran s ritam masinom, idealan za izbit nekom bubnjice Trauma - DetermiNation - takodjer Poljaci, odlicni, premocan zvuk gitara, mrak riffovlje, soloi, odlicna produkcija Bilo kaj od Brodequin - ludjaci svoje vrste, takodjer svinjski vokali, blastbeatovi da se zaseres, uglavnom neslusljivo normalnim ljudima Bilo kaj od Anal Nosorog Bilo kaj od Gorguts Bilo kaj od Hate Eternal
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 Zadnje izmijenjeno od: ^SuperUnknown^. 04.01.2009. u 23:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1212 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Ajd da ja nešto preporučim: - Dornenreich - Album "Her von Wleken Nachtern", odličan band, svi albumi nakon toga postaju ambiental/acustic metal, a ovaj i prije toga su svi black/deadh sa ponekim akustičnim pjesmama... - Neun Welten - Demo band ali s velikim potencijalima... Sve stvari su im super,i ovo malo demo albuma je SAVRŠENO! - Stream of Passion - Tko voli Nightwish, Within Temptation, Epicu, i ostale slične bandove, ovo mora poslušati. - Anal Mandica - Čudo iz Đakova, pratim ih od demo albuma, do sada već starog "Igora" i "Zdravka", i to je jedan od bandova koji su nadmašilis ami sebe... Đubrivo je ptičji izmet za njih. Eto toliko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1213 | |
Just married!!!!
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Carevi su "izdali" novi albumček, mislim da se zove "Srce" ili tak nekaj...nadam se da je produkcija mrvicu bolja od prethodnih uradaka, njihovi ultra-dobri tekstovi zaslužuju kvalitetnu podlogu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1214 |
Banned
|
Baš maloprije uzeo novi broj terrorizera ![]() Darkthrone Trap them Thyrfing October tide Taake Desecration Lifelover Ocean may result Black reign Ecnephias ..forica,rekli bi ![]() ![]() ![]() feels like ko da imam 12g opet,weeey ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1215 | |
Guest
|
Citiraj:
Ako trebaš njihovu mjuzu, navrati na www.world-of-music.co.nr ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1216 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Anal Mandicu slušam i pratim još od hita Ville Valo ![]() Močno, premočno za kočit se od smijeha. Oni prolozi, intermišni, yebote **** , mandica... pa pjesme... ufff, to su bili dani Nego od gore navedenih bendova sto su kolege preporučile definitivno potvrđujem: Neurosis - vrlo dobro (probajte i Neuraxsis, tko voli Quo Vadis i ovo će mu se svidjeti ![]() Decapitated - prejako, premočno Thyrfing - ufff, dani kad sam to slušao... kad su me prali ti viking bendovi ![]() Par mojih: Anata - Šveđani, tehnički death... Bloodbath - death metal superstars ![]() Carcass - jel treba spominjati uopče? Ko ovo nije slušo nije slušo ni metal. I par iz mojih dana symphonic/ambiental/viking vremena: Ancient Rites... ufff, Mother Europe... jedna od boljih pjesama u žanru albumi Dim Carcosa i Fatherland su remekdijela! Windir - i njihov nikad prežaljeni Terje Bakken, pjesme su ono... perfekcija za svakoga ko voli žanr Borknagar - nije za svakoga, ali tko voli i malo progresive "a must listen" Ensiferum & Wintersun - a moram ih navesti ![]() Asmegin - pfff, melodijice predobre Manegarm - pioniri žanra ![]() Skyforger - ah ti latvijci, jel bio ko na koncertu (pret)prošle godine, koji šou likovi naprave i na kraju, nenadjebivi austrijski carevi atmosfere i melodija - Summoning, presavršeno... jedna riječ opisuje taj bend... White Marble Eyes anyone? ![]()
![]() |
#1217 |
Guest
|
@ Thor - Ako ti treba Ville Valo futuring "neka treba tamo nebitno"; mogu ti poslati.. ![]() BTW - Prvi album (Anal Mandica I) je izašao i kao "Spešl Siscia edišn" za Sisačke kolege iz Webera, no jedina razlika od originalnog CD-a je bio modificirano cover, a pjesme su bile iste... ![]() Hvala Ašovu i njegovoj mami Mandi na coveru! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1218 | |
|
Citiraj:
![]() ![]() Ašow prejaka legenda ![]() "Josipe ***teyebo, izgledaš ko nedaj Bože, ***teyebo" ![]() ![]() ![]() ![]() KOji to lik, ja na poslu, a on me zove "***teyebo ideš samnom svirku evo me u Brodu za pol sata" ![]() Ja i on se poznajemo već poduže vrijeme Ode potražit imao sam negdje sve covere na starom disku... ![]()
![]() |
![]() |
#1221 |
Guest
|
Ma najjača fora ti je bila kad se ide iz ćevapćijice Debeli Joža, i prolazi kraj vrtića, onda cijela banda zapjeva: "Kad bi svi ljudi na svijetu baš kao sva djeca na svijetu! Kad bi svi ljudi na svijetu, rekli yebote8og! (spešlf efekt)Tada tada nana tada nana tana 8ooooog yebote 8ooooog!" A tete iz vrtića čepe djeci uši! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1222 |
|
Ahahahahahahahah ![]() ![]() Prejako ![]() http://pce.hostili.com/images/mandica54pf.jpg Zasad našo ovu malo stariju sliku ![]() Nemogu nači covere sto mi Ašow slao... ko zna jel to i formatirano već ![]() Al Mandica je najjači bend u Hrvata ![]() http://www.youtube.com/watch?v=IdLJ8...eature=related "Volim se u vene bosti izboden sam do kosti" "Mijenjam ženu, mijenjam sina, za malo heroina" ![]() http://www.youtube.com/watch?v=dGsoN...eature=related "kad bi svi, ljudi na svijetu..." ![]()
![]() |
#1223 |
Guest
|
A jel imade plawi walter? ![]() (nema na tube-u) Ajd pitaj Ašowa dal ima još probne covere, i zašto mu mater nema $1$3! ![]() Za sve koji mrze HiM! ![]() http://www.youtube.com/watch?v=jSKTuDTgrYQ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1225 |
Just married!!!!
Datum registracije: Jun 2007
|
Meni je osobno najjači tekst "Doš'o kuću da mi sveti, i Gospu na vrata lijepi Stari gospon Franjo pater da mu *ebo Isus mater ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1226 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Slusam prvi album Queensryche-a (album se isto zove kao i bend), i mogu reci samo OMG! Pojma nisam imao kako su razvaljivali na pocetku karijere. Totalno Maidenovski. Dosada sam slusao samo njihova remek djela Operation:Mindcrime, Empire te jos neke kasnije albume. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1227 |
Prečupavi mod
|
Operation Mindcrime je remek djelo za sva vremena (zajedno sa Operation LIVEcrime) ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1228 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() malo se educiram.. |
|
![]() |
![]() |