Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 04.01.2009., 16:51   #1
freedado
Premium

Datum registracije: Apr 2005
(riješeno) Network controller i žuti upitnik

Spajam se na internet (adsl) normalno.
U Device manageru imam žuti upitnik u Other device - network controller.Kaže da driveri "not available". Pokušao sam sa CD od WXP, modema i još nekim ali ne pronalazi nikakve potrebne drivere. Kako i gdje ih naći?
Nadalje, koristim 40 tude dialog za news i od jučer mi izbacuje nove poruke ali bez naslova i neke od njih nemaju u tijelima nikakve poruke. Izbacuje mi grešku da ne može locirati character map iso 8859-1 ili 2 -iso.
Isto tako kao mail klijent koristim FOXmail i javlja mi grešku kod slanja poruke SMTP.
U Outlooku normalno pregledavam poruke i šaljem mail.
Što mi se to poremetilo?

EDIT:

Ovaj problem sa network controller žuti upitnik sam rješio.
Tražeći probleme pod ovim nazivom naišao sam i na jedan vezan za satelitsku karticu pa sam se sjetio da je i ja imam, a kako sam prije neki dan radio novu instalaciju WXP zaboravio sam na nju i drivere (doduše razlog zaborava je da mi kod podizanja software za nju smrzava računalo a još nisam locirao problem jer imam spliter koji dijeli signal za nju i receiver pa sam dobio neke sugestije da mi je kabel u kratkom spoju, ali kako treba puno toga pomaknuti od namještaja još nisam krenuo u ispitivanje, ako je to uopće pravi razlog smrzavanja).
Problem sa 40 tude i mail još je nažalost aktualan.

Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 04.01.2009. u 21:27.
freedado je offline   Reply With Quote
Staro 04.01.2009., 17:57   #2
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor freedado Pregled postova
Ovaj problem sa network controller žuti upitnik sam rješio.
Tražeći probleme pod ovim nazivom naišao sam i na jedan vezan za satelitsku karticu pa sam se sjetio da je i ja imam, a kako sam prije neki dan radio novu instalaciju WXP zaboravio sam na nju i drivere (doduše razlog zaborava je da mi kod podizanja software za nju smrzava računalo a još nisam locirao problem jer imam spliter koji dijeli signal za nju i receiver pa sam dobio neke sugestije da mi je kabel u kratkom spoju, ali kako treba puno toga pomaknuti od namještaja još nisam krenuo u ispitivanje, ako je to uopće pravi razlog smrzavanja).
Jel ti to SkyStar 2 kartica

pinkskin je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 04.01.2009., 21:26   #3
freedado
Premium

Je, SkyStar 2.
Usput rješen i 40 tude dialog. Bio sam ugradio noviju verziju programa za deinstalaciju istih pa sam sa tim deinstalirao staru i izgleda da mi je nekom greškom deinstalirao izgleda par programa (ali napola) a nisam odmah sve uočio. Vjerojatno je tako i sa Foxmailom.
freedado je offline   Reply With Quote
Staro 04.01.2009., 21:50   #4
thopok
Guest

Datum registracije: Jun 2008
thopok je offline   Reply With Quote
Staro 04.01.2009., 22:26   #5
freedado
Premium

Citiraj:
Autor thopok Pregled postova