|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
(riješeno) Network controller i žuti upitnik
Spajam se na internet (adsl) normalno. U Device manageru imam žuti upitnik u Other device - network controller.Kaže da driveri "not available". Pokušao sam sa CD od WXP, modema i još nekim ali ne pronalazi nikakve potrebne drivere. Kako i gdje ih naći? Nadalje, koristim 40 tude dialog za news i od jučer mi izbacuje nove poruke ali bez naslova i neke od njih nemaju u tijelima nikakve poruke. Izbacuje mi grešku da ne može locirati character map iso 8859-1 ili 2 -iso. Isto tako kao mail klijent koristim FOXmail i javlja mi grešku kod slanja poruke SMTP. U Outlooku normalno pregledavam poruke i šaljem mail. Što mi se to poremetilo? EDIT: Ovaj problem sa network controller žuti upitnik sam rješio. Tražeći probleme pod ovim nazivom naišao sam i na jedan vezan za satelitsku karticu pa sam se sjetio da je i ja imam, a kako sam prije neki dan radio novu instalaciju WXP zaboravio sam na nju i drivere (doduše razlog zaborava je da mi kod podizanja software za nju smrzava računalo a još nisam locirao problem jer imam spliter koji dijeli signal za nju i receiver pa sam dobio neke sugestije da mi je kabel u kratkom spoju, ali kako treba puno toga pomaknuti od namještaja još nisam krenuo u ispitivanje, ako je to uopće pravi razlog smrzavanja). Problem sa 40 tude i mail još je nažalost aktualan. ![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 04.01.2009. u 21:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Je, SkyStar 2. Usput rješen i 40 tude dialog. Bio sam ugradio noviju verziju programa za deinstalaciju istih pa sam sa tim deinstalirao staru i izgleda da mi je nekom greškom deinstalirao izgleda par programa (ali napola) a nisam odmah sve uočio. Vjerojatno je tako i sa Foxmailom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |