|
![]() |
#961 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Pa molex adapteri koji dolaze s karticom na jednoj strani imaju 6-pinski konektor, a na drugoj dva molex konektora. Treba ti ukupno dva molex adaptera koji budu ti zauzeli četiri molex konektora na samom napajanju u slučaju da opće imaš tolko slobodnih mjesta. Pošto ti je napajanje modularno, ne trebaš spajati grane sa SATA konektorima već one s molex, tj. konektorima za (sad već starije) diskove i optiku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#962 | |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
McG, ne kuži on tebe ![]() daj mu slikovito objasni. Gle, ova donja dva konektora dole su to kaj trebaš. ![]() pa ako uspiješ ugurati to u sata konektor, plaćam pivu ![]() ![]() po nekoj logici stvari, jedan kraj ide u grafu, a druga dva u molexe (to ti je onak klasican naponski konektor koji je vec godinama s nama i eto pomalo je ispao iz mode...) ![]() jasnije sada?
![]() |
![]() |
#963 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Ovako, uskoro kupujem grafu Gainward HD4870 http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=1130265 Vidim da je on o staro izdanje s lošim hladnjakom. Koliko se ona ustari grije i da li se je isplati kupiti?Oću li imati kakvih problem s njom?Oće li biti dosta Corsaira VX 450 W. Mislio sam HD 4850, ali posto imam T220 mislim da je to bolji izbor. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#964 |
Lexus rida'
Datum registracije: Jul 2007
|
Hehhee, legendarni ste ekipa! ![]() ![]() Ovak, mislio sam na utore na napajanju (a ne na kraju tog kabela) ![]() Kao što vidiš, imam rupe za SATA hard, ove obične smrtnike (UATA, DVD itd.) i drugu PCI-E karticu! A ovaj skroz desno (PCI-E 2) mi je uštekan u prvu karticu pošto ovoj Sapphire treba 2x 6-pin! Pošto su ovi iz Zalmana mislili da je 1x 6-pin (koji izlazi direktno iz napajanja) dovoljan za napajanje grafičke! Evo i tebi slikica, pošto ih voliš ![]() ![]() U zadnjih 10 god na kompu sam valjda već naučio razliku između SATA i molex konektora ![]() ![]() ![]() Ja trenutno ove kablove imam, došli uz napajanje, a kablovi od grafičke su kod kuma... ![]() ![]() ![]() ![]() A pošto sam te kablove dao, da li su ova dva (koji su došli sa napajanjem) dovoljna za tu drugu grafičku? Pošto tvoji kablovi imaju dva molex nastavka, vidiš moji imaju samo jedan molex nastavak! Hoće li to biti dovoljno? ![]() ![]() ![]() Uglavnom, ne bi previše kemijao, ako ne bi valjali ti kablovi, reći ću ja kumu da mi vrati ove od grafe... ![]() Hvala! Peace out! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#965 |
Guest
Datum registracije: Dec 2008
|
Isto sranje, drugo pakovanje..... hoce bit ce dovoljno ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#966 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Evo danas mi doletila Force3D HD4870 i ugodno sam se iznenadio s kulerom, ima neki crni fensi zvan Freezer DHT ![]() Nisam je jos stigao isprobat jer mi moraju stic ostale komponente, ali citam reviewove po netu i kazu da graficka i hladjenje razaraju ![]() Meni je to kul zato sto je grafa dosla 1414 kn sto znaci da je najjeftinija na trzistu trenutno, a ja volim kad malo platim a puno dobijem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#967 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Pozdrav ! Moze li mi netko reci (ako ima iskustva s Powercolord HD4870) jeli normalno da se malo "više" čuje(ocito ventilator) pri nekim "zahtjevnijim igrama" poput GTA4, jer kad igram recimo GTA4 dosta se čuje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#968 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Zamolio bi nekoga ovdje ili Wolverine-a ako čita ovu temu,može ovdje ili na PM,samo da me uputi na review te Force3D 4870, stvarno nije skupa 1400kn, ako je tako dobra,i sam bi je uzeo,mislio sam na GTX260 ići,al ovo je dosta jeftinije,i hladnjak je navodno odličan. Može par riječi o bundleu,samoj kartici,performansama. Ne zanima me clockanje,da se razumijemo,ne clockam VGA odavno,3870 sam na 800/2350 imao možda 3 tjedna,reda radi ![]() Da li je to ovo: http://www.force3d.com/products/hd4870.html Mislim,isti hladnjak dualslot koji imam i na 3870x2,i koji imaju ostale 4870 dual slot kartice. Jel to to? Ili pak ovo,1gb ? Gdje kod nas ima kupiti ta kartica sa ovim hlađenjem? http://www.force3d.com/press/16_12_08_weekly.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#970 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ili jednostavnije,pitati..velorien,di si uzeo grafu? 1414kn...gdje? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#971 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Ako se ne varam, ati je snizio cijene 4870 serije na 199$, al ovim našima treba dugo da uvedu reda u cijene. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#972 | |
Banned
|
Citiraj:
Aha,preko celeshopa,pa tako reci ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#973 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
sad neznam, dali je velorien uzeo iz celeshopa ili diskont24, u svakom slucaju isplativa kupnja ![]() btw samo nemoj predat maXu x2 ![]() a to za tih 200 USD, cisto sumnjam da ce to kod nas brzo sredit cijene, mada bi bilo lijepo vidjet 4870 po 1100kn i gtx 260 1700 kn, mmm nebi bilo puno razmisljanja |
![]() |
![]() |
![]() |
#974 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Ovih 1400kn za 4870 je super cijena, samo da 1GB verzija bude za 1600kn i to bi bilo to. ![]() Mislim da su i u diskontu takve DHT. U ovoj situaciji, trebaš biti hebeni Nfreak da uzmeš 260GTX pored ovako povoljne HD4870. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
Banned
|
Ako maX bude tražio,dogovorit ćemo se za cijenu ![]() A ja tražim singlecard rješenje za sebe da se ne grije previše,naravno,da nije skupo,i da kad se ipak poigram,uspije iznijeti 1920x1200 na nekom highu,može i mediumu. Pa mi se ova za 1400kn učinila ono,idealna kupnja. ![]() Ne bi više x2 grafu uzimao,da je ne znam kakva,previše sam love izgubio na ovoj,a single GPU mi je i predovoljan za koju klansku partiju ETQW online. Ili UT3. Naravno,i WoW ![]() Ne znam,nisam pratio zadnje vrijeme tu od 1gb,koliko utječe tih 1gb na 4870,može li iskoristiti tu memoriju? Pitat ću ja celeta za tu od 1gb... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#977 | |
Banned
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
![]() Primam neke PM-ove pa ću i tu napisat... Informacija je dobra da je Ati spustio cijene ali se to našim uvoznicima i trgovcima ne sviđa pa je samo Force3D za sada s aktualnom cijenom... Mene ta kartica izađe 1375kn i uzeo sam još 5 komada, jučer su stigle i razmišljam se o prodaji svoje Gainward 4870 GS i kupnji dvije Force3D za crossfire pa ako nekoga još zanima, imam 3 sigurne za prodaju, kad sam prekjučer naručivao grafe uvoznik je imao samo 10 na skladištu i pitanje je kad će slijedeći uvoz... Prodao sam dvije za sada po 1420kn i kupci su zadovoljni so far... Inače po meni je grafa stvarno ok, bez obzira što je nerenomirani proizvođač u pitanju grafa djeluje dobro, svi spojevi su ok, nema vidljivih fušeraja, vent je tih, na stolu je temp 35°, u kučištu 40° i skroz je identična temperaturama mojeg GS-a... Razlika je u odnosu na moju cvrčanje pri opterečenju, ne znam zašto to neke grafe rade, Gainward nema cvrčanja, prije toga sam imao Sapphire i isto je cvrčao ali to nije realni bed, jedino smeta onima koji žele tišinu, s druge strane je Gainward bez adaptera totalno glasan, gotovo nevjerojatno da je takva grafa izašla iz tvornice, kao da nemaju QC... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
imam gigabyte hd 4870 i komp mi nekad zna smrznut prvo mi pada na pamet graf koje drivere da probam? sad imam 8.12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#980 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#981 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Naravno da je to normalno jer se pri zahtjevnijim igrama gpu više zagrijava pa ga vent mora jače hladiti.
![]() |
#982 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
XFX 4870 ( poceli s proizvodnjom) : http://www.techpowerup.com/img/09-01-03/65b.jpg
![]() |
#983 | |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() Čekam verziju sa boljim hladnjakom, ili bar testove ove XFX-ice, da vidimo koliko se može privrnuti! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#986 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#987 | |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
http://www.techpowerup.com/img/09-01-03/65a.jpg a to je 4850-ka. Vjerovatno je kolega xulos vidio da je krivu sliku stavio pa editirao post. Inace evo ih tu: http://www.techpowerup.com/80735/XFX..._Pictured.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#988 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Pozz Evo ja imam ovaj model http://www.powercolor.com/global/pro...ProductID=2256 I radi mi savršeno, temp ne ide preko 65 ali je fan control na manual a ne auto... I jako sam zadovoljan ATI RULES ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#989 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja imam referentnu powercolor hd4870 u idleu je necujna, dok u loadu je dominantna u compu po jacini dB.
![]() |
|
|