|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
Ne mogu instalirati xp, javlja mi grešku
Imam kompjuter star 5 godina, treba mi samo za zezanciju, htio sam ga formatirat pa nanovo instalirat, koristio sam cd od xp-a koji znam da valja jer ga imam instaliranog na drugom kompu, nakon formatiranja i trenutka kada bi se trebao početi instalirat xp nakon restarta, javlja mi na plavom pozadini poruku STOP: C0000221 (bad image checksum) The image advapi32.dll is possible corrupt Ne znam stvarno u čemu je riječ malo sam surfao i čitao da je valjda neka greška sa drive-om, pa na drugoj stranici piše sa biosom? Nije mi baš jasno o čemu je riječ. Ugl. stavljao sam vistu, bez problema se instalira i radi, ali prezahtjevna je za računalo pa sam odustao od nje, skinuo sam drugi xp, ali naravno ista greška kao i gore, sada stvarno ne znam šta mi je raditi, kako napraviti da mogu staviti xp, nadam se da će mi netko biti od pomoći, unaprijed veliko hvala. Zadnje izmijenjeno od: Dark Night. 03.01.2009. u 05:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
imam: hdd maxtor 30 gb Zadnje izmijenjeno od: Dark Night. 08.03.2009. u 15:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Nažalost, tvoja tvrdnja nemora biti točna. I ja imam komp sa PC133 ramom i morao sam izbacit / mjenjat mem module koji su poblesavili nakon x godina rada. Probaj izvadit - vratit (kontakti), zamjenit mjesta, testirat sa memory / burn-in testerima. Dodavanje kakvog 512 / 256 Mb modula također nebi bilo loše. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|