|
|||||||||||
|
|
#3813 |
|
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
|
|
|
|
|
#3814 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
nikad nisam igrao to cudo od zombija pa ni neznam naredbe niti kako izgleda mod,ali raspakiraj mod pa vidi kako tocno ide naredba.u najgorem slucaju promjeni je u modu pa upload na server i restart
|
|
|
#3815 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
Jer ja sam vise koristio modern ali uvijek sam imo problema kod njega kada upisujem neke komande upisivo sam i po 20 puta i uvijek mi javlja nes krivo i onda isprobavam bez / i tako uvijek mi sjeban taj modern rcon. Ali je bolje sta se nemoras loginat i nemoras biti u igri vec sve mozes izvan igre. |
|
|
|
|
|
|
#3816 |
|
Premium
|
cemu potreba za te lose programe? imas konzolu,imas naredbe,znas sta sam upisujes i mora radit.Kad si u igri koristis konzolu od igre,kad si van igre koristis ASE il HLSW,ovisno sto koristis. kakvi mrtvi modernrcontool 0.63b verzija i slicno...
|
|
|
#3817 | |||
|
Banned
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() |
|||
|
|
|
|
|
#3819 |
|
Premium
|
najlakse ti je tako baja,pogledaj stvarno je logicki slozen svaki mod,naci ces jako brzo.
|
|
|
#3821 | |
|
Banned
|
Citiraj:
Patcheve možeš pronaći na www.gamershell.com ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3825 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
kaj za cod2 patch zadnji? 1.3 je zadnji (samo taj instaliraš) |
|
|
|
|
|
#3826 |
|
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
|
|
|
#3828 |
|
Banned
|
@Apacer Tnx, radi mi kako sam zamislio ![]() Nego imam jedno pitanje. Srčao sam međutim google me odjebao, kako dodati preko konzole New Favorite, tj. kao za /connect x.x.x.x:xxxxx, tako npr addfav x.x.x.x ![]() Znači ima li komanda da upišem komandu + IP, i da dobijem taj server u favoritima, razlog lakše mi ide C/P nego prepisivanje ![]() EDIT Da li se kako može manualno upisat IPove u servercache koji je u COD4 rootu? Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 02.01.2009. u 06:23. |
|
|
|
|
|
#3829 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
pa za tog vraga baš trebam original serijski...prek xfire-a se više ne mogu spojit niti na jedan server...ima možda tko IP od nekog servera koji to ne zahtijeva ...serijski si bum kupil negdje drugi tjedan, pa da do onda na nekim piratskim igram ![]() |
|
|
|
|
|
#3830 |
|
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Pozdrav svima, imam jedno pitanje a kako je prevelika tema nisam bas uspio naci sto me zanima. Zanima me koliko vam traje vrijeme ulaska u multiplayer, znaci kada na desktopu kliknete 2 put na mp koliko vam treba da se igra pokrene. Meni sa procesorom na 3.5ghz treba doslovno cijela minuta, cak i nakon nove instalacije winsa kada sam mijenjao grafu. Prijatelju sa e7200 na 3ghz treba isto oko minut, dok recimo meni na laptopu sa "jadnim" athlon64x2 na 1.9 treba max 5 sekundi a bratu na athlonu 5000+ na 2.6ghz ulazi trenutacno. Je li to stvar proca, Je li moze bit da amd-u nesto bolje "lezi" ili je samo slucajnost? Hvala! |
|
|
|
|
|
#3831 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
|
|
|
|
|
|
#3832 | |
|
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Nisam imao pojma da to ima veze sa tim. Hvala! |
|
|
|
|
|
|
#3833 |
|
Smetlar!!!
Datum registracije: Mar 2008
|
Zanima me dali netko zna,zasto mi se restarta cfg,tj obrise se tj.izmjeni,i nakon svake mape padne sa 18 kb na 16 kb i vise nije moguce igrati na njemu,prijatelj mi ga je poslao! |
|
|
|
|
|
#3834 |
|
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
|
|
|
|
#3837 |
|
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. Zadnje izmijenjeno od: MisterM. 06.01.2009. u 13:42. |
|
|
|
|
|
#3838 | |
|
Banned
|
Citiraj:
![]() Probat ću poslje postavit IPove ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3839 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Kod mene nema takvih problema makar se radi o intelovoj konfi. ja se na tvojem mjestu nebi zivcirao oko toga, dok igra radi sve 5. nego #Baja 001 kaj mozes navesti par servera na kojim igrate ako nije problem? ![]() |
|
|
|
|
|
#3840 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
mala pomoc, frend kad igra cod4 ima ping po 200, 300, 400, a ima istu vezu kao i ja, brzina sve isto, svi ostali imamo po avarage 50-70, a on tako velik, možda zna u netko u čemu je problem??' |
|
|
|
![]() |
|
|