|
![]() |
#31 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Da li postoji kakv plugin za MSN, da mi kad mi netko napise poruku da mi izbaci u kutu ili da mi svira nesto dok igram CoD... Nesto tipa kao kad xfire iskoci onaj mali prozor... Glupo mi svako malo radit ALT+TAB da vidim jel neko doso na msn ili dal mi je netko nesto napisao...
![]() |
#33 |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
da li netko zna da li je moguce vidjeti "history" kontakata koje si prije imao? slucajno sam nesto obrisao a treba mi jedan mail od jedne osobe koje neznam uzivo pa ga nemogu opet dobiti
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
evo sorry na dizanju teme,ali htio bi nesto pitati imam windows live messenger 9.0,i pitao sam se da li ima kakav plugin,program,dodatak za msn,da mogu odgovarati na poruke koje mi netko napise tijekom igre,nesto slicno kao xfire sustav unutar igre(mislim na dopisivanje tijekom igre s prijateljim,web surfanje) mozda malo glupo zvuci,ali meni bi pomoglo,a ne stalno izlazenje iz igre i odgovaranje na poruke Hvala :=) |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Xfire - Tools- Manage IM Accounts (ALPHA) Dalje ćeš se snać' valjda...
Intel G1610; ASUS B75M-LX Plus; 4096 MB; Intel HD; Hitachi 7K1000.C 500 GB; LG GH24NS95; Silverstone Strider Essential 400 W; Logitech K200; Logitech B110; Logitech X-240 2.1; Philips 200V4LAB 20" DVI; Windows 7 64-bit Professional |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|