|
![]() |
#511 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
evo da se pohvalim, uzeo u londonu Samsunga T 220 za 158 funti kad se preracuna 1180 kn, kad mi vrate porez (13 funti), sad ga moram jedino prosverat u RH, znaci razlika je nekih 600-tinjak KN jedino sto pusis garu, ali monitor je isproban i radi bez greske! |
![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Ma i ja sam taj gledao, al imam već tv karticu pa rekoh ne treba mi, a i nije mi se sviđala malo deblja pozadina, jebi ga volim mršave ![]() ![]() E da jel ima tko neki pametan preset za brightness contrast, i ovaj magic tune jer se ja nikak nemrem odlučit ![]() @trooper : čestitam, vidit ćeš nisi pogriješio! A baš nešto čitam i po drugim forumima, rekao bi da dosta ekipe kupuje ovu T seriju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
ja nemam pojma da budem iskren (ne mogu se trenutno sjetit nijednog, a ne kopa mi se po netu), ali vecina ih nema danas vise jer za tim ne stolnim monitorima uglavnom vise nema potrebe, kontrast je dovoljno velik i bez toga, a nedostaci su vise nego ociti
![]() |
#522 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
e da, sjetio sam se da sam negdje gundao jer sam morao radit na jednom, gloss ekran ima philips 220xw8fb ![]() edit: za t220g nazovi zastupnika za samsung za hr pa pitaj, to je najtocnija informacija koju mozes dobit
![]() |
#524 |
Premium
|
Ma sigurno će doć,al sumnjam da će tako brzo... Zastupnik za Samsung IT za Hrvatsku ti je M SAN pa ih nazovi, možda ti kažu, premda po stručnosti ljudi u nas zaposlenih u takvim tvrtkama, reći će ti da ne raspolažu tom informacijom, a istina je da nemaju pojma o čemu pričaju! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Premium
|
Koliko sam ja skužio u Japanu ga već imaju, e na samsungovoj international stranici su isto gore, mislim da će do tad siher doć, možda čak i prije! Ali ajd ti kume nazovi MSAN, i snimaj razgovor, pa možemo onda otvorit i temu o tome! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
zgubidan
Datum registracije: Dec 2008
|
Necu ja njih zvat. Razgovor ce se oduzit na 30 minuta, a necu dobit informaciju, ono, uobicajeno kod nas ![]() Ajde ih ti zovi ![]() Inace, koliko bi T220G trebao biti skuplji od T220, jedina razlika je sjajni premaz po ekranu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Pozdrav Zanima me da li se isplati uzeti ovaj monitor http://www.konikom.hr/p527/monitor-s...duct_info.html S-view 22" Koristio bi ga za net,office i igre. EDIT: Ako taj ne valja koji od ovih 22" da uzmem do nekih 1300kn,da ima DVI obavezno. http://www.konikom.hr/informatika-mo...4qq1m33gnmoeeq |
![]() |
![]() |
![]() |
#531 | |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
trebo bi sad kupit monitor i idem do 1700kn pa me zanima valja li LG W2284F, cini mi se dobar po svim specifikacijama... zelio bi vase misljenje evo link: http://www.lge.com/products/model/detail/w2284f.jhtml |
![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Zašto ne provjereno i dobro http://www.protis.hr/artikl.aspx?id=11120 Zadnje izmijenjeno od: borisko. 03.01.2009. u 15:58. Razlog: ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#535 | |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#538 |
Premium