|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
(riješeno) HP 6730s instalacija OS
Dakle,dobio sam laptop sa freeDOSom, kojeg sam maknuo, formatirao sam HDD... međutim,sad ne mogu pokrenuti instalaciju viste na DVDu, piše mi disk error ("Non-System disk or disk error... replace and strike any key when ready") ili no bootable device (boota se po defaultu)... u biosu sam mijenjao onaj SATA Device Mode sa AHCI na IDE,ali opet ne mogu pokrenuti instalaciju windowsa... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vista bi se trebal pkrenuti i bez mijenjanja AHCI ->IDE u BIOSu. Da li si u BIOSu uključio da ti je optika prvi uređaj koji se boota?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
CD ROM boot je enabled... a boot order mi ide ovako: po defaultu je bilo ovako (nije radilo): Notebook Upgrade Bay Notebook Hard Drive USB Floppy USB CD-ROM USB Hard Drive Notebook Ethernet SD Card ... promijenio sam to u ovo: USB CD-ROM Notebook Upgrade Bay Notebook Hard Drive USB Floppy USB Hard Drive Notebook Ethernet SD Card ali i dalje isto... glupo mi je ovo USB CD ROM... zašto ima prefix USB o_O? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
riješeno, snašao sam se već... problem je bio u bootable cdu... ovaj nije bio bootable =) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|