|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
(riješeno) Problemi sa pronalaskom harda kod instalacije
Kupljen je novi notebook FUJITSU. Sad kod instalacije windowsa xp pro... dolazi do problema da ne nalazi hard disk. pri određivanju particija. malo sam se raspitivo i sazno da mi trebaju neki driveri. Sad bi trebo da mi neko to malo bolje pojasni. o čem se radi i pomoč kod nalaska. radi se o disku WDC WD2500 BEVS procesor je Intel core 2 duo T7300 2GHz 2GB DDR2 ATi Radeon HD 2400 do 128 MB Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Možeš skinuti drivere od kontrolera na stranicama proizvođača ili jednostavno isključiti sata mod u biosu i normalno instalirati windoze..što je naj jednostavnije. ..koristi malo Search, bilo je takvih problema.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
probo sam več oko 10 vrsta driver ništa ne pali. Tražilicu sam koristio ali to mi baš nejde jer neznam kai da upišem probo sam sa tipom HW pa nije uspijelo. Bio bi ti jako zahvalan da mi pojasniš kako se isključuje ovaja sata mod. Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
ne mogu nigdje naći to za isključivanje SATA moda, ali sam našao na forumu način za integraciju drivera u win. sad bi trebao pomoć pri nalasku pravih drivera jer nisam siguran koji su dobri. radi se o WDC WD2500BEVS-22USTO Intel (R) 82801 HEM/HBM SATA ACHI Controller Intel (R) Ultra ATA Storage Controllers-2850 unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |