|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Bežične slušalice
Prebacio sam komp u dnevni boravak, pa mi sad stoji blizu televizije, onda nemogu slušati glazbu i sl.Mislim uzeti bežične slušalice jer i ovako imam pun k***c kablova oko kompa. Nisam ja neki dj pa da mislim davati 5000kn za slušalice, onako nešto jeftinije i ako možete objasniti malo nedostake i prednosti IR i RF bežičnih slušalica. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja sam kupio sony-jeve u pevecu za 380 kuna. Odlicne su,pise da ima domet do 7M i to je sve sto mi treba. Zvuk je solidan i ne susti ili pucketa kao na ovim jeftinijim. Imas 2 varijante, s postoljem s ugradjenim punjacem za baterije ili onaj bez postolja. Ako nisi picajzla,ove slusalice su odlicne i za tv i za muziku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Sennheiser hdr120 ako imas mogucnosti kupi ih vani jer su povoljnije nego kod nas.Infra crvene ne mozes koristit gdje ima zapreka ( zid i sl ) dok RF mozes.Moja preporuka je da uzmes RF |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Dok su RS 140-8 1.499,00 kn. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Hvala na pomoći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Vani su puno jeftinije, ali vjeruj mi da vrijede svaku lipu ![]() ako su ti slucajno one RS 120 skupe, ovo bi ti bila po mojem izboru druga opcija.Samo neznam da li ih ima u RH za kupiti http://compraonline.mediaworld.it/we...tegory_rn=1725 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Nov 2008
|
imas IR slusalica sony do 400kn u bilo kojem boljem ducanu |
![]() |
![]() |
|
|