|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
(riješeno) Autoplay
Ne radi mi Autoplay funkcija ni za CD-e ni za memory stick. Imam XP-proSP3 i uključim Autoplay na memory stiku i isto tako i na CD-romu al se ne pokreču automatski! znači: My Comp./Removable Disc ili DVD-ram drive/desni klik-Properties/ Autoplay/select an action to performe/open folder to view files using win.explorer/aply/OK. A kada to nije pomoglo ošo sam pogledat u Administrative Tools/Service/Shell Hardware Detection misleči da je tamo narihtano na disable ili manual ali nije,narihtano je na Automatic i Started,probao sam to isključit pa nanovo uključit ali ništa ne pomaže, Auto play i dalje ne radi!!! +++HELP PLEASE+++
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
probaj kroz GPEDIT,samo obrnuto od ovog na linku ![]() http://www.dougknox.com/xp/tips/cd_autoplay_pro.htm |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
WINKEY+R > regedit > OK > pronađi ključ HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer\NoDriveTypeAutoRuni pogledaj koja mu je vrijednost. Trebalo bi biti 145 u decimalnom obliku.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
EDIT BY MOD: Nauči se koristiti multiquote opciju i ne piši velikim slovima! http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=47659
Security: WinDefender, VoodooShield, AdGuard, HttpsEverywhere, OpenDNS Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 28.12.2008. u 02:22. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Ako je sa linka sve probano, onda… ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Imaš od mene ![]() ![]() ![]() ![]() Problem resolved!!! evo dio loga: >> Repair << [HKLM\...\Policies!NoDriveAutorun] Step: Resetting policy HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer!NoDriveAutorun to 0x03FFFFF7. Result: This AutoPlay setting was successfully fixed. Također HVALA svima drugima koji su pokušali pomoći ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|