|
![]() |
#427 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
evo odgovora na pitanje di ga ima za kupiti, ne naruciti samo pa cekati ![]() original 400kn u sophosu, u Tower Centru, naisao tamo tokom shoppinga http://webshop.sophoslab.hr/index.as...rnament-3/7573 gledam cijenu i mislim si....ma nedam toliko ![]() Vec sam krenuo otvarati topic u trznici da kupujem UT3 cd key do 200kn, i onda se sjetio malog ducana sa Page9 ovog topica. bio danas tamo pa uzeo, nek se nađe evo post ako netko isto bude trazio.. samo149 kn http://www.crovortex.com/webshop/igr...ament_III.html e da, još sam na page9 bio iznenađen crovortexom, ali sam danas i poslikao, legende su s tom kombinacijom igre+hrana, sumnjam da negdje drugdje ima situacija da ocat,ulje, tuna i mesni dorucak dodiruju igre... ma samo neka imaju tako niske cijene ![]() ![]()
![]() |
#430 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#431 | |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Bio i ja danas u toj trgovini, ono lol, uz špeceraj stoje na polici igre. Sama lokacija i ulaz su posebna priča. No kao što je već rečeno, neka njih dok imaju fer cijene. Zamalo sam izgorio kraj neke peći dok sam čekao na blagajni ![]()
![]() |
#434 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
#438 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() EDIT: Vidim instalira si to na L Drive??? LOL Pa kako L ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#439 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#440 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Nekaj se cudno dogada sa steamom.Prvo nisu htjeli prihvatiti moju karticu s kojim inace kupujem i koja je dosad uvijek dobro radila,naime prije par dana sam kupio TF2.I sad odjenput javlja gresku ko blesav da se nesto ne poklapa adresa.A nije im bio problem naplatiti tri puta po jedan euro dok sam probao kupiti igru.Stvarno mi tam nisu jasni em su mjenjali biling(ne pise vise isto kak prije ko naplacaju)em je cijena u eurima za one koje su u europi,a danas jos vec iznenadenje:isao sam staviti 100 kuna na karticu za koju sam siguran da bude radila jer ta kartica radi svugdje kad ono nema vise ut3 u ponudi.Za popizdit,ono u jednom danu maknuli ut3 i ko zna sto jos.Pogledao sam jos na direct2drive no tamo je dostupno samo u odredenim zemljama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Premium
|
A lako za paypal problem je u tome sto je utIII nestao sa ponude steama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
ovo kaj kaze steam support "We've temporarily removed Unreal Tournament 3, Unreal Tournament 2004 and the Unreal Deal. We're getting low on CD keys to cover the demand. Once we have enough keys, we'll make the packages available again." |
![]() |
![]() |
![]() |
#445 | |
Premium
|
Citiraj:
Bas to - ja ga isto tamo snimio prije par dana i samo cekam da prode NG da ne bi slucajno bilo problema s financijama ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Pink Floyd fan
|
Zanimljivo, kad je izašao imao je slabu prodaju. Sad najednom nema dovoljno keyeva!? Što se patite sa steamom kad možete kupiti u kod nas povoljno, dobijete lijepo kutiju, manual u boji, original dvd i usput kupite kruh, parizer, ulje, mesni narezak... Sve na jednom mjestu ![]()
![]() |
#447 |
Premium
|
E pa ovaj slucaj dokazuje jednu stvar-ukoliko je cjena pristupacna rulja ce da navali i da kupuje.Mislim 15 dolara to je bijednih 70 kuna i mislim da si to bas svatko moze priustititi.Ali bilo kako bilo nebrem vjerovati da bas na dan kad se ja pozelim ut nestane.Doduse mozda zato i kartica nije presla zbog toga.A sto se tice dvd-ova i kutija to mi se ne svida zato jer mi to samo mjesta zauzima,naprimjer sad mi se na tavanu pomece diablo II i warcraft III negdje,puno rade bi htio to imati u steam obliku.Ja sam kak bi ti se reklo sljedbenik jednostavnosti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Premium
|
Bolje je ovako pa mozes lijepo imati kolekciju. Nije da bas toliko mjesta zauzimaju, makar samo najbolje stavio na vidljivo, a ostale u "supu". Istina, da su sve igre 100-150kn (pa makar 3tj. nakon izlaska ko vani) koliko bi ih vise prodali i zaradili
![]() |
![]() |
#450 | |
Premium
|
Citiraj:
Danas su ponovno stavili u ponudu,no naravno da nije sve islo iz prve ruke.Opet se javila greska o nepoklapanju adrese.Onda sam iso na paypal i pak nije htjelo,error javljao stalno.Pa ponovno probo karticu i ponovno ista greska.Vec sam otvoril support i mislil poslati pitanje o tome ali sam si mislil ajde idem probati paypal jos jedanput i nekim Bozjim cudom proradilo.Upravo se skida u steamu,izgleda da ce potrajati valjda ima puno giga instalacija. Kostalo me je 73 kune. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|