|
![]() |
#1351 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
e ovak, tek sam sad vidio onaj post, ali ne bi se ni usudio to radit sam jer se bas i ne kuzim najbolje u to... danas sam im vratio graficku, rekli su da ce me sutra zvat pa cemo vidit sta je bilo na kraju.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1352 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
opet problemi sa ovom grafom. ![]() Više sam ne znam šta ću sa sobom. U nekim zahtjevnijim igrama ponekada zna izbaciti video driver stoped responding, a ponekad baca čudne kvadrate raznih boja po ekarnu. Promijenio sam napajanje (corsair CX 400w), stavio friške winse. Više na znam šta napraviti, da nije možda pci ex utor u bedu, što mislim da nije. Evo naprimjer jučer sam cijeli dan igrao bez beda sve igre, danas opet počelo zajebavat, pa završit ću na psihijatriji zbog grafe ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1353 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Crkla kartica, šalji na reklamaciju...eventualno ako imaš mogućnost probati karticu u drugoj konfi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1354 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1355 |
.
|
Ništa nije nemoguće ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1356 | |
Registered User
|
Citiraj:
ma ja sam takav kreten što sam uopće išao na nvidiu, na ostati na blaženom ATI-ju, nikad problema sa njim. Ali mislim da kartica nije crkla, pa tri kartice sam promijenio, nije moguće da su sve bile crknute. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1357 |
.
|
Nisi kreten, nego jednostavno imaš peh...s ATI-jem bi se pak vjerojatno javljao s problemima pregrijavanja kartice ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1358 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1359 |
.
|
Ne mogu oni to napraviti ako je kartica zaista neispravna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1360 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1361 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1362 |
.
|
Velim, najbolje da probaš karticu u drugoj konfi ako si u mogućnosti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1363 |
Registered User
|
ma čovječe kako sam ih mogao spaliti, ne kužim, stavim ju u komp napravim reinstall drivera i to je to, kartice same od sebe počnu zajebavati. šta je najgore, nisam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1364 |
.
|
Možda je do ploče ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1366 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1367 |
.
|
Nisam pratio temu, tak da nebih znao...ako si mijenjao PSU, i dobivao ispravne kartice, nema tu puno stvari koje mogu biti... A ovi iz HG-a su pravi panjevi kad nisu niti probali kartice... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1368 |
Registered User
|
a jebiga nisu, rekli su samo da im se takav slučaj nije dogodio od kada rade. Sad ja ne znam što dalje, već sam i ja lud, a i neugodno m ije ponovno doći dobar dan, meni grafička opet ne radi, isti problem. Pa poslat će me tamo di ne treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1369 |
.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1370 |
Registered User
|
znači ti kažeš da ja sad opet odem u hg spot i tražim drugu grafu, ali ako opet nije problem do grafe nego do moje ploče što čisto sumnjam. Jer da pci ex slot ne radi nebi ni grafa radila uopće pretpostavlja, ispravi me ako sam u krivu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1371 |
.
|
Čuj ne mora značiti da je do PCI-E slota. Jednostavno odnesi karticu u HGSpot i reci im da ju testiraju u svojoj konfi u servisu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1372 |
Registered User
|
pa dobro, ali da eliminiramo sve redom, znači do pci-e slota nebi smjelo biti, još ću sutra softwerski dio probati riješiti, a onda opet u hg spot. Ali nudit će mi 9600 gt, što ja neću, a reći će mi da drugu ne žele nabavljati, šta onda dalje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1373 |
.
|
Velim ne mora biti nužno do PCI-E slota, što ne znači da nije. Riješi sutra reinstall, ako ne ide, nosi nazad karticu i reci im da ju testiraju i nek ti jave jel im radi ili ne. Ono što me čudi jest to kak ti daju odmah drugu karticu, ja nikad nisam tako lako prošao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1374 | |
Registered User
|
Citiraj:
a ne znam, ali mislim da od razmjene neće biti ništa jer su me već treći puta upozorili. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1375 |
.
|
Ovako se možemo vrtjeti u krug do ujutro... Velim ti, ostavi karticu kod njih nek je probaju da vidiš jel radi u njihovoj konfi ili ne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1376 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1377 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1378 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
@dante.. pa odakle si? sigurno ima nekoga na forumu iz tvog grada tko bi bio voljan isprobat da li radi tvoja kartica ili ne na svojoj kanti, to je barem svega 3 min posla. nego, ljen sam malo citat sve ovo, al daj pogledaj na kojoj ti frekvenciji radi pcie, frend je burazu kupio 9500gt i nonstop kojekakvi problemi, na kraju se ispostavilo da posto je komp clockan bio takoder je i pcie sabirnica radila na 15-ak % vecem taktu sto graficka nije zeljela trpit. kad je to slozeno da bude asinkrono fsb-u i radi na defaultnoj vrijednosti sve radi najnormalnije.
![]() |
#1379 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1380 | |