|
![]() |
#2675 |
Guest
|
Crash, moras staviti vbios od ASUS-a. I meni i frendu je nakon toga proradilo, isto nam je nakon ulaska u igru, nakon 1 min igre crni ekran ili onak 'karirani' u zelenim i smedim crtama... ovo ti je vodic kak flesati http://www.techpowerup.com/articles/...ing/vidcard/34 a ovo bios koji titreba http://www.techpowerup.com/vgabios/i...ace=&memSize=0 i da, 8.12 driveri i radi. GL ![]() |
![]() |
![]() |
#2680 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
joj jebem ti život....došo sam do kraja i već sam 10 puta probo preć misiju i nejde,peder me svaki put sjebe u onom heliću....inače na 74% i sad ako/kad ubijem smrada slijedi nabijanje postotka i zezanje po netu ![]() igra je prejebena i zaslužuje definitivno još jedno igranje,ali naravno onda ću radit drugačije odluke nego sad(sad sam bio dobar,sve što sam mogo nisam ubio ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: slavonac90. 27.12.2008. u 12:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2682 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Mučio sam se i ja s tim helićem dok nisam uspio jednom. Ne moraš pucat po liku nego ga samo pratiš. Zoljom će te jednom pogoditi, htio- ne htio i samo trebaš još desetak sekundi ostat u zraku i onda će ti se pokazat animacija. Dalje još imaš jednu jedinu stvar za obaviti i to je to.
![]() |
#2684 |
noise freak
Datum registracije: Jan 2007
|
Šta mislite, jel bi se moglo ovo igrati na mojoj konfi? (koja je inače htpc, nisam uzimao grafičku jer nisam neki gamer, ali ovo me zainteresiralo.) Pretpostavljam da mi se ne isplati ni pokušavati, ali eto, da pitam vas... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2685 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
imaš W i S za visinu i numpad 8 i 2 za naprijed natrag, skretat možeš s D i A ( naginjanje ) ili numpad 4 i 6 ( okretanje oko osi ). Prvi put da je upravljanje helićem odrađeno savršeno.
![]() |
#2687 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Da imas jacu graficku da.... Recimo meni je sa slicnom konfiguracijom radilo, samo sam imao x1950gt... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2688 | |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() mvaljave@gmail.com |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2689 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
ma znam ali jednostavno se svaki put sjebem ili mi pobjegne ako pazim kako vozim tako da mi se neda vise smarat s tom misijom,i tako cu za koji tjedan-dva opet igrat pa nece bit helica na kraju ![]() nego mogli bi se skupit mi sa foruma online malo...evo moj nick je Retaj pa ko me nije dodo može...bilo bi fora da nas se barem 10ak skupi pa da igramo team game ili nešto |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2690 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
kaje ovo bokte, na derikovom sprovodu misu drži stipe mesič ? http://pce.hostili.com/images/stipeo0ch.jpg LAWL ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2691 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2692 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() Evo još jednog panoramskog, sa 5 zvijezdica ![]() Nego... zanima me zašto mi ne hvata šaltanje pjesme na Independenceu , bilo sa N ili sa B, ne hvata ni kad stavim bilo koje druge tipke... EDIT: Ehhh, da, evo benčmarka na mom kompu, bez ikakog patcha, bez commandlinea: Citiraj:
![]() |
![]() |
#2697 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
@hammer_of_thor kako to da ti se kod igranja koristi samo 66% RAM-a, dok meni riva tuner monitoring kaže, kod igranja, iskoristivost memorije od oko 1900MB postavke u igri su:1280x1024,texture=medium, render=high |
![]() |
![]() |
![]() |
#2699 | ||
Yippie-Ka-Yay
Datum registracije: May 2007
|
Ova igra me iz dana u dan iznenađuje. Evo dva ss-a i benchmark-a(koristio sam Commandline.txt, inače ovo ne bi bilo moguće) SS1: ![]() Benchmark1: Citiraj:
![]() Benchmark2: Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2700 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Imam 4 GB rama, samo nije dopisano u profilu ![]() A doduše ima razlika u benchmarku i igranju, benchmark ne traje ni minutu, memorija se ni ne stigne napuniti, dok kad igraš pol sata vjerovatno više koristi Baš ću pogledat stanje sa memorijom nakon dužeg igranja, dali ostaje u ovakvim okvirima ili se penje. Samo što sutra (danas) radim cijeli dan ![]()
![]() |
![]() |
|
|