|
|||||||||||
|
|
#151 | |
|
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() lijepo se provedite,lijep dar.mogu ti bit cura? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#154 |
|
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja od staraca dobio lap u potpisu,paraa....dobio kosulju,hlace i tak to(ima jos stvari,al se nemrem sjetit,posto sam dobio prije par dana )Od sestrinog decka sam dobio prijenosni mis za notebook(onaj mali sto mu se kabal uvlaci ,super dodje )Curu trenutno neam,tak da od nje nemrem nis dobit ![]()
|
|
|
#155 |
|
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Nije u tradiciji naše familije da primamo/dajemo poklone pod bor, nemamo američkih gena u sebi. Jedino je baka donjela Riki čokoladu od riže, valjda je običaj pokupila u južnijoj americi...prati sve meksičke serije pa oponaša Marisol. Dobio pečenku, francusku, domaći kruh, kolače, i sve to u krugu familije...meni dosta za veselje.
|
|
|
#158 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
1sebi novi komp,i vrijeme je nakon 5 godina.pola stari pola ja 2mini linija,od starog za sve ukućane 3moji meni,cipele i trenirku(u fazi kupnje) 4od drage ništa jer ne nemam @al si zantiželjan ko baba ![]() 1/6 corsair vx 550w 2/6 mushkin redline 1000mhz 3/6 biostar t-power 4/6 cooler scythe kama angle 5/6 najvjerojatnije e8400 6/6 u ponedjeljak bi mi trebo stići zotac gtx 260 amp2 u ve-mil. Zadnje izmijenjeno od: demetrius. 25.12.2008. u 15:21. |
|
|
|
|
|
#159 |
|
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
|
|
|
#160 |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Bačvicu Heinekena (kojeg ne pijem ali se ženica tome silno razveselila ), škatulu Erdingera, dvije knjige Simmonsa (Ilium/Olympos), bljutut slušku![]() Odbio sam-doktorov poklon (ampule medrola) i ženin pokušaj da mi kupi "novi mob, baš kakav hoću)...prvo iz principa a drugo zato kaj sam Đu i ne pada mi na pamet kupovat mob od tri soma krznaša najmanje...
|
|
|
#161 |
|
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
|
|
|
#169 |
|
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
UPS za comp i dobar dodatak u moj fond "Kawasaki ZX-6R"
|
|
|
#171 |
|
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Samsung T200 (na moj izbor), i parfem. ovaj Bozic je bio i vise nego bogat (skup), sokirao me monitor jer je to meni jako skup dar.........ali se ne zalim ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
|
|
|
|
#173 |
|
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Motorističke rukavice, stolna lampa, Lacoste ručnik(s ovim se sigurno ne brišem ), puno Lindt kuglica. ![]() Cijela familija na okupu - Neprocjenjivo! ![]() |
|
|
|
|
|
#174 |
|
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
mamurluk |
|
|
|
|
|
#176 |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Svijetlo za bike, piđamu beneton (cura ), slatkiše, i podosta love (ne znaju kaj da mi kupe pa onda kažu da si sam odredim ^^).Zato će past jedan hard od TB. A ja sam sebi neki dan kupio ruksak jer mi je stari (Nike) počeo zezat cif i našao neki dobar + nažicao 20% popusta. EDIT: Ovo za ruksak je velika stvar jer mi je stari star točno 8 god ![]()
žmnpp Zadnje izmijenjeno od: buljo. 25.12.2008. u 20:34. |
|
|
|
|
|
#177 |
|
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Ja se ponovio skupa sa ženom jednom Škodom felacio dosta glede poklona za predstoječe blagdane(polovnom ali ide ko avion)bez krila naravno .A žena se pobrinula za jedno 24h igranje i ganjanje po sobi-krevetu-stolu(neka tabletica mala žuta) ![]() .Nadam se samo da neče riknuti herc od prevelikog napora jer sam čovjek u godinama već. |
|
|
|
|
|
#179 | |
|
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Hahahah ![]() ![]() ![]() Sebe počastio ajfon like mp4 playerom, dobio neke sitnice od staraca, od ženske neki parfem; a ja pokloni čokolada, vaza, buteljki, figurica nekih, svega se našlo ( većinom ženske primale darove )![]() Mada bi radije da salamander pokloni RH pdv od oko 18%>, al' toga nebu do sudnjeg dana ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|