|
![]() |
#2611 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2612 |
Guest
|
Vratio org bios, stock taktovi..i opet nece :S Ima ko kakvu ideu? |
![]() |
![]() |
#2613 |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() |
#2614 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
AKo imas blizu prozor, iščupaj kučište kompletno i rukni kroz prozor, stim da jako PAZI, kuciste moza udarit tocno o brid, da se formira iz pticje perspektive nesto kao UMBRO-v znak...kad vidiš da se nesto rastavilo odi dolje i provjeri koje komponente nisu fizicki ostecene i te si uzmi natrag, te su definitivno u redu... ![]() Po meni trebli bi otvovriti poseban topic: GTA4; da nekvarimo dozivljaje oko igre, jer i jedan i drugi topci ce biti prepuni, to garantiram...
![]() |
#2615 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2618 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2619 |
Premium
|
nista cudno... naravno da crvene nece dugo prezivjet i nece davat dobre performanse.... zato treba kupovat i birat plave...jer su one bolje i nikad te nece iznevjerit! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2620 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
car cannon radi brze i jeftine redizajne automobila, http://pce.hostili.com/images/Untitlediqo7.jpg LOL ovdje je lokacija, prvi otok http://pce.hostili.com/images/Untitled2jv4v.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2621 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() jeftinije mi slozit CF i da nebude sve ot.. Na mojoj 9800GT nikad nije niti jedna tekstura otišla! Ni na stock taktovima ni na OC-u.. taktovi su bili 800/2000 i mema na 2320 imao sam od 25 do 35 fps-a, ali u zoru i po noci s dugim svjetlima fps-i su znali past i na 19.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2622 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
ne, ne kupim ti jer mi ne znacis apsolutno nista u zivotu imam, da si glup, da mogu rekao bi ko sta ako ti smatras 130kn velikim novcima onda mi te je zao... i preporucam da odes sakupljat bocice, jer vec sa 260 sakupljenih mozes kupit 2gb rama Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2623 |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2625 |
Guest
Datum registracije: Dec 2008
|
Prestao sam ju igrat cisto zato sto nemogu prebacit savegame, tj nisam kopirao i xlive folder i eo vec 10 dana ju neigram.... fuck the rockstar games ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2630 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
trebao bi vašu pomoć: uglavnom, moj buraz ima komp koji čak odgovara recommended zahtjevima GTA IV. No problem je što u igri teksture jednostavno izgledaju čudno i premračno. Ono u šta sam bio siguran da problem stvara je njegova ATIjeva grafička, no i uz updejtane drajvere (na Catalyst 8.12) skoro ništa se nije u grafici promjenilo...što da učini? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2631 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() |
#2636 | ||
Yippie-Ka-Yay
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Problem je taj ako imaš oriđiđi, ne možeš pokrenuti igru bez da prvo ne upališ social club. Citiraj:
EDIT: Sretan Božić!!! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2638 |
Yippie-Ka-Yay
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |