|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Molim pomoć !!!
evo ovdje sam novi i trebam pomoc ... kao prvo ne znam dali mi se isplati kupovati gotova kucista ili sam sastavljati konfiguraciju ??? cuo sam da je isplativije sam sastavljati ali to bas ne razumim ... dali se naruce komponente u jednom ducanu i dali ti ljudi iz ducana sami ugrade konfu u kuciste ili moras naci druge ljude ??? dali uz to dobijes OS i dali ga oni instaliraju ili opet moras naci nekog drugog ??? molio bih da mi to odgovorite i da mi slozite jednu postenu konfiguraciju koja moze vrtit sve nove igre , a cjena da bude do 6000 kn |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
isplativije je sastavljati konfiguraciju... ![]() ti samo odaberi AMD ili Intel platforma, a ostalo ćemo riješiti ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
intel |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
dobro ; a please odgovori mi na ona pitanja sta sam takoder postavio u svom postu .... ono o ugradivanju itd ... |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
a sada sam u nedoumici ... sto vi mislite koja je bolja platforma AMD ili Intel |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
da ; to sam isprve mislio i ja a sad vidio na youtube-u da je AMD mnogo bolja za igrat igre |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
koliko otprilike kosta ugradivanje konfe i instaliranja os sustava ??? za OS cu narucit XP pro jer nekako jos ne vjerujem visti .... sto mislite gdje je bolje narucit konfu ; u vemila ili u HG spota koliko otprilike kosta originalni OS XP pro i dali mi se isplati instalirati windowse sa proslog kompa jer ih vec imam na cdu-u |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
|
ne .. windowsi su na originalnom cd-u ... nije przen niti jedan put i cd je ok ... onda kolika je cijena os-a , dali se isplati instalirat s ovog cd-a i jeli bolje kupit konfu u vemila ili hg- spota i koliko kosta ugradnja konfe u kuciste |
![]() |
![]() |
#14 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Naslov krivi, podforum krivi - sve krivo. |
![]() |
|
|
Oglas
|