|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Spyware Doctor - kompletna deinstalacija
pozdrav... Do sada sam imao cijelo vrijeme Spyware doctor sa antivirusnim dodatkom i radio mi je perfektno. Prije par dana mi je počeo poništavati registraciju te mi je tako onemogućio i downloadanje updateova...kaže:"subscription status is invalid" Nedavno sam stavio nove vindovze i stari Spyware Doctor. Reko idem sada instalirat najnoviju verziju, onu neregistriranu s njihovog sajta, pa kad upecam siguran patch da ga otključam. No problem...odmah nakon instaliranja najnovije verzije (ponavljam...s njihovog sajta), prije samog pokretanja programa, pali se "smart update" što je i normalno. Samo što mi još uvijek piše: "subscription status is invalid" tako da ne mogu ni ući u program. Rekoh..idem ponovo ispočetka. Deinstalacija, ponovo instalacija ali sa isključenim automatskim updateom. Instaliram, pokrenem, pokaže se try ikona. Idem ga pokrenut ali on po defaultu prije prvog pokretanja traži da se apdejta i naravno..."subscription status is invalid"!! ![]() Jel mi neko može dat neki savjet...tražio sam RegEditom zaostale fajlove ali nema ničega... ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Za instaliranje i korištenje nelegalnog softwarea ne dajemo support.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|