|
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
I kakvi su dojmovi? Jeste primijetili drastično poboljšanje u odnosu na normalne drivere? Ja sam odma puknuo modane i razlika između onboard i modane zvučne je na nižem volumenu bila malena, al svako daljnje pojačanje je izazivalo sve veći osmjeh na mome licu. Na nekih pola volumena razlika je bila nebo i zemlja. Čišći tonovi, topliji, dublji. A kako sam pojačavao tako više nisam mogao imati slušalice na ušima ![]() Sve u svemu smatram da sam jučer odradio odličan deal! ![]()
![]() |
#35 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() Da, osobito GTA IV: Prva dva satelita su stereo mjuza, centralni najčešće služi kad s nekim šprehaš, a zadnja 2 su odlična u vožnji: čuješ kako ti netko s lijeva ili desna trubi, čisti užitak! ![]() I BTW - koliko se samo woofer bolje ponaša sa modanim driverima, nikad nbi više instalirao obične, nikad! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Šta napravim?! :-) Nisam to mislio, nego recimo kad slušam određenu pjesmu da mi cover od albuma tj. pjesme ne baca u taj folder, nego stavlja na neko drugo mjesto. Imam npr. folder sa 2000 različitih pjesama i on meni tu stavlja slike. Žišku
![]() |
#39 |
Guest
|
Moraš editati svakoj pjesmi artwork preko winampa... Ali uglavnom ako imaš u folderu od albuma cover i zove se "folder.jpg" ili "cover.jpg", onda ti to winamp automatski napravi, i kad prebaciš pjesme, cover ostane u ID3V2 u winampu, i to je to.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Stavih i ja. Gdje mijenjate modove; game itd? Koristi li netko mikrofon? Naime meni ne radi iz prve, tj. moram prvo maknut kvacicu s mute i onda ga ponovno mutat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Banned
Datum registracije: Nov 2008
|
jel mi moze neko preporucit tv karticu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Nemoze , definitivno se osjeti razlika. jebiga sad moram neke bolje zvucnike kupiti ![]() zvuk je puniji vise ga ima ma ono boost od 25% na zvuku sa ovim drajverima.
![]() |
#44 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
Sretan Bozic svima,ovako jucer sam modao svoju Creative sound Blaster Audigy SE u X-FI xtream.Frend mi je dao nov daljinski infrared RM-1500 koji je dobio s Audigy 4.Jel ima kakav driver da ga osposobim da radi na mojoj zvucnoj.Neki kazu da ga moram aktivirat prvo u CREATIVE MEDIASOURCE al nemam tamo nikakvu opciju za remote control.POMOC!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Pozdrav, meni modanje ne radi. Dignuo sam drivere s onog rapidshare linka i instalirao ih. Dignu se windoze i zvuka imamo samo na prednjem lijevom i prednjem desnom zvučniku (x530 inace). Pokusavam otvoriti "control panel od grafe" i dobijem The audio device supportet by this application is not detected. The application will exit. Probao dva puta i nula bodova... |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Dajte mi recite jednu stvar, možda netko ima isti slučaj. U slučaju kad u konfi imam 4Gb rama EAX zeza, ili kriješti ili nema zvuka. Kad je 2Gb, sve 5. Kad u boot.ini ograničim dostupnu memoriju na 2Gb radi dobro i sa 4Gb (sistem vidi samo 2Gb od dostupna 4). Ovo mi se događalo i sa 16-bit Live-om prije (sad imam 24-bitni s modanim driverima). Jako su male šanse da je do ploče/chipseta s obzirom da sam probao na 2 sasvim različite ploče: Abit KN9 (nf4 ultra) i Asrock A770CrossFire (AMD RD770+SB700). Ovo me fakat frustrira, a izgleda da ima veze sa hebenim Creative driverima i adresiranjem memorije. Sistem je XP 32-bit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Čupavac
Datum registracije: May 2007
|
Evo, samo da se javim i meni je uspjelo modanje. I zvuk je dosta bolji ![]()
![]() |
#55 | |
Guest
|
Citiraj:
Možda si skinuo krivi modani driver, ili su ti možda windowsi u banani... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Evo da ne radim novu temu ![]() Nabavih Audigy 1 (SB0090) pa me zanimalo da li se može preobraziti u X-Fi uz pomoć Pax drivera? Koliko vidim, ljudi to rade s Audigy 2 ZS/LE (ona mala kartica) u X-fi extreme audio (jer su u osnovi iste), no da li je Audigy 1 moguće upgradeati u neki od X-fi modela? Trenutno koristim PAX_PCI_Audigy_OS_V6.25, i zvuk je super, no zanimalo me može li se kako moddati u X-fi ![]() Dakle, imam ovu
![]() |
#59 |
Guest
|
http://www.driverheaven.net/audio-ge...available.html Pročitajte malo ovo, moguće riješenje za Audigy 1... Premda tu zvučnu nebi ni modao, jer je sama po sebi odlična... To što kod Audigy SE kvalitetu čipa ubijaju dirverima, to je nešto drugo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
marked one
Datum registracije: Feb 2009
|
Samo da postam da ovi driveri s techforuma ne sljakaju, niti 4.2 niti 4.1. Operativni sistem je Vista x64 SP1. ![]() međutim rješenje koje funkcionira je danielK modifikacija http://danielkawakami.blogspot.com/2...t-to-x-fi.html everest ga vidi kao audigy SE ali X-fi audio prikazuje device manager i sve aplikacije rade, cak i alchemy.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|