|
![]() |
#871 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#875 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
#876 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
jer je po njima TRU dosta bolji od TRUE? |
![]() |
![]() |
#877 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#878 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
isao kod tri (written in arabic numerals "3") tokara i jednog brusaca, kako sam i mislio niti jednom se nije dalo tlačiti sa time. no međutim, dobri ljudi iz nizozemskog ureda Coolermastera su odlučili poslati mi zamjenski šaraf. uf a možda padne i koji kif ganje ![]() |
![]() |
![]() |
#879 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
decki ja se ispricavam sto vam ovako upadam s pitanjem ali mene zanima da li ima ocz vendetta 2 sa Bolt-Thru Mounting kit na hardveraj.net? zelim je uzet ali samo da je prisarafim na maticnu ,ako se stavlja kao stock onda je necu uzet... nije mi jasno kako to da ovdje na forumu bas ne hvala vendettu a svugdje drugdje dobije odlicne ocjene? |
![]() |
![]() |
#880 |
Moderator
|
Vendetta2 ima normalan način montiranja push pinovima i iskreno ne vidim nekog razloga zašto je zbog toga ne bi uzeo
#881 |
Registered User
|
zato jer bi radije da ju mogu prisarafit na maticnu da je stabiljnija a ne da moram pazit kako cu pomicat kuciste i mislim da ima bolje prijanjanje na cpu nego ovako. uglavno jel ima taj kit za nju ili ne? |
![]() |
![]() |
#882 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Apsolutno se slažem sa ovim što tychotx kaže. Mislim da je kud ikamo bolje prišarafiti cooler nego ovo riješenje sa push pinovima. Kada se jedanput stavi takav cooler sa push pinovima i onda kada ga se skine, pa ponovo stavlja ti plastični push pinovi se razlohaju tako da to sve skupa izgleda još klimavije nego prvi puta kada se postavljalo. Ne znam i ja sam tražio taj bolt thru mounting kit u hardveraja, ali ga nemaju. |
![]() |
![]() |
#884 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#885 |
Registered User
|
uglavnom da mi skratimo pricu, je li vendetta stvarno dobra ko sto je hvale ili ne? jel hladi dobro kad se clocka cpu? i da li si ti doista zadovoljan tim hladnjakom? |
![]() |
![]() |
#886 |
Premium
|
Imam Vendetu 2 i nisam zadovoljan temparaturom. Uzeo bih odavno već Cooler Master V8, ali ne znam da li se isplati davati toliku lovu za njega. Mislim ga promijeniti ali ne znam trenutno šta uzeti .... |
![]() |
![]() |
#887 |
ha?
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
#888 |
Guest
|
Pozdrav svima! Jel moze preporuka hladnjaka, po mogucnosti aktivnog i da je nesto bolji od stock, za E7200 malo klokanog (max 200 kn). Hvala |
![]() |
#890 | |
Moderator
|
Citiraj:
skidao sam cooler preko 50 puta već sa ploče i drži kako treba ako pogledaš sistem na koji oni drže skužit ćeš da nema nikakvog govora o trošenju Klimav dojam? Nemoj me nasmijavat nejdraže su mi te priče kak će ploča puknut ili push pinovi razlohat i slično oni jedino mogu puknut a kad smo kod toga sve možeš slomit
![]() |
#891 | |
Premium
|
Citiraj:
Je, razlohaju se ! Nakon par skidanja i stavljanja oni više ne izgledaju onako čvrsto kao prvi puta. Sam način pritiskanja pa zaokretanja je debilan. Što je cooler veći to je još gore + ako u blizini procesora postoji kakvo rashladno riješenje kao na mojoj Asus PQ Deluxe treba covijek imati prste kao cackalice da te pinove pritisne i još zaokrene. Osobno mi se više sviđa način šarafljenja, pa makar zbog toga morao skidati ploču. Moje osobno mišljenje i ništa više. Ako imam svoje mišljenje ne znači odmah da drobim bedasoće. Ovo je forum, i svatko ima pravo izjasniti svoje stajalište i naravno obrazložiti ga (zašto, kako, zbog čega). Poštujem tvoje znanje Wolverine, ali često ljudi imaju raličita mišljenja oko nečega. Zato smo i ovdje. Jednostavno, za mene je klimavo za tebe nije Wolverine. Ne mislim se svađati niti sada oko toga raspravljati u nedogled. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#892 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Somino, nema zaokretanja, zaokreces tiplu samo kad vadis hladnjak van. Kad ga lockas na socket, on se zakljucava sam...nije ni cudo sto sjebes tiple kad ti tako slozene policajske operacije predstavljaju problem. Kad ga tiplas u socket dijagonalno(tiple nasuprot), nategne se PCB ploce kao banana, znaci drzi kao priljepak. |
![]() |
![]() |
#894 |
Premium
|
Eto ti ga sada na ![]() Svejedno, ostajem pri onom da mi je osobno bolji način šarafljenja. Bez obzira zaokretao ja prije, kasnije ili navecer .... Somino ? Čemu to ? Zadnje izmijenjeno od: ChP3. 27.12.2008. u 11:28. |
![]() |
![]() |
#895 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
nisam htio reći da šarafljenje nije bolje, nego da push-pin montaža nije toliko loša koliko si je popljuvao. brža je i jednostavnija. vrlo dobra. od vrlo dobrih montaža obično postoje i bolje. vijci su bolji, ali ploče treba vaditi van iz kućišta, a to baš i nije uvijek praktično, pogotovo ako imaš hrpu komponenti unutra sa fino posloženim i skrivenim kabelima... |
![]() |
![]() |
#898 |
Registered User
|
uglavnom decki koliko ja vidim i citam po raznim forumima za vendettu glavni minus je nacin montiranja ali kad se montira daje vrhunske rezultate pa to i ne treba bit neka zamjerka( iako bih ja da ima za sarafit al ajde)... ipak cu si uzet vendettu 2 iako Chp3 kaze da on nije zadovoljan ,ja ipak mislim da je propust do njega a ne do hladnjaka jer taj hladnjak ima vrhunske rezice. Chp3 si nanio dobro termalnu pastu i pricvrstio kako treba?( samo da se zna da ne govorim nis protiv tebe chp3) |
![]() |
![]() |
#899 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#900 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ma. naravno da ne mislim da nešto govoriš protiv mene, samo kako je počelo a i kada se Wolverine vrati .... nahebo sam ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|