|
![]() |
#481 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
![]() |
#482 | |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
http://www.nabava.net/trazilica.php?q=Acer+X223&x=0&y=0 NIsam siguran da li ima DVI... http://www.acer.hr/public/page9.do?s...&crc=560197948 Svugdje pise: Analog or Dual Input (DVI w/HDCP) P sad... Ima li DVI?
![]() |
![]() |
#483 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Nema DVI, ali monitor je čist vredu. Frend ima takvog i daleko od toga da je montor kaj lošiji od ostatka TN ponude. |
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Nakon svih pročitanih stranica ovdje kao i na stranim forumima za best buy sam se odlučio za Samsunga 2232bw. Imao sam u planu uzeti HP LP2275w ali pošto dolazi tek iduce godine u naše ducane, a ja nemam živaca čekati odluka je pala neki dan. Šta reci .... Malo sam se iznenadio kako je slika dobra i čista na 2232bw. Sve u svemu ja zadovoljan, prvenstveno kvalitetom slike. Na stranu dizajn, nekome će se svidjeti drugome neće ... stvar ukusa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Pozdrav, vidim da je par ljudi vec kupilo LG W2252V i da su zadovoljni s njim. Mene prvenstveno privlaci zbog hdmi izlaza, razlog kupovine je spajanje na xbox 360 i laptop dell precison m4300. Moze netko jos potvrdit kvalitetu slike i dat par komentara, i jel ko spajao monitor sa hdmi kabelom na dvd ili nesto slicno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Skidaj se do kraja ;-)
Datum registracije: Dec 2006
|
što kažete na nove philipsove nove monitore tipa ovoga Philips 220CW9FB gledao sam im sliku i mogu reći da je poprilično dobra i oštra, kao na njihvim lcd tvima
![]() |
#488 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Ekipa evo i ja se dvoumim, sutra mislim ić kupit monitor, e sad svidio mi se ovaj 2253lw ili 2253bw e sad koja je razlika u ta dva? Jer razlika u cijeni je 300 kn u vemilu, jedino sam našao da je 2253lw 21.6 inčni monitor dok je bw punih 22 inča U obzir još i dolazi 2233bw ili 226cw E sad koji od ta dva savjetujete, ili eto neki treći u tom cijenovnom rangu, trenutno sam na HPoovom p1120. I da možda ga uzmem i sisterki, al jedini bed je kaj ona ima stariju grafu i to geforce 2 pro od MSIa, pa jel bu podrćžavala tu rezu? tnx i molio bi brzi odgovor jer sutra ujutro idem! Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Premuim
|
Zasto nitko ne prica o ovom monitoru: http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=1113020 Cini se ok... Jucer sam radio na njemu par sati... Monitor ko monitor... Bas ce 90% ljudi skuzit razliku... Jeftin, ima dvi i vga... dobiju se oba kabla... Jedino kod potpuno crne pozadine ima osvjetljenja na rubovima, po par mm...
![]() |
#490 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
kupio viewsonic vx 2262vm, odličan monitor, ljep, kvalitetna izrada, boje ok nakon štelanja. ofc ovo je imo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#491 | |
Premium
|
Citiraj:
Baš mi je Phillips fuj zato. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#494 | |
there's only Chuck Norris
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Sto se tice grafe i rezolucije, ja imam gf4 mx 4000 pci trenutacno i radi mi na 1920x1200. A imas jako jeftinih grafa na forumu pa ni to ne bi bila neka investicija. pozz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Premium
|
Evo na kraju nisam uzeo ni jedan od ovih jer je pod a) 2253lw u svim dućanima u Zagrebu imao najlošiju matricu, a 2233bw mi je bio preklimav, tako da je odluka pala na T220! Super monitor, za svaku preporuku! |
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Kada smo već kod klimavosti klimav je i ovaj moj Samsung 2232bw, ali pošto ga nisam nigdje stigao vidjeti izloženog prije kupnje, taj nedostatak sam primjetio tek kada sam ga donesao doma. Postolje je dosta, kako da se izrazim "li-la" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#500 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Skoro ste me jako odbili od tog Acera...ali sad je opet u igri... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#501 |
-------
|
Fora je u tome kaj na njihovoj stranici piše sve i svašta, pa onda saznaš da se za naše, tj. europsko tržište pakiraju monitori bez DVI-a. Da nisam videl monitor uživo ne bi ništ rekel i tak bi mi bilo svejedno dal ima DVI i VGA ili samo jedno od toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
Premium
|
Hm...vidiš vidiš, ovo je interesantno, nisam ja htel tebe napast niti niš. Vidim da je konfuzija oko toga... Jesi siguran da je od tog frenda baš taj za europsko tržište i da je baš TAJ model? Budem nazvao neke od firmi koji ga drže, baš da provjerim. Inače super je monitor, al ak nema DVI e onda baš i nije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#503 |
-------
|
Nisam se ja niti našel napadnut, samo velim. Siguran sam da frend ima taj monitor i da je gore samo VGA, kad sam mu tak i tak prije koji tjedan sastavljal komp. Ako kod nas ima za kupiti isti taj model koji pored VGA ima i DVI ili samo DVI još bolje, ali ne bi se čudil da za naše tržište pakiraju samo i isključivo ove s VGA. Kak sam i rekel u onom postu, manjak DVI-a ga IMHO ne čini ništ pretjerano lošim. Slika je čist vredu, a za filmove, net i pokoju igru je solidan i u tom VGA izdanju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#504 |
Premium
|
@trooper007 to ti je veoma jednostavan postupak, samo staviš brightness i contrast na nulu te zatim stisneš na Source gumb i držiš ga nekih 5 sekundi dok se ne pojavi ![]() Evo na slici ti je točno sve objašnjeno! E sad ne znam di ćeš ga ići kupit, ali u Zagrebu u kojem sam ga god dućanu provjerio svi su bili Samsungovi paneli! ![]() ![]() Evo stavio sam ti kako to kod mene izgleda, i sad paziš na ovo slovo u sredini točnije kod mene su zadnja tri CAA, e to A u sredini označava koji je panel, a to vidiš po onoj slici kaj sam gore iznad stavio! Nadam se da sam ti pomogao, i da ćeš bit još jedan sretni vlasnik! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
Premium
|
Po tvom odgovoru pretpostavljam da si mlađi, jer ne voziš sam ili nemaš vozačku... A čuj nek ti da stari pare, i ti fino na vlak, koliko ja znam treba ti nekih 40 minuta do Zagreba ![]() a nemate vi neku trgovinu sa inf. opremom u Vrbovcu, jer ti ne bi trebalo biti ništa skuplje nego u Zagrebu jer je cijena T220 svugdje 1999 kn , vjerovatno jer je tako uvoznik dogovorio sa prodavačima. Ispravak, na služebenoj stranici Samsung IT za Hrvatsku se kao ovlašteni distributer Samsung IT-a u Vrbovcu navodi trgovina http://www.matrixpc.hr/ Samo što ćeš morat otići do njih jer im je stranica katastrofalna! Pozz Zadnje izmijenjeno od: Ivche. 30.12.2008. u 11:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#507 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
T220 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Premium
|
Dobro onda u većini trgovina, s tim da se ova nemože računat pod ostale trgovine, jer je to webshop i uz to plaćaš i poštarinu i vjerovatno i čekaš neko vrijeme dok dođeš do samog proizvoda, a konkretno kod ovog monitora ili nekog drugog ne znaš šta ćeš dobit, tj. koji panel, dok tu činjenicu u većini dućana mogu provjeriti na izloženom modelu, tako da je upitna tvoja ušteda! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|