|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
Q: Sa čime kopirati cd najmanjom brzinom mogučom X4
Ovako trebam prekopirati neku igricu probao sam sa nerom i alcoholom ali nude najmanju brzinu od x16 naravno cd onda ne želi dobro raditi, sa kojim bi programom mogao to prekopirati da snima x4. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
cd mora dobro raditi ako ga finalizira i kaze da je dobro sprzen.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Zar je to vazno koju igricu?! Vazno je da je htio nesto prekopirat najmanjom brzinom... Uglavnom, kolko znam, ako ti skopiras i sa 8x a da najnormalnije zavrsi to mora radit... Probaj s drugim cd-om ili probaj kod nekog drugog to napravit pa ces vidjeti... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Na novim snimačima nikako, samo na starim. Možda je to na novijim snimačima i moguće izvesti pomoću modanog firmwarea, ali nemoj me držati za riječ jer nikad nisam probao.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Evo da ne otvaram novu temu pa cu ovdje napisat. Evo ovako kada przim neki dvd, stavim na brzinu 16x u ashampoo burning studio 2008 i pogledajte rezultate kojom brzinom mi on to snimi i kolko mu treba za 1 dvd. 18:18:48: Recording at 16x in disc at once mode. The recorded DVD will be finalized. 18:18:48: Pre-buffering data... 18:19:25: Prebuffering completed. 18:19:25: Recording DVD 18:19:25: Writing lead-in of session 1 18:19:25: Writing data 18:43:08: Writing lead-out 18:43:44: Average write-speed: 3019 KB/s or 2.2x. 18:43:44: DVD recording completed 25 minuta za presnimit jedan dvd na brzini od 16x je po meni presporo. I na kraju pise da je prosjecna brzina snimanja bila 2.2x... Ako netko zna do cega je molio bih pomoc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Uglavnom przim DVD-R. Przilice su obadvije LG sad neznam tocno koji model. Ak se to moze nekak provjerit jer neznam sad di su mi oni papiri kad sam kupovo komp. Jedna je obican citac dvd-a druga je przilica,stare su oko 2.5 god. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Six Blade Knife
Datum registracije: Jul 2008
|
U Everestu možeš vidjeti koja ti je pržilica, a i u Neri možeš vidjeti. Usput, koje dvd-ove koristiš, jel koristiš 80-žilni kabel, u kojem ti modu radi prža itd. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
Medij koji koristim je sa DVD-R (traxdata) na DVD-R. A sto se tice kabla stvarno neznam. Kako to provjeriti? Da otvorim kuciste ili? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Ne radi ti igra jer vjerovatno ima zaštitu..a ne zato što ju presnimi brzo. Vjerovatno je do medija. Za početak probaj snimati na drugom mediju, a poslije toga traži savjete u presnimavanju igara negdje drugdje, jer ljudi se tu baš i ne vole dirati u piratstvo. Šta se tiče tvog problema "I"..da, otvori kućište pa vidi da ti nisu ostavili stari kabel, znao sam se s njima susretati..jesi probao s nekim drugim programom/medijem..znao sam i s medijima imati problema, mislim da upravo "Metro" Traxdata..kupi 1 komad drugog medija pa isprobaj opet.. Edit: @ben- baci oko -> LINK
![]() |
#13 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
![]() |
#15 |
Premium
|
Probao sam sa nerom i sa ashampom, obojici treba dosta vremena, sutra cu otvoriti komp i provjeriti taj kabel pa jos javim. Onda cu uzet verbatim ili imation pa cu s njima probat snimat da vidim sta ce ispast. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|