|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Problem sa grafikom?
Imam ati 3850 i proc q6600, imam mali problem, vodim brigu o računalu i sve šljaka kako treba, osim grafike u igricama. Naime ovako izgleda problem, igram race driver grid i gta 4, sve je ok, ali kad dođu neke brze scene, tj kad idem u zavoje ili kad ima dima, ili nečega, tj kad se događa više stvari, znači nešto zahtjevnije, slika mi počne lagano usporavati, znači ne tipična pojava da mi je grafička slaba i da sjecka, nego uspori, sada ne znam je li to do driver-a ili necega drugog, koji bi problem mogao biti, je li bi mi tko mogao pomoći. hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
GTA 4 - imas novi patch? sa tim patchom rjesavajau se mnogi problemi, pa i njihovo stekanje. Također vidi ovdje www.srtest.com dali sve prolazi. Imaš najnovije drivere? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
I meni se to događa, igram 2-3 sata, driveri 9.12, sve fino LETI (da, čuli ste, leti) na prosječno 20-25 FPS-a, no onda se desi da odjedanput sve samo zašteka, i tako svkaih 10 sekundi zašteka, ma brutala... Riješenje? Lupiš ALT+TAB 2 puta.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
nije do novih drivera imam sve i patcheve i drivere nije do igre nego do kompa, netko rijesenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Pa ne možeš suditi po jednoj igri... Provrti 3D Mark, provrti neku drugu igru isto.. AKo su simptomi isti, PC je u banani, ako nisu, GTA je u banani.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|