|
![]() |
#301 | |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Smrad ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#303 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
nemrem vjerovat....trebo sam danas u kutini iz vlaka izaći i ukrasti ti je ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#307 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Al još se stigne kartica izgubiti putem. ![]() Ova je bila u ZG. Ne naplačuje se prebacivanje, barem meni nisu nikada. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#308 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Al ovo, mi je fora...Ultrica je 2006 bila ono "pila" a za mene je i dan danas pila, cak bih rekao da bi radije nju negoli recimo neke mršave 4850 sa zalmanima i tako to...(još ako ima bolju naljepnicu ![]()
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 18.12.2008. u 11:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#314 |
Agent 0
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#315 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
ja sutra idem po ultru od onog lika sa lošinja,neki doktor mislim ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Agent 0
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
P.E.B.K.A.C.
|
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#318 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#321 | |
Agent 0
|
Koji bi bio najbolji hladnjak za GTXicu, a da ne smeta za sli? Za Arctic Cooling Xtreme sam čuo iz prve ruka da ne hladi GTXicu najbolje. Coolink GFX Chilla mi super zvuči jer ide na sve kartice. Musashi mi ide na k od one links reklame, njega necu. Zalmana necu Thermalright HR-03 Plus mi je malo skup, a ne ide na druge kartice, i ne znam jel može zbog sli-a? Treba mi hladnjak za gornju karticu. DuOrb nikako zbog ledica, ne znam jel paše uopće...morma pogledat. ZeroTherm nisam niti gledao jer su mi smješni. . Citiraj:
Ma nisi, evo jedna piva u znak zahvalnosti. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#322 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#324 |
P.E.B.K.A.C.
|
LOL danc o.O Dobro te netko odgovorio ![]() Ha neka bar ti je racun za struju manji ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
@Gilbert5 - najbolje bi bilo naći polovni TR HR-03, SLI bi mogao složiti tako da cooler na jednoj kartici okreneš prema gore, a na drugoj prema dolje. No opet, to je najmanje 400kn za coolere... |
![]() |
![]() |
![]() |
#326 | |
Agent 0
|
Citiraj:
Trebat ce mi sam jedan, jer sam čitao da se samo gornja kartica ektremnije grije. Bum vidil još... fala na savjetu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
na tim gainwardovima je malo zeznuto skinuti hladnjak a da se ne kuži kasnije. jer je na referenti cooler naljepljena polutvrda prozirna plastika crvene boje(lakirana odispod di je i ljepilo) i to prekriva 2 šarafa. ![]() ![]() e sada, ako ju kreneš odljepljivati, makar i polako, ostaje ta crvena boja dole na referentnom hladnjaku, koji je crno-zelene(nvidia) boje. uz to, ta plastika se lagano deformira kako ju odljepljuješ, pa kada sve vratiš nazad, kuži se da je malo odignuta na rubovima, uz naravno i otkinu crvenu boju odispod. znam pošto sam imao i BFG i Gainward. a BFG nije imala tih problema. kod nje je nalja tvrđa i ne ostavlja boju dole ![]() izgleda da su u gainwardu namjerno tako radili, no nisam imao vremena pa sam to napravio po brzom postupku, maknuo cijelu nalju, i kasnije alkoholom obrisao ostatke crvene boje. i ostane fini originalni crno-zeleni cooler. ![]() kao i što na Gainward 4870 Golden Sample stave malu nalju preko križa, pa ti skini a da ne pukne, nisam probao jer ne moram, ali bilo je govora na forumu da ne ide baš bezbolno dole... ![]() pametni su u gainwardu... ![]()
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 18.12.2008. u 22:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
ako ideš skidati, probaj ugrijati fenom, možda pomogne da se ljepilo omekša i ne zadrži boju sa plastike koju skidaš... pogledaj po netu ako ti se da, možda je netko našao neko rješenje za to (toplo/hladno, polako/brzo ili što već)
![]() |
#330 | |
Agent 0
|
Citiraj:
Sada sam sve proučio, a jesu gamad gaynward. ![]() ![]() ![]() Club3D nema nikakve naljepnice, tako da cu na njoj skinuti stock. Zadnje izmijenjeno od: Gilbert5. 19.12.2008. u 10:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|