|
![]() |
#1 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Novi toner za HP Laser Jet 1020
Danas mi je počea izbacivat "snijeg" umjesto teksta, dijagnoza nije teška, toner je otišao nakon 2 godine rada i ko zna koliko stranica isprintanih... E sad, zna sam da su toneri skupi, ali nisan očekiva cijenu od 500 kn ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Torrent freek
|
Naša sam nekakve zamjenske za 300 kn, aj to je već donekle prihvatljivo. Link Samo pošto nisan na "ti" s printerima može li mi netko upućeniji objasnit malo šta i kako, jer rađe ću dat 500 pa kupit pravu stvar, nego dat 300 pa da mi izvrti 100 stranica i otkaže... Isplate li se uopće ti zamjenski?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Kapetan od beloladja
Datum registracije: Dec 2006
|
Uzmi u obzir da ti i HP daje obnovljeni toner( u ovim malim SOHO printerima)kad kupiš novi printer (bila naljepnica - recycled) a i ovajk koji ti prodaju kao novi ( 488 kn u Ve-mila).E sad ne bih ti preporučija punjenje tonera prahom jer će doć do vrtutme ( obično se pune tako da se provrti buža, uspe prah i zalipi onom sivom trakom - powernešto). i onda kad ti se prah razleti po cilom printeru imt ćeš zanimljive otiske. :-) kupi taj zamjenski imaš jamstvo valjda kad ga kupiš a moš priupitat u dućanu šta ako ti se razleti prah jel to ulazi u garanciju? BTW. moš s tonerom isprintat oko 2000 stranica uz 5% zacrnjenja ( A4 stranica teksta u Times New Roman 12) tako da te ispadne 50000lp/2000str = 25 lp po stranici. e pa ako ne printaš uvik punu stranicu izađe te i još malo jeftinije :-) ili printaj u firmi :-)
![]() |
#4 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
Imaš obnovljene za 200 - 230 kn ovisno o broju otisaka ili Refil set za 5 punjenja po cijeni jednog originala. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kapetan od beloladja
|
@adriatix aj nam malo opiši kako se puni prah s tim Reffil setom?jel triba kupit neki storj ili...
![]() |
#6 | |
Banned
|
Citiraj:
u setu dobijete 3 bočice za 3 punjenja + alat za otvaranje otvora+ čepove za zatvaranje otvora. Ukoliko punite samo jednom onda radite samo jedan otvor. Ali ukoliko mislite puniti dva puta onda morate napraviti otvor na spremniku za otpadni toner i isprazniti ga. Nažalost jednu HP kazetu ne možete puniti više od dva puta. Možete i tri ali je tada kvaliteta otiska prilično loša. Sve vas to dođe koliko jedan nov toner. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Kapetan od beloladja
|
a reci mi kad taj čep počne propuštat prah šta se dogodi?
![]() |
#8 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Bok...ja obnavljam tonere za sve vrste lasera...ova kaseta, HP12A ili Canon 703 kod mene košta 185 kn + pdv, ima sve nove dijelove( nož, bubanj, nož magneta i full toner, te je isprobana) Drži od 2000 do 2500 otisaka zavisi od pokrivenosti papira tekstom, slikom ili čime več... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Torrent freek
|
Opet ja ![]() Printer je bija na čekanju, jer mi je uskrslo par bitnijih stvari, sad san iša kupit zamjenski toner (cca 250-300 kn) umjesto originalnog koji je skoro 600 ![]() Pa san otišao u nekakav "Refil-shop" koji mi nudi punjenje ovog mog za nekakvih 200 kn i daje garanciju od 12 miseci za taj posao. Meni zvuči ok? Ostaje mi ili to ili 3 skuplji original...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|