|
![]() |
#2371 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Da ja niti ne probavam sa svojom 7600GT? Tesko da ce pokrenut Gta iako pise pod minimum da trazi 7900GS a razlika i nije tak velika, ostatak konfe prelazi minimum... Ma stize novi komp u 3 mjesecu pa ce se onda igrat... Do tada se stedi ![]() btw. Kakvi su dojmovi o igri? Jel zasluzuje tu IGN-ovu 10/10 jer sam vidio da se neki ljudi zale da nakon par sati dosadi... Iako sumnjam u to al da se utjesim za svaki slucaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2372 | |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Zasluzuje unatoc ovim hardverskim zahtjevima i 20 ![]() Neznam kad sam toliko nesto igrao u zadnje dvije godine osim CoD-a ![]() Otkada sam nabavio GTA 4 CoD-u nisam prismrdio i jos nabavio origigi ![]() Di single prestaje pocinje multy a tu jos imas visestruko zabave...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2373 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
potpis igra je prejebna počevši od priče pa do ponašanja auta,ljudi na ulici,grad je predobar takodjer,fizika na nivou,a uz to sve je i duhovito...uglavnom najbolja igra po meni ove godine unatoč rockstarovom kiksanju po pitanju optimizacije,iako se nadam da će barem još jedan patch izaci koji ce popraviti malo performanse iako sam si i sad uštimo da mi fino ide(od onih sranja svih tvikanih sam skonto da je najbolje ostavit samo novblank u commandlineu i gotovo,a ne se zajebavat sa svim i svačim) ![]() a još kad završim SP onda MP psss pa kad dosadi opet SP,bit će igranja bogami ove igre ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2374 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
joj jebote koji sam ja njubsons, tam brijem kak neki auti uopče ne smanjuju FPS po noči sa svjetlima a drugi da, i tek sad skužim da mu mogu palit duga i kratka svjetla, isto kak se i može ugasit auto kad izlazim iz njega LOL +1 za njubertej ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2376 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Može se ugasit auto kad se izlazi iz njega? Kak? Zasad sam samo skužio da se može kaciga na motoru stavit, samo treba pričekat malo nakon kaj se sjedne i onda automatski stavlja.
![]() |
#2378 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Gdje da kupim digitalnu verziju ove igre za $49 ? To je US verzija igre, ima i UK ali mislim da je dosta skuplja... Direct2drive ne podržava Hrvatsku, a ove ostale e-trgovine isto rade probleme... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2379 | |
A mighty pirate!
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Nego,čuj istina Vista se manje ruši,barem meni,i što mi se uistinu sviđa jest što end task treba kliknut jednom do dvaput,za razliku od XP-a u kojem je bilo (End task,OK)X20! No velike negativne strane su papanje rama,dakle općenito lošiji performans u igrama ![]() A GTA IV nisam izvrtio na kompu,još čekam kupnju originala,a i ne želim se upuštat sad pri kraju polugodišta,imam još 2 predmeta za orgovarat a ak zavrtim gta još ću ocjene bacit u mulj ![]() tako da,preko ferija,niko ide u ekšn...fueled by E6300@2,46ghz,Sapphire 4850(ATI Cat 8.12 driveri) i 2,5 gb rama,možd 4 ak mi se bude dalo odvojit od fonda za Kawu 250R ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2381 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2382 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2383 |
Banned
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2385 |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
Nema biranja tezine u GTA ![]() Maloprije stojim ispred stana i nesto gledam sjene i pratim fps, kad vidis trce dva policajca za nekim leekom, leek sidne u auto i krene bjezat, a ova dva tulipana od milicajaca svatko zgrabi svoj Infernus i gas za njim. ![]() I sve bi bilo kewl, da ta dva Infernusa nisu bila parkirana na mom parkiralistu ispred stana!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2387 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
:rofl: a ima tih šema totalno,recimo ja zujim po gradu i neki crnjo bjezi od pandura i ovaj naravno trci za njim,i crnjo se sakrije iza kante i ovaj ga ćopi,retard digne ruke i hoda par sekundi ispred policajca i opet mu počne bježat lol EDIT:a najveća mi fora kad zovem muriju da im ukradem auto haha |
![]() |
![]() |
![]() |
#2388 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2389 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Usput, nisam skužio od početka - zašto su oni mostovi zatvoreni, politika ili? Možda sam malo previše zabrijo, ipak je to igra ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2390 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#2391 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
nije mi jasno zašto Rockstar nije ubacio da i mi možemo žmigavce koristit. Osjećam se kao budala, svi oko mene žmigaju, a ja ko Balkanac pravi ![]() Policajci su pak budale ko i svi ostali, skoro su pješakinju na zebri pregazili malo prije ![]() ![]() edit: skoro sam zaboravio http://www.youtube.com/watch?v=AqRbnNmw3Rs Zadnje izmijenjeno od: H&h. 17.12.2008. u 00:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2395 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
se moze dizat stvari sa vilicarom kao u gta san andreas? ako moze sa kojim tipkama? tnx
![]() |
#2397 | ||
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2398 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Evo malo slikica ![]() Uglavnom preso oko 37 % igre,sve ja zanimljivije,ona pljacka banke mi ludnica ![]() Na koliko posto je kraj? http://pce.hostili.com/images/G_2my1b.jpg http://pce.hostili.com/images/gta_4helick1gm.jpg http://pce.hostili.com/images/gta_444nngz.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|