|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
(riješeno) Podaci o memoriji, kojim programom
Dobio sam jedan stari ispravni comp koji ima slabu memoriju (96 mb) i htio bi je povečati tj. kupiti preko oglasa ali je problem šta neznam koji je tip. Pregledao sam comp programmima "Everest" i "Aida" ali po njima se nemože ništa doznati o tipu memorije, samo piše koliki je kapacitet i nišza više. Ima li koji program kojim to mogu da doznam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Sa spomenutim programima može samo nisi dobro gledao. Pogledaj opis mobo, SPD, . . . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
Evo ako mi ne vjeruješ, kliknuo sam na Matična ploča i Memory Nigdje opisa o kakvoj vrsti memorije se radi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Lijepo ti je rekao SPD, tko je spominjao memory...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Taj Everest ti je "malo mlad", aktualna ver. 4.60, neki stari čipseti / memorije ne daju info ni kroz SPD, uvjek možeš po punoj oznaci ploče (bilo kroz Everest i sl. bilo pri bootu) pronaći ili manual ili podržane memorije (tip, brzine, veličine). Šta kaže Crash009, vjerojatno je SDRAM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
Pa čovječe znam da vađenjem pločice rješavam problem, ali zato sam postavio pitanje da li postoji program koji može da mi kaže o kojoj memoriji je riječ, da me poštedi vađenja pločice. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Imaš zastarjelu verziju everesta, skini free verziju nanovijeg.. ![]() http://www.lavalys.com/products/over...&ps=UE&lang=en |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
Ok skinuo sam noviju verziju i sad prikazuje podatke. Thanks |
![]() |
![]() |
|
|