|
![]() |
#751 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
ni meni tipkovnica ne radi kako treba? koliko sam skuzio za leoparda 10.5.5. je neka druga fora pa sam brzo odustao, ali se i brzo navikao na zy, a jos da mi je onog glupog majmuna naci to bi bilo dobro?? ![]() |
![]() |
![]() |
#752 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Za majmuna WINDOWS + SHIFT + 2, neznam kako je na Mac tipkovnici jer je još nemam ![]() |
|
![]() |
![]() |
#755 |
Pauk mrežar
Datum registracije: Jul 2007
|
Ako hoćete normalne Y i Z morate editirat file Cro.keylayout (ili koji već jezik koristite) koji se nalazi u ~/Library/Keyboard Layouts/ Ako netko treba, ja ga imam editiranog sa majmunom na AltGr+V, pa pošaljem na mail.
#756 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
moze meni. |
![]() |
![]() |
#757 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#758 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#759 | |
Pauk mrežar
Datum registracije: Jul 2007
|
http://rapidshare.com/files/17351560...t_for_OS_X.zip Evo, nadam se da će radit. Citiraj:
![]() |
#760 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() no nisam tražio zbog sebe, meni ne treba, nego znam da će ljudi tražiti takve stvari... mada sam se sjetio da je već to netko okačio ovdje, možda baš ti ![]()
![]() |
#761 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ako koga zanima, izasao je 10.5.6 update, malo infa o apdejtanju ovdje: http://netkas.org/?p=78 Napomena: ovo vjerojatno nece raditi svima i moze rezultirati sistemom koji se nece dici, pa dobro proucite upute ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#762 | |
Premium
|
Citiraj:
sa voodoo-om valjda radi bez cackanja mecke ![]() |
|
![]() |
![]() |
#765 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
proslo je dobro sa malim shock-om!? dakle update se skinuo normalno, trazen je restart, pocelo je ucitavanje, sve prolazi ok, komp se restarta, pojavljuje se onaj sivi ekran sa jabukom i pocenje kao podizanje sustava ali se ne podize (tu me hvata frka i je..... sve po spisku)?, komp ne ulazi u os i ne cini mi se dobro, i sam se ponovno restarta? nakon tog drugog restarta podize se sve normalno i to je to sve radi kako treba, resetirao sam komp 4-5 puta i sve radi normalno ![]() Zadnje izmijenjeno od: deskjett. 16.12.2008. u 18:48. |
![]() |
![]() |
#768 |
Banned
|
Na drugom mi kompu nije ![]() Nakon 1. restarta (automatski se sam restartao), sve je počelo na krivo ići. Miš je poplavio (znam da nešto nije uredu, bar je dosada tako bilo), zvuka mi nema, PS2 ne radi, About This Mac ubije sustav (nešto kao Switch User koji je po defaultu disablean), sve informacije iz System Profilera su se izgubile. Sada nekada upali nekada ne, što se mene tiče sec. PC ostaje na Voodoo 1.0 i 10.5.5 zasada ![]() |
![]() |
![]() |
#770 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
E ovak. Nabavih si iDeneb 10.5.5 koji navodno dosta dobro radi sa HP 6720s - ima malo frke oko drivera za wireless al' da se sredit koliko vidim na netu. Sad mene zanima, može li se sredit dual boot na istom disku postojeće instalacije Windblows XP-a i OSX-a? Ako može neki link(ić), tutorial ili tako nešto. Zahvaljujem |
![]() |
![]() |
#771 |
Premium
|
ideneb 1.3 10.5.6 voodoo,sve ok, ali kad stisnem about mac..kao da mu se srusi "explorer" u windowsima. |
![]() |
![]() |
#772 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Instalirani winsi i napravljene još tri particije (tebi je dovoljna jedna) od kojih dvije primarne. Formatiraš jednu u fat 32 za OSX. Najjednostavnije je napraviti chain boot,a možeš instalirati i boot loader od OSX-a, uredno prepoznaje win particxije i možeš bootat windowse. Ako na Denebu imaš chain0 file 8pogledaj iz winsa i ako imaš kopiraj ga drito na C particiju (ili drugu na koju si instalirao win xp) i dodaj u boot manager od win xpa ovaj redak: C:\chain0="Mac OS X86" Onda instaliraj Deneba na onu fat32 particiju i nakon instalacije moći ćeš ga bootati s boot loaderom od windowsa ![]() što se same instalacije deneba tiče, imaš na IM-u brdo tutorijala, bitno je da dobro znaš koji ti je hardware u kompu i da odabereš drivere samo za njega. Nakon ovog ja sam preko Wubi instalera iz winsa dodao još i Ubuntu. Zgodno je instalirati ga s Wubijem jer ga doda u boot manager od winsa i ne instalira svoj bootmgr ![]() Ako negdje zapneš pitaj ![]() A i na OSX86 projectu imaš brdo tutorijala za dual boot, triple boot, quad boot itd ![]()
![]() |
#774 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
A najnajlaksi "dual boot" je preko samog boot izbornika od ploce (ukoliko to doticna podrzava, npr. Asus-ov F8 prilikom POST-a)...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#775 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#776 | |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Znači samo mora biti napravljena particija... |
|
![]() |
![]() |
#777 | |
Premium
|
Citiraj:
Neke verzije nisu mogle formatirati particiju ako nije već prije instalacije OSX-a bila formatirana u fat32. Odnosno, OSX bi ju formatirao, ali ju nije mogao mountati. I nije neki problem formatirati ju u fat32 iz Winsa, a poslije si miran.
![]() |
#778 | |
Banned
|
Citiraj:
Kao što Roberto kaže, šta je teško odovojit 2min i formatirat u FAT iz Windowsa ![]() Danas idem doma, i probat ću bacit ponovo na kritičnu konfu, 10.5.6 i efiV9 ![]() |
|
![]() |
![]() |
#779 |
Premium
|
#780 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|