|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() ok, svašta sam doživio, ali je ovo prvi put. Složim novu onfiguraciju prijatelju, sve fio radi, instaliram friško gore WinXP SP3, (iste koje imam kod sebe na kompu), ubacim CD od matične (gigabyte EP35-DS3L), stavim automatski instalaciju svega gore, sve prođe ok, restarta se komp, sve ok. i idem reko instalirat Drivere ATI. Neće. Baciporuku. Directory not specified ili tako nešto.. aha. ok. probam instalirat Everest. Neće. Eror neto could not find. aha. Idem probat Firefox. neće. the path cannot be found ili tako neka glupa poruka... e sad, ideje? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Meni se ovo dešava svaki put na friškoj instalaciji XP-a s nV i AGP bridge driverima. Jednostavno zaboravi da ih je instalirao tako da svaki put moram dvaput instalirati njih. Nije neki preveliki problem ali živcira neku stvar dvaput raditi... Veliš da ti NI JEDAN program neće instalirati ili samo drivere? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ajd pogledaj path na koji ti pokusava instalirati programe. Da nisi nesto zeznuo sa slovima particija ili slicno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
dogodilo se i meni...čudno ali nije dobro instalirano...jovo nanovo pa će da proradi ostalo je podosta servisa isključenih, ali nikako nije htio da proradi kako teba ni nakon paljenja... neka munada sa USER-ima kako reče Mortal... nanovo instalacija je jedino oruđe |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Win XP kao da ima nešto sa starim userom koji je bio na prijašnjem OS-u.. Rješenje ti je reinstall OS-a, ali nikako nemoj "usernam" napisati isto kakvo je bilo prije, radije napiši "debelaguzicasmrdis", samo treba biti različito od onog što je bilo prije, i stvar će raditi... A zašto se to događa? Misterija.. Full format, quick format, ako napišeš kod nekih windowsa isto korisničko ime, neće raditi.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Odkud ti to? ![]() Jel uopce kuzis sta se desi kada napravis full format? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Otkud mi to? Pa možda mi se desilo u praksi... Premda "full format " kod windowsa XP bi trebap "stvarno" prebrisati sve podatke sa C: diska, ti zaboravljaš na logičke D:, E: i ostale particije... Naime, ako je mapa od MY Documentsa bila preseljena na D:, ovo je česta pojava... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Ali ovdje nema riječi o tome mada se u biti slažem sa @valg-om jer sam doživio isto... @gabre je sastavio novi komp, kako sam reče pa prema tome problem nemože biti nikako sa starim/prijašnjim instalacijama OS-a. Prijedlog: batali drivere sa cd-a te ono što nije prepoznato u device manageru skidaj sa stranica proizvodžača za taj dio. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
ne kuzim kako my documents sa D-a moze uopce utjecati na postavke win-a na c_u nakon fresh reinstall-a. Te dvije particije nisu nikako povezane nakon reinstalla. I Ja sam imao problem sa zasticenim particijama i datotekama itd,ali kad sam stavio new install na C: nije bilo problema sa C particijom,gdje naravno idu programi. A koce ga vise znat s tim win-om... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Lika u mom srcu
|
ljudi, instalirano na NOVI hard, nikad ništa na njemu nije bilo.. ![]() no komp je preusmjeren budućem vlasniku, i nek se on zeza s tim, odnsono, neka reinstalira win ponovno, ja nisam stigao.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
a da nije mozda windows installer servis isključen? ja sam s time imao problema...
![]() |
#14 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Guest
|
KB893803v2 Setup Error
I mene muči slični problem. Primarno mi je osposobit baš taj Windows Installer koji ne dopušta instalaciju. Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |