|
![]() |
#721 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
e skuzio sam da u readme pise da treba upisat keycode kod instalacije,al mene to nije pito,pitam vas zake i jel tak vama.i niste mi odgovorili kae "shader".sry malo sam dosadan al jos uvijek se nadam da ce radit i da nisam bacio lovu bzvz tak da ljudi pomozite mi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#722 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
shader je sjena koju bacaju likovi, stvari itd u igri ima više generacija 1.0, 1.1, 2.0, 3.0, 4.0, 4.1 itd, svaka donosi neko poboljšanje i realističniji prikaz više info http://en.wikipedia.org/wiki/Shader
![]() |
#723 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
![]() imam problem sa mjenjanjem brzina! ![]() Nece raditi ni na volanu ni tipkovnici!!! Ne znam zasto, probao sam drzati i "N" (clutch), pa mjenjati, ali ništa... Na pocetku radi, ali samo na mercedesu (isprobao sam samo njega i pontiaca), pa mi sad stvarno nista nije jasno... Pomozite!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#724 | ||
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#725 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() EDIT: popis igara koje ta graficka moze pokrenuti http://www.intel.com/support/graphic.../cs-026146.htm |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Premium
|
igricu sam igro kod frenda i 2. najbolja simulacija od kolko sam ih igro (1. je gran turismo 5) grafika je odlicna i normalno radi na najboljoj grafici iako nema nov i prejak komp,keycode "problem" sam skuzio kod frenda jer kod mene se igrica nije ni jednom pokrenula a graficku mislim sredit tak da kupim eksternu samo kaj jos neznam dovoljno o eksternoj da ju kupim (to je zato da mi nebi bilo ko s test drive-om da dam novce a ne radi) shaper hvala na popisu igrica iako mislim da 80% nebi radilo iz nekih razloga ![]() Zadnje izmijenjeno od: kurc. 04.09.2008. u 16:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#727 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
Premium
|
a dobro kaj pametujes igrica je dobra i gotovo jel bitno kaj sam reko simulacija ili kombinacija simulacije i arkade a eksterna kartca za laptop postoji od nedavno ak te zanima pokrenuo sam thread da pitam jel ko zna kaj o tome,gledo sam na ebay-u evo ti slika mislim da bi radilo tak nest na mom laptopu |
![]() |
![]() |
![]() |
#729 | |
Banned
|
Citiraj:
Što se tiče tih ext grafika, probaj ali sumnjam da preko USBa to ide glatko. BTW zar nije lakše uzet neku polovnu konfu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Premium
|
a gle nemrem ja kupovat komp svako malo, ovaj je kupljen u 3 mj. iako sam ja reko da treba kupit stolni komp jer je bolji a polovni je dobra idea al ja ne nemam financije za to imam 13g. mozda ce se dat nesto sredit,nagovorit... kod fredna sam opet igro al sa mega packom e preeeedobro je auti su jako realisticni a tek kolko ih ima s mega packom... sam nisam vozio motore jer nismo nasli sve auto salone.realnost fizike po mome je negdi 7\10 zato jer je kao "kombinacija SIM-a i arkade" meni ne radi i nikad ocito nece na ovom kompu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#731 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#732 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
BTW. igram igru od kad je prvog dana izašla, i evo savegame sa 354 ticketa za odjeću, 98 auta (od kojih su SVI kupljeni, a nekoliko ih je dva puta), 13 vila i 84% igre prošao http://rapidshare.com/files/14594081...mited.zip.html
Intel Core2 Duo E7500 2.93GHz, GIGABYTE GA-P43-S3L, 2x 2GB DDR2 Kingmax PC2-6400, PowerColor Radeon HD4870 1GB GDDR5, Chieftec 550W A85, Hitachi DeskStar 1TB HDS721010CLA332, LG Flatron W2242T, Creative Labs Sound Blaster Audigy SE / Logitech X-540 5.1 sound system |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Ima ko savegame u kojem su kupljeni auti iz Bonus Pack-a? Znači RUF, Ferrari 612 Scaglietti, itd... Ak neko nađe dajte link pliz!
Intel Core2 Duo E7500 2.93GHz, GIGABYTE GA-P43-S3L, 2x 2GB DDR2 Kingmax PC2-6400, PowerColor Radeon HD4870 1GB GDDR5, Chieftec 550W A85, Hitachi DeskStar 1TB HDS721010CLA332, LG Flatron W2242T, Creative Labs Sound Blaster Audigy SE / Logitech X-540 5.1 sound system |
![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#735 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Test drive mi trza
pozdrav! imam problem kada igram Test Drive Unlimited,malo mi zapinje kada igram. sta da uradim? spefikacija mog racunala je: procesor :intel celeron D 2,66 graficka :nvidia 6800 ram : 1gb |
![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
Banned
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
RPG player
|
6600gt je minimum slaba grafa, ali bi trebala tjerati igru bar na low, čak i med par opcija i skini zadnji patch za igru, bilo je žalbi zbog neoptimizacije, patchevi su to malo popravili
![]() |
#738 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
I ne postavljaj pitanja na dva podforuma, pogotovo ako je taj drugi "Članci". Pročitaj još jednom pozornije naša pravila http://forum.pcekspert.com/faq.php |
![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Premium
|
da nešto podcrtam......ta igra osim što je teško sranje, užasno je optimizirana....katastrofa od igre sa hrpom bugova....zaobilazi to u velikom luku! ja imam amd na 2ghz, 3 giga rama i 7800 GS....meni ga trza također, tako da ako meni trza...ti možeš da odustaneš odmah....trebala bi da radi i na mojem kompu normalno...ali, zaplješčimo proizvođačima |
![]() |
![]() |
![]() |
#740 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
kak to možeš napisat, ako ti se ne sviđa ovaj žanr dobro, nemoj niš pisat. ja sam ovu igru igrao na medium sa HDR, i 2XAA znaš na kojem kompu? e2160 1.8GHz 7600GS 128bit 1.25gb rama bez patcha je išlo solidno 20-25FPS, sa patchom je išlo za 5-6FPSa više, igra je daleko od sranja, to se već može nazvati polu simulacijom jer su auti stvarno brutalni. voziš se na havajima ako nisi znao, auti i detalji svijeta su solidni.nemoj ljude obeshrabrivat samo zato što tebi nije radila, čekaj druge reakcije.ja osobno nisam našao nikakav bug.iskreno se nadam da će izać neki nastavak ovoga. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
RPG player
|
užasno je optimizirana to je dobro ili loše ? zvuči dobro ![]() i da, prema nekim vožnjama je ovo užitak, podrućje je ogromno u pravom značenju http://en.wikipedia.org/wiki/Oahu karta je od ovog otoka s preciznošću od par incha ima veliki izbor auta, posebno sa dodatkom loša strana su motori, a možda samo meni jer se nikad nisam naućio voziti motor u igri (utrke sam odvozio tek toliko da jesam) i ima par sitnih bugova npr kada se vozite po autocesti i stružete se po betonskom zidu sa strane, brzo će vas taj zid "udariti" (kao da ste udarili u nevidljivi rub) i okrenete se, i par grmova kraj zgrada ima isti efekt, nije baš jako bitno, ali kada vozite utrku onda je velika razlika
![]() |
#742 |
Problem?
Datum registracije: Oct 2008
|
imam problem sa tom igrom a problem je sljedeci,skinuosam je instalirao stavio yasu u cloack i u uncloack mi se uvijek pojavljuje isto, izbacuje me restarta komp,i na prvoj misiji stisnem za utrku i kamera se dalje okrece sve kao ''radi'' i nikao da pokrene utrku. skinuo sam igru s neta i nezelim igrat na netu nego samo ovako offline molio bih vas da mi pommognete, jer mi se bash sviđa. nevjerujem da sa konfom imam problema,pogledaj u moj komp ako te zanima |
![]() |
![]() |
![]() |
#743 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() radije briši post ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Banned
|
Postanje linkova i attachmenta vezanih za crackove, warez, hack, ukradene sadržaje i ostale ilegalne stranice ili radnje. Zabranjeno je i slati ili potraživati materijale koji su zaštićeni autorskim pravima (programi, muzika, filmovi, dokumenti). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Premium
|
eto ako se tko hoce igrat imate modifikacije auta http://forum.tdu-central.com/forumdisplay.php?f=51 |
![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Feelin Distinctive Shit
Datum registracije: Mar 2006
|
ima zajebanih stvari, kak se stavljaju ti modovi?
![]() |
![]() |
#749 |
Premium
|
pa prebacis bnk1.map file koji nađes na forumu u svoj folder x:\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\....zamjenis ga i skidas nove aute i zamjenjujes ih sa postojecima, mozes i zvuk auta promjenit, unutrasnjost i tako, malo se poigraj zanimljivo ispadne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#750 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |