Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.12.2008., 11:47   #2011
shogo
Premium
Moj komp

shogo's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
nisam baš siguran da si u pravu...živi bili pa vidjeli
shogo je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2008., 11:51   #2012
sipe
Premium
Moj komp

sipe's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Ako 40% igre otpada na skupljanje onih gluposti po gradu, imam kaj igrat do kraja života. Potpuno nepotrebno. Jedino ako možda uleti koja utrka kod Bruciea, neko dilanje kod L.J.-a itd. Inače, najbolji lik mi je definitivno Little Jacob. Polomim se dok pohvatam šta lik uopće priča
A tek badman
sipe je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2008., 11:55   #2013
shogo
Premium
Moj komp

shogo's Avatar

Citiraj:
Autor jurbAs Pregled postova
samo da kazem mafia 2 je jedna od najboljih igara koje sam igrao u zivotu radi same price ima takvu dobru tezinu da jednostavno ju moras brzo prec jedina mana sto gta ima je biranje misija i slobodan kretanja imas ju i u mafiji ali ne toliku... !! nadam se da ce je sada popravit!! GTA IV me uzasno razocarao samo radi drivera i sjena koje su neke rupicaste tj u opce nisu kakve trebaju bit!!
kaj si igrao mafiju 2????
Staro 11.12.2008., 12:04   #2014
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor $čofi$ Pregled postova
@xulos na kojim postavkama igraš i kolko fps-a dobivaš?
medium/high (proc me jebe ,uzimam sad uskoro novi..) i dobivam 39 fpsa
Staro 11.12.2008., 12:36   #2015
Pizz
Registered Abuser
Moj komp

Pizz's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
brijem da 40% igra otpada na ubijanje golubova po gradu

e a kaj nema onih side-misija ; paramedic i vigilante...
Pizz je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2008., 12:39   #2016
sipe
Premium
Moj komp

sipe's Avatar

Citiraj:
Autor Pizz Pregled postova
brijem da 40% igra otpada na ubijanje golubova po gradu

e a kaj nema onih side-misija ; paramedic i vigilante...
Za policiju imaš criminal activity to sam baš igrao a paramedic to neznam
sipe je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2008., 12:46   #2017
Pizz
Registered Abuser
Moj komp

Pizz's Avatar

a da to sam vidio, ono kad na skeneru malo pročačkaš...
Staro 11.12.2008., 13:25   #2018
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor sh0kre Pregled postova
po meni gta ima bolju grafiku... s t v a r n i j u (osim mozda izgleda ljudi/lica) ..... i realniju... Kolko god mi gta iso na ku u dosta stvari, ali mislim da mafija nebu imala tu kaj trazit
Stvarnija ili ne-stvarnija to je od osobe do osobe...ovisno kaj preferira.
Kak god da je, daleko je detaljnija...

Mafia 2 bude uspješna kak i Mafia 1 - došla bude u miru, bez tolko hajki, napuhavanja i svega ostalog kak je bilo sa GTA 4...i otišla bude u legendu...a ne da im ljudi koji kupe igru imaju problema da ju opce mogu igrati kak spada, jer i njima te zastite smetale, a mozda i jos smetaju, tko zna...i tolko problemi sa performansama, a grafika na razini igre prije par godina, kad je i pocela sa razvojem...za konzole...i onda ju izdaju nakon vise od pol godine za PC i onda takvi neoptimizirani šrot...

Ak patch nist ne popravi, ide odma u Recycle Bin

Jer da sa 8800GT ja nebrem ni na 1024*768 medium postavkama igrati, a da tu i tam ne padne ispod 25 FPS-a...stvarno nema smisla...a kaj je jos zalosnije bilo da igram 1680*1050 high ili cak 1024*768 low...skoro pa da i nema razlike...

To kaj vama nekima radi ok, morete biti sretni da vam radi...jer vecini ljudi ne radi nikak
TheBEaST je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2008., 13:39   #2019
Pizz
Registered Abuser
Moj komp

Pizz's Avatar

ja bih mafiu nazvao ozbiljnijom . . .

gta je više zabavnog karaktera
Staro 11.12.2008., 13:41   #2020
shogo
Premium
Moj komp

shogo's Avatar

potpis...
mislim da je forsanje ovakvih igara koma i da si igrači seru u zube kada kažu kako je super, kako ide, nema bolje...
pa koga lažemo...igra je neoptimizirani šrot, budimo realni, NADAJMO SE ZAKRPI OD 1 GB NAJMANJE
Staro 11.12.2008., 13:47   #2021
chingyos
Premium
Moj komp

chingyos's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor shogo Pregled postova
potpis...
mislim da je forsanje ovakvih igara koma i da si igrači seru u zube kada kažu kako je super, kako ide, nema bolje...
pa koga lažemo...igra je neoptimizirani šrot, budimo realni, NADAJMO SE ZAKRPI OD 1 GB NAJMANJE
Kolega potpisujem
chingyos je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2008., 13:52   #2022
~Trt~
red drum
Moj komp

~Trt~'s Avatar

Datum registracije: Aug 2008
ono što je najbolje igra je tolko igriva da sam nakon 3 misije otipkao broj u mobitel nabavio svo oružje i počeo random pucat po ekipi na cesti....zbuksao se u bolnicu i pobio neznam kolko policajaca da bi nakon toga dobio metak u čelo i ugasio igru
Neoptimizirano i po meni zabavno smeće za ubit 45min ako vam se neda gledat dadilju

~Trt~ je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2008., 14:00   #2023
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Citiraj:
potpis...
to that...

A dok se sam sjetim kak su ljudi kritizirali crysis da je neoptimizirani, GTA 4 je očito nanovo definirao taj pojam...

Predlažem uvođenje nove mjerne jedinice za neoptimiziranost...

Znači 0,1 GTA4 - igra gotovo savršeno optimizirana

0,2, 0,3, ...

1,0 GTA4 - igra savršeno neoptimizirana (rezervirano samo za GTA4, bez konkurencije zasad)

TheBEaST je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2008., 14:01   #2024
Bang
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2008
Citiraj:
potpis...

ali najviše me smeta što i kad je fps dobar igra mi šteka...koji qurac..ima još neko takav problem!!!!!

Citiraj:
Autor TheBEaST Pregled postova
to that...

A dok se sam sjetim kak su ljudi kritizirali crysis da je neoptimizirani, GTA 4 je očito nanovo definirao taj pojam...

Predlažem uvođenje nove mjerne jedinice za neoptimiziranost...

Znači 0,1 GTA4 - igra gotovo savršeno optimizirana

0,2, 0,3, ...

1,0 GTA4 - igra savršeno neoptimizirana (rezervirano samo za GTA4, bez konkurencije zasad)

ali krajziz i liči na nešto...krajziz ima AA.... neko je napisao da i ova igra izgleda ssuper..možda uz puno AA i još 7 mjeseci rada i bude tako...
Bang je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2008., 14:19   #2025
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Da igra ima AA imao bi 5 fpsa vec sam se navikao na nju i igra mi je preodlicna , sad samo cekam patch .
Zmaj000 je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2008., 14:27   #2026
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Niti se ne cudim sto Patriot razvaljuje - 4000 kgs
IcyTexx je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2008., 14:29   #2027
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Evo na što sam naletio:
This is a PC release of a GTA game with the single most problems ever. Whether or not the fact that this version of the game was outsourced to Canada to be developed at the R* Toronto studio has anything to do with it I honestly can't say. But I guess you at least expect to have a working game when you meet the listed hardware and software requirements.
Kak bi u South Parku zapjevali: Blame Canada

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2008., 14:44   #2028
shogo
Premium
Moj komp

shogo's Avatar

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Evo na što sam naletio:
This is a PC release of a GTA game with the single most problems ever. Whether or not the fact that this version of the game was outsourced to Canada to be developed at the R* Toronto studio has anything to do with it I honestly can't say. But I guess you at least expect to have a working game when you meet the listed hardware and software requirements.
Kak bi u South Parku zapjevali: Blame Canada
kriva je država javora...zeznuše legendu
Staro 11.12.2008., 14:51   #2029
chingyos
Premium
Moj komp

chingyos's Avatar

Citiraj:
krivi je država javora...zeznuše legendu
Kada ce patch,nesto su pricali za danas?
Sigurno su se zajebavali kao i pravivsi ovu igru

Zadnje izmijenjeno od: chingyos. 11.12.2008. u 14:52. Razlog: ...
Staro 11.12.2008., 14:52   #2030
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Citiraj:
kaj si igrao mafiju 2????
ups tipfeler mafija 1
jurbAs je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2008., 15:47   #2031
Speedbreaker
Premium

gta iv tokyo drift lol nije loše...
Speedbreaker je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2008., 16:24   #2032
rodney
only fool, not a horse
Moj komp

rodney's Avatar

je nemam neku uber mega cool konfu i smatram da mi igra s obzirom na to ide lijepo. poslije moje grafe su dosle jos dvije serije.. i proc je valjda prvi quad koji se pojavio. znaci prije, kolko godinu i pol, dve? i zasto bih ja morao moc igrat sve na high? zasto ne igrate bez frapsa? jel ste vi uopce igrali igre prije par godina i kako su te izgledale? mislim da svi koji su se malo zadubili u igru i pricu ce rec da je igra odlicna bez obzira na mali frame rate, na neke bugove, itd. koja igra nije imala mana? nije optimizirana najbolje, to je istina, ali zasto je onda zelite igrat ako je losa? zasto ste isprobavali sest vrsta drivera, pet krekova, skidali 14gb sa neta? instaliravali 5 puta dok ne proradi? zato sto je to gta, i zato jer svi znaju da je gta dobra igra. shogo, i svi koji su dali potpis na njegov post, ako je igra neoptimizirani shrot zasto se nadate patchu? igraj nesto drugo.
rodney je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2008., 16:33   #2033
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
rodney, malo si otišao u krajnost. Igra nije šrot nego je zanimljiva i svi bi je htjeli igrati, međutim u tome ih sprečava horda bugova i dotična neoptimiziranost. Zato su ljudi ljuti na nju, zato isprobavaju sve sheme ne bi li proradila kako treba, no izgleda da ništa ne pomaže i ipak treba čekati gospodu iz Rockstara da se pokrenu...
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2008., 16:53   #2034
rodney
only fool, not a horse
Moj komp

rodney's Avatar

Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
rodney, malo si otišao u krajnost. Igra nije šrot nego je zanimljiva i svi bi je htjeli igrati, međutim u tome ih sprečava horda bugova i dotična neoptimiziranost. Zato su ljudi ljuti na nju, zato isprobavaju sve sheme ne bi li proradila kako treba, no izgleda da ništa ne pomaže i ipak treba čekati gospodu iz Rockstara da se pokrenu...
ma nisam ja otisao u krajnost, i ne govorim ja da je igra srot nego me smeta sto to govore drugi, i to uglavnom zato jer je na svom kompu nemogu igrat onako kako bi htjeli, na max postavkama...
kao na primjer:

Citiraj:
potpis...
Citiraj:
Autor chingyos Pregled postova
Kolega potpisujem
Citiraj:
Autor TheBEaST Pregled postova
to that...
....
Staro 11.12.2008., 17:00   #2035
chingyos
Premium
Moj komp

chingyos's Avatar

Citiraj:
Autor rodney Pregled postova
ma nisam ja otisao u krajnost, i ne govorim ja da je igra srot nego me smeta sto to govore drugi, i to uglavnom zato jer je na svom kompu nemogu igrat onako kako bi htjeli, na max postavkama...
kao na primjer:
Pa kako nebi prigovarali kada su usrali sa grafikom,trepere sjene,grafika nista posebno,i jos steka na maximalnim postavkama,sve ostale igre rade savrseno osim gta 4 i crysis,ali crysis makar opravdava radi grafike,ne kazem da je gta 4 losa igra,meni je igra godine i odlicna je,također ju igram na netu i upravo mi je zato žao sto taj graficki dio je takav bugovit!!!!
Staro 11.12.2008., 17:16   #2036
Caligula
Premium
Moj komp

Caligula's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
kao na primjer:
Problem je u tome što se ne može fluidno igrati NITI NA LOW postavkama na
1440x900, a fluidno bi imho značilo 60 fps. Živo mi se j.... za max postavke i izgled grafike. Nema te kombinacije video postavki da postignem taj fps.
A to sam mogao u npr. Crysis-u. To je primjer neoptimiziranosti.
Caligula je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2008., 17:31   #2037
sh0kre
Premium
Moj komp

sh0kre's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
za odigrat singleplayer je i ovako dobro.... istina, trzala je.... ali sam u njoj uzivao vise nego u bilo kojoj drugoj igri gdje je fps bio bajan .... u zadnjih valjda 5 godina ovo je jedina igra nakon koje mi je stvarno zao sto sam ju presao
sh0kre je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2008., 17:44   #2038
rodney
only fool, not a horse
Moj komp

rodney's Avatar

Citiraj:
Autor Caligula Pregled postova
a fluidno bi imho značilo 60 fps.
meni je 60-70 fluidno i za neki fps u multiplayeru.. ali nije ni to bitno sad. nisam rekao da je igra optimizirana i da ide "fluidno", nego da nije srot zato sto nije optimizirana ko cod 4, s mapom velikom ko stalker, radnjom ko gta 12, i zahtjevima wolfenstaina (koji mi je isto trzao kad je izasao)....

@chingyos: ako ti crysis opravdava zahtjeve grafikom, zasto ti gta ne opravdava zahtjeve fizikom, prometom(znaci density na 100%, potpuno mijenja igru, a ne zdere grafu kolko proc), gameplayom i slicnim?
i sad kazes da ti je "igra godine i da je odlicna" a maloprije si "potpisao" da je igra "neoptimizirani srot".. a ovo "i jos steka na maximalnim postavkama,sve ostale igre rade savrseno " ?!? wtf?

bolje da sutim, nisam htio raspravu koja nema kraja ni smisla.
odlazim u liberty city, tamo je bar mirnije negu tu
Staro 11.12.2008., 18:14   #2039
chingyos
Premium
Moj komp

chingyos's Avatar

Citiraj:
meni je 60-70 fluidno i za neki fps u multiplayeru.. ali nije ni to bitno sad. nisam rekao da je igra optimizirana i da ide "fluidno", nego da nije srot zato sto nije optimizirana ko cod 4, s mapom velikom ko stalker, radnjom ko gta 12, i zahtjevima wolfenstaina (koji mi je isto trzao kad je izasao)....

@chingyos: ako ti crysis opravdava zahtjeve grafikom, zasto ti gta ne opravdava zahtjeve fizikom, prometom(znaci density na 100%, potpuno mijenja igru, a ne zdere grafu kolko proc), gameplayom i slicnim?
i sad kazes da ti je "igra godine i da je odlicna" a maloprije si "potpisao" da je igra "neoptimizirani srot".. a ovo "i jos steka na maximalnim postavkama,sve ostale igre rade savrseno " ?!? wtf?

bolje da sutim, nisam htio raspravu koja nema kraja ni smisla.
odlazim u liberty city, tamo je bar mirnije negu tu
Pa da sve ostale na mojem kompu rade perfect,i sa FSAA na maximali i na high postavkama,ja samo kazem da je igra odlicna na jednu stranu tipa gameplay,prica,i sve ostalo sto krasi gta,ali sto se tice graficke strane je zakazala!
Staro 11.12.2008., 18:24   #2040
bisanu
Premium

ljudi budimo REALNI. ako znamo da je industrija igara 3 PUTA VEĆA od filmske industrije, što znači da se 3× više love okreće od igrica nego filmova, jedna "firma" kao Rockstar i jedan naslov kao GTA IV nemože si dopustiti takve mane, greške, nazovite ih kako hoćete. kako bi izgledalo da recimo gledaš neki film iz 80-ih a na kutu ekrana vidiš laptop. mislim, da su ovakve stvari nedopustive i da igra kao GTA IV, rekao bih jedna od najjačih igara ikada(mislim i na prethodne naslove) nije dorađena je smiješno i u najmanju ruku nedopustivo.
bisanu je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na