|
![]() |
#1171 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
samo jedna napomenica, linkovi sa Glasa Slavonije ne rade (barem meni). u svakom slucaju, dobili ste moj glas za metalfest. samo se nemojte raspasti, grabite naprijed i svirajte dobru muziku ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1172 |
Guest
|
Molim da se pobrise post! Ili ja mogu otvorit jos ovoliko topica za glasanje ili postova napisat! Croatia Art Knockout Heavy Metal BLACKDIVISION Thrash Metal Czaar Trashdeath D.N.R. Metal dark realm death metal Diamond dust heavytrash metal Embrio GothicRockMetal EndEm trashpower metal KOZIAK mel. black death Moltencore melodic death metal One More Kill TrashDeath SAMON Melodic Black Metal Sufosia heavythrash Time Treachery epicmelodic death metal We Come One Symphonic Metal Zadnje izmijenjeno od: Mad_Duke. 26.11.2008. u 15:01. |
![]() |
![]() |
#1174 |
Guest
|
Mislim. Oke je podrzavati HR scenu. Ali samo jedan bend po ovakvom forumu mi nije fora. Edit: Neznam niti jedan bend osim Koziaka. Jesam ostario ![]() |
![]() |
![]() |
#1175 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Steta kaj nasi Deaf Auditorium ne peglaju vise, imali su svirku i pol ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1176 |
Guest
|
Joj, daj. Jos soli na ranu. Nikad nisam bio na njima nazalost. Imao sam samo mp3. Htio sam ici na oluju mrzitelja prije neznam koliko godina kad su oni bili, ali nisam mogao (neznam vise zasto). Predobar bend! |
![]() |
![]() |
#1177 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#1178 |
Just married!!!!
Datum registracije: Jun 2007
|
D.N.R. - koji yebeni carevi ![]() ![]() ![]() Bili su kod nas u Bjelovaru dva puta, druga svirka je bila prežestoka, Insanus na bubnjevima.....čovjek nije normalan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1179 | |||
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Vidiš, meni je slayer usao u krvotok predobri su, a machine slusam tu i tamo - stvarno izvrsni albumi ashes i Blackening, Blackening je TBH jebeni masterpiece ! muzika,tekst, ma sve. SVE. Album koji će ostat zapamćen za sva vremena. ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1181 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Konačno u mojim rukama,Power metal od Pantere,plačem od sreće ![]() ![]() My precious.. http://www.six-something.org/images/...ower_metal.jpg ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1182 |
Prečupavi mod
|
LOL, kaj nisi to cuo vec prije? Strahota ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1190 | |
Just married!!!!
|
Citiraj:
Ukratko album je preyeben ![]() A mislim da ni poslovično loš sound u Boogaloo neće pokvariti.....feštu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1192 |
Prečupavi mod
|
Upravo sam pogledao Strapping Young Ladov koncert sa Download Festivala 2006... sta rec, lik (Devin Townsend) je faking psihopat (nikad nebi reko da je poceo sa banjom), zajedno sa ludjakom Gene Hoglanom... nisu normalni ukratko ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1193 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo me doma s SATYRICON koncerta i mogu rec da je bila TOTALNA BRUTALA!!! Ono fakat mozete pozalit vi koji niste isli jel je jednom rijecu bilo nenadjebivo!!! Odo krmit i oporavljat vrat od benganja,laka noc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1194 |
Just married!!!!
|
Boli glava, boli vrat, bole noge..... ![]() Jako dobar zvuk za inače loše ozvučenje u Boogaloo.... ![]() Drugi bis sa Fuel for Hatred u trenu kad su svi već polako izlazili van..... ![]() Odsvirano prvih pet pjesama s novog albuma, zatim Hvite Krists Dod...... ![]() Teta za mixetom koja headbanga cijelo vrijeme je odličan dodatak.... ![]() Ukratko ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1195 | ||
A mighty pirate!
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Zakon ste bili sve godine u Osijeku,al zadnje me čuvar dobrano sj*bo ![]() Dogovorili smo se sa vašim gitaristom,ja i Hrca,da pokupimo dva cedeja+kao fensi šmensi autograf,ja još jednoj curi obećao te cedeove,i sve super,kaže đitrist dođite poslje konc-a u bekstejđ po cedeje,i mi odemo i čuvari nam nisu dali da pređemo maltene dalje od pola šatora. Organizacija ODP-a = 0 ![]() Citiraj:
SU ti slušaš SYL i DTB? E maltene nisam mislio da ću uhvatit nekog u Hrv da će to izjavit haha. Šta da ti kažem osim da imam dva "postera" devina na zidu u sobi,zajedno sa Alexiem i Bucketheadom. IHMO,Physicist je takav uber dobar nevjerojatno jeb*čki album,da mi dođe da iskopam hetfieldu(iz metallice) oči što je natjerao Newsteda da otkaže taj projekt sa Devinom.A Devy je carčina kakve nema,tko još može isfurati skulletku i bit tak kul.Iako se nažalost ošišao na čelu ![]() Po meni,najjači albumi od DBT-a su Physicist,prvi jedinstveni i neponovljivi,Accelerated Evolution i Ziltoid!(The Omniciest!),a od SYL-a City i Alien.Moram još nabavit The New Black i čekat da dođe Ki. Znaš da je cijeli Ziltoid album napravljen sa programom Drumkit From Hell...bolesno ![]() Zadnje izmijenjeno od: Angelus. 08.12.2008. u 22:27. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1196 | |
Prečupavi mod
|
Vise rekreativno, tu i tamo, ali opaki su, uostalom sve kaj Devin dotakne je opako! ![]() ![]() ![]() ![]() A j* mater, steta, preopako je izgledao sa onim dredovima i lepinjom ![]() Citiraj:
![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1197 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Upravo nakon nekog vremena ponovo slušam Dark Tranquillityev album Fiction, najbolji album 2007. uz Blackening MH-a Kakav savršen album taj Fiction ![]() Prelijepo nešto!
![]() |
#1198 | |
A mighty pirate!
|
Citiraj:
Ja sam kapitalnim zezom nabavio Drumkit From Hell 2,koji je ustvari baziran na sintisajzeru,dva palca dolje totalno,u procesu nabavljanja DFH 1. Ma Devy je,kak bi Ozzy stari reko,"Cult of personality". Nemoš ga usporedit,nemoš ga definirat,jednostavno je takva kreativna megasila kakva je.Dobra stvar kod njega je što dobar dio svog vremena provodi tražeći nove bendove,i nešto što ne vidimo baš toliko često,osobno odgovara na fan mailove ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1200 |
A mighty pirate!
|
Super i hvala ![]() Ma nemaš frke,i tak visim na svakom vašem koncertu,budimo realni,top bend koji dolazi u Osijek jest We Come One. Barem po mom standardu,ostali svi isfuravaju nešto što je isfurano već po milijunti put,vi bar imate neš što je oriđiđi i još k tome dobro zvuči! P.S.-Da vas pohvalim za Empty Walls,nisam očekivao da će to netko uskoro izvoditi na ODP,al totalno ste zakon preradu napravili ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|