|
![]() |
#331 |
Uber pwner
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#335 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: Gilbert5. 09.12.2008. u 22:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
to ti ne znaci nista, ima super napajanja s lose rjesenim hladjenjem tako da pasivci unutra gore a vent ispuhuje hladan/mlak zrak. Bolji revieweri obicno stave senzor i na te pasivce pa mjere ucinkovitost hladjenja....ne bez vraga i jednog loseg rjesenja u povijesti ![]() ali slazem se da ce vjerovatno gurati bez problema. Skoro sam plakao sad kad sam na trznici vidio da lik prodaje napajanje s deklariranih 42A na 12V (a stvarnih ako je vjerovat reviewima skoro 50) zbog konfe koja nece povuci preko 350 osim ako grijalicu stavis u nju. Sta marketing cini ljudima....nije za vjerovat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Premium
|
Evo ljudi imam veliki problem. Prije tjedan dana mi pocelo bacati artefakte i smrzavati igre, tocnije COD5. Prvo mislio beta sim-tam, ali onda je dosao GTA IV koji isto trza do iznemoglosti. Rekao pa tu nesto nije u redu. I otisao igrati GRID, za koji sam siguran da mi dobro radi i imam sto vidjeti, poceo i on bacati artefakte i smrzavati se. Nikada prije se to nije dogadalo. Pocelo se dogadati od kada sam stavio najnovije drivere 180.xx i ti driveri su bili reinstallirani par puta jer su mi se crashali u windowsima stalno i sad su dobro radili dok ne pokrenem CS4 (koji isto koristi graficku) i on ih obavezno rusi, a o igrama da ne govorim. Poceli su se i artefakti pokazivati u windowsima nakon sto lockam kompjuter. Sve mi ovo smrdi da graficka odlazi, pa vas zato molim da mi potvrdite ili opovrgnete moje misljenje. I dajte mi prijedlog kako da istestiram graficku do najsitnijih detalja. Lijep pozdrav! i hvala unaprijed Citiraj:
EEEE upravo se to meni dogada i to od kada imam najnovije drivere. Samo sto ja nisam imao blue screen i slicno.
![]() |
#340 |
Premium
|
Rijesio problem. Reinstall drivera i zadnje drivere sa stranice od EVGE skinuo i sve radi bez rusenja, trzanja i bez ikakvih artefakata, cak se i manje grije ![]() jedino GTA IV daje artefakte, ali mislim da je do igre. Sad cu malo testirati pa javim sto sam rijesio.
![]() |
#346 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=033751 ...hm Da mi je znat di je ona zadnja karta nestala ![]() ![]() Moja sljedeca (skoro trenutna) grafa nece tako skoro van in kompa. Ja sam svoj buđet love na komp odavno potrošio.Valjda će moć izdurat 2-3 godine sto se igara na LOW tiče.
![]() |
#347 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
muimerP
|
da bio i ja...imaju ih, ali velim za ovu BFG sa 10 (beznacajnih) godina garancije ![]() EDIT: pokupih danas zadnju BFG-icu... 1.stvar...kutija razorena. 2. najlon je rucno zatezan na kutiju(nesto tipa vrucim nozem) i vidi se a je plastika topljena. ona naljepnica koja bude na plasticnoj foliji unutar kutije je razderana sva, ali kao priljepljena natrag . 3. grafa izgleda netaknuto, ali su se ocrtavali otisci na njoj(vidljivo prebrisavani) ![]() 4. kad sam izlazio iz HG spota lik koji je bio na pultu, koji mi je i dao tu grafu me je jako sumnjivo gledao kada sma izlazio van, cak je bio kod vrata... 5. ugl. imam jako cudan osjecaj u vezi ovoga svega, ali nadam se da je sve u redu, a i kaj ak su ju malo zavrtili na kakvom Kvadu. ![]() ![]() ![]() Grafu isprobao. Super zadovoljan sam, Far Cry 2 vrtim na 1600x1200 na very high sve i 2aa bez ikakvih trzaja, nekih 40-50 fps-a konstantno...ja zadovoljan. Još da je proc...al nece, ovo je najdalje sto idem sa nadogradnjom. ![]()
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 19.12.2008. u 23:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Shadow
Datum registracije: Dec 2008
|
Negdje u 5-6 mjesecu sam kupio od zotaca 8800GTS 512mb, ispala me 1300kn (tada koliko sam vidio najjeftinija ponuda za 8800GTS), za sada apsolutno nikakvih problema, sa grafičkom sam prezadovoljan.
![]() |
#350 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
Isti slučaj i kod mene kad sam prije 20-ak dana uzeo Asusicu 8800 GTS 512 platio je 260 KM (malo jače od 1000 Kn) kutija poderana oni preklopnici na kutiji, unutra došao sav bandle, vraćica u kojoj se nalazi grafička također otvorena naljepnica pokidana ali karica čista netaknuta ali to mi je bilo najbitnije i kad sam zamjenio 8600 Gt 512 sve je radilo kako treba |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
muimerP
|
e ljudi, nikak da uspijem sredit da mi taktovi u 2D rade odvojeno od 3D? Dali je netko uspio?Korisitm rivu inace...ovu najzadnju..pas mtr. nikak mi neide...
![]() |
#352 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Nažalost, Nvidia je izbacila tu mogućnost od 8 generacije. Neke nereferentne kartice to mogu (Gigabytove i još neke), ali mislim da nijedna GTS nema tu mogućnost.
![]() |
#353 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Moze se srediti pomocu RivaTunera, barem ja jesam. ![]() Procedura se sastoji od kreiranja oc profila, zatim kreiranja itema u launcher meniju, te ukljucivanja prikaza hw acceleration parametra u hw monitoringu. Za detalje proguglati, na netu ima sve detaljno opisano. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#355 | |
muimerP
|
Citiraj:
6600gt/6800GT imao..i odnosu na njih ceš dosta profitirat ![]() I ja sma GTSicu uzeo zbog dobrih uspomena na 6800gs/gt. zamjeniš?misliš kupiš novu, ili daš ovu 3850 za GTS i nadplatiš? ugl. imao sam 3870 prije 2 tjedna, i ono čak i na ovom šitnom procu su azlike više nego očite. U far cry-u 2ici nisam mogao ni na HIGH igrat sa 3870(naravno zbog proca) ali sa ovom igram i na very gigh..sad neznam, meni je u svakoj igri dostavelika razlika u odnosu na radeonku, a i monitor ti je isto upitan...jer ti je ati ica dosta za taj monitor. nezelim rec da sam znalac, vec samo sam se ubacio.. ![]()
![]() |
![]() |
#356 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
Ja sam prešao na 8800GTS sa X1950XTX (koja ne zaostaje puno za 3850). Neću reć da sam požalio, ali iskreno, mislim da sam mogao te novce i pametnije potrošiti. Doduše danas te takav upgrade manje košta
![]() |
![]() |
#357 |
Banned
Datum registracije: Jan 2008
|
ja jučer uzeo zadnju gainwardovu u hg spotu u utrinama(iz izloga)-kutija je sva uništena bila a ona plastika na grafi izgrebana do bola-još ju nisam probao jer nisam doma al baš me zanima kak će radit.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Zotac 8800gts
Da li se sa ove kartice Zotac 8800gts g92 može poslati audio putem DVI-HDMI konektora, interni SPDIF kabel nije došao sa karticom a nigdje da nađem informaciju a i jezici mi ne idu najbolje. Zadnje izmijenjeno od: spep. 03.01.2009. u 12:07. Razlog: više informacija |
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
imam jedno pitanje. Uzeo sam valjda zadnju gainwardicu 8800gts, i kad si sve zbrojim ispala me 500 kn, tak da mi je bila jako lijepa kupovina. Imam jedan problem koji se pojavljuje u gta 4 i u left 4 dead. A u ostalim igrama (cod2, FS 9, FS X, BF 2) nemam problema. Graficka mi uredno prode cijeli 3d mark 06. U Gta 4 se rusi nakon 2 minute igranja, tj zblokira se i jedno sta mi preostaje je reset kompa (probao sam sa 3 razlicita drivera i nije pomoglo), ocistio stare sa DCom i nista. Dok u left 4 dead imam nekakve lagove, tj igra se blokira na 2-3 sekunde i dalje nastavi. U cemu bi jos mogao biti problem? EDIT : Sad vidim da nisam spojio oba molexa sa na napajanje nego samo jedan. http://www.tenthousandpercent.com/fi...2molex_118.jpg Jel moraju oba bit spojena na napajanje s obzirom da nikad nisam imao takav slucaj sa grafickom? Zadnje izmijenjeno od: junkieee. 12.01.2009. u 14:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|