|
![]() |
#1801 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1802 | |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1803 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Jel gledao netko onu Cambridge akciju 2 za 1,u izlogu su u AudioArt-u u Mesničkoj? Pitam jer mi treba linija za dnevnu sobu od 35 m2,u kući gore,gdje smo preselili. Ne želim uzimati micro hi-fi linije od 2,3k kuna jer kako čitam i čujem to nema veze ni sa hi-fijem ni sa linijom. A di ću drugo pitati nego ovdje pošto se ne kužim. Ovo mi se učinilo pristojno u kombinaciji sa nekim zvučnicima po vašoj preporuci iz te trgovine. Za HiFi početnike i ljubitelje glazbe skromnijih mogućnosti pripremili smo: Cambridge Audio Azur 340C CD Player AKCIJSKA CIJENA 1.555,00 Cambridge Audio Azur 340A Integrirano pojačalo AKCIJSKA CIJENA 1.555,00 KOMPLET 340C + 340A za samo 2.999,00 + GRATIS interkonekcijski kabel Cambridge Audio Artic Ja bi išao na silver finiš,no to je estetika,manje bitno. http://www.audiocinema-art.hr/akcije/ 2999kn dođe skupa. + je stari mislio još toliko dati za zvučnike,znači 5-6k kuna skupa. To mi je entry u svijet hi-fi-ja pa eto,ako sam šta krivo napisao,nećete zamjeriti. Update,evo složili smo predračun i za ovu kombinaciju : KOMPLET Azur 640A v2 + 640C v2 AKCIJSKA CIJENA 4.999,00 REDOVNA CIJENA 7.380,00 Svim kupcima kompleta Cambridge Audio Azur 640A v2 + 640C v2 nudimo sljedeće opcije zvučnika iz sinergijski provjerenih novih C i iQ serija tvrtke KEF: + iQ30 par AKCIJSKA CIJENA 2.399,00 REDOVNA CIJENA 3.190,00 Prva je nekih 6000kn(3 za komponente,3 za bolje zvučnike) a druga je 7300(5 za komponente,2.3 za zvučnike). Hvala.. Zadnje izmijenjeno od: thedream. 03.12.2008. u 12:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1805 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1806 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() @Fleks, zakomplicirao si ga do bola, rijec je o tome da treba uzivati u glazbi a ne u sistemu. Pa makar to bio Ei Nis, koji pak bolje zvuci nego B&W kod rodjaka. OK, ipak on ima NAD pojacalo. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1808 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Dobro, na prvu je smiješno, zaista. Ali kad malo bolje razmislim, ako čovjek voli takvu vrstu glazbe i želi svoj sustav graditi sa sinanom kao referencom, što je tu u biti smiješno?
![]() |
#1809 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Nista, jer je tuzno, ali koliko sam ja cuo ima tu po forumu ekipe koja za referencu koristi i tu vrstu glazbe ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1810 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 12.01.2012. u 19:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1811 |
Banned
|
A ja rekao neki klasika bass/mid/treble omjer 35/25/40 % par zvučnika da gleda,sa malo izraženijim srednjim i visokotoncima,kad već razumije tekst,šteta je da ne čuje ![]() ![]() ![]() Moram nać neke zvučnike za 640tke ove,da starom uvalim pod nos. ![]() Jbg imamo skoro 400 original CD-a doma od kojih je bar 250 mojih.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1812 | |
undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
LOL , izgleda da sam predaleko otišao kad ti ne vidiš šalu ![]() siroti gospon još nije shvatio neke stvari valjda zbog siromašnog iskustva , kresta je neugodna jer si tad mogao dobit puno bolje za 1850kn a nadovi su precjenjeni jer ...su ružni? ![]() ustvari što danas nije precjenjeno s obzirom da sve svira za klasu poviše ![]() Citiraj:
ako si spreman za malo razmještaja pokučstva pokušaj sljedeče u tom programu i vidit kako izgleda par verzija ... (nisi označio prozor pa možda nešto neče imat smisla al...) *zamjeniš mjesta ormaru i krevetu , stol pomakneš malo prema redijatoru i sa svake strane stola staviš stalak+zvučnik a slušnu poziciju imaš na krevetu. *Ista stvar samo zamjeniš krevet i stol * Isto kao predhodno ali krevet pomakni malo prema vratima ,zvučnike smjestiš na zid gdje je radijator a slušno mjesto imaš na stolici ...
![]() |
![]() |
#1813 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
znači otišao si korak predaleko ipak ![]() ma to sa klasom više mi je stvarno rofl... a creste su bile u sh dućanu, dao sam svoje stare jpw i koju 100ku za creste koje su mi ugodnije zvučale u mom sistemu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1815 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1817 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1819 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
a što mislite o ovoj prilici? http://www.audiofil.net/oglasnik/vie...=5028693447610 mene više brinu neke druge posljedice od vizualnih, jer oštečenje je nastalo uslijed pada zvučnika na pod. Mada, čovjek kaže da svira uredno.
divovski kompjuteri Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 05.12.2008. u 15:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1821 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1823 | |
Banned
|
Citiraj:
I pitanje koliko je to uopće puta zveknulo na pod,moglo je deset puta pasti baš tamo,jednom se oštetiti,i devet puta samo protresti,da se ne vidi ni ogrebotina,a iznutra krš. Šta sam krivo napisao..da to treba saznati da je platio neki trash,nakon šta plati ili za 3,4mj? a kvotao sam te jer se kužiš,pa se i ja onda s tobom kužim,to nije sramota ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1824 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
omg... da, ja ću mu bit pismena garancija jer sam inače u slobodno vrijeme list papira sa rukama i nogama. kažem da iz iskustva takav pad sa stalka na čošak zvučnika neće ništa napraviti zvučniku/zvuku u konačnici. naravno da će ih ići prije poslušati, to uopće nije upitno, ali kažem da je isplativo ići poslušat tak nekaj ukoliko mu vizualno ne smeta jer postoji ogromna mogućnost da je sa zvučnikom sve ispravno i proći će debelo ispod cijene zbog maltene ogrebotine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1825 |
Premium
|
******************************** @Tech To osteceje ti nikako ne utjece ne zvucnik, znaci samo ga isprobas, po mogucnosti duze od 5 min i na malo vecim glasnocama i ako radi normalno, onda je 99% sa zvucnikom sve ok.. Zadnje izmijenjeno od: tor. 05.12.2008. u 16:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1826 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Mom frendu je zvučnik od linije sletio s ormara i crkao. Pretpostavljam da se zavojnica dislocirala ![]() Tako da od para nemora bit ništa, a može ga i ubit.. I dobro kaže srale, probaj na većim glasnoćama i jačem basu jer može bit da se zavojnica razmrdala il nešto takovoga.
![]() |
#1827 |
Premium
|
Naravno, ako covijek koji to prodaje kaze da zvucnici rade normalno, onda vjerovatno rade..Znaci samo ih jos proba na vecim glasnocam i ako rade, nema razloga da ih ne kupi po nekoj popularnoj cijeni.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1830 | |
undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() Nekim čudom je uspio sjetjet drito na jednu stranicu pa se kutija nije raspala , štoviše to nije bilo ništa što nebi sredilo malo brusenja ili ona plastična folija. Iako je ispao samo viskotonac ta kutija se više nije oglasila .
![]() |
![]() |
|
|