|
![]() |
#1262 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ako se ne varam u autronicu je 375 kn (340 za studente) 50 dolara je 280 kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1265 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Baš sam ja otišao pogledat, a kad ono nema cijene, reko ko je tu lud sad ![]() Ma neće biti više od 49.99$, na steamu nisam vidio veću cijenu od te za pojedinačnu igru (a da nije spešl edišn i te điđe) Mene više brine dal da instaliram SP3 ili napravim onu fintu s registryem, dvosjekli mač. Ne želim (slučajno) uhebat windowse s tim SP3, neda mi se formatirat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1269 | |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() p.s. da, na vistu nejdem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1270 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
xD radiiiiii, nasao c...k ![]() ali nikako ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1273 |
Guest
Datum registracije: Jun 2007
|
Ne nego treba posteni patch, sta god ti imo od procesora nece radit 100 posto kako treba. Mozda sa quadom dobis 10fps vise al ce opet igrat lagat na odredjenim mjestima. i to na puno mjesta Sta je sa vama? Ljudi u americi vracaju igre i dobivaju novce nazad a vi gledate kolko kosta na steamu! Ne zelim nikog uvrijedit neg naprotiv ocu vam reci da igra jednostavno ne valja...lose odradjen port koji ima problema sa iskoristavanjem resursa. Ne valja brate i gotovo, bolje isprobajte prije nego sto kupujete da se uvjerite |
![]() |
![]() |
![]() |
#1274 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
evo igro sam nekih sat vremena i igra počne štekat da boli glava(sve sam stavio na low)...jednostavno me bole oči od tolikog štekanja nebudite blesavi i ne kupujte nove procesore jer ovoj igri ako ovakva ostane nema pomoći.jedino ako nemislite kupit quad na 4x10.a ako igra se ne promijeni ide pod krevet i 400 kunića u vjetar Moree "Ljudi u americi vracaju igre i dobivaju novce nazad a vi gledate kolko kosta na steamu!" šta stvarno.disi to pročito.ako je tako onda banda iz rockstara možda nešto i promijeni |
![]() |
![]() |
![]() |
#1277 |
Guest
|
ma dobro ja vjerujem da postoji sansa da ce patch izaci...da te utjesim malo ![]() Ali opet nicem se vise ne cudim..nakon sto su lagali da su razvijali pc verziju 7 mjeseci i da da je igranje na high postavkama namjenjeno next gen racunalima isto tako mogu i lagat kad su najavili patch. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1278 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
najača stvar je da ti on kaže da moš igrat na high(ako on sam stavi postavke) a meni poslje šteka i sve na low. Ja jednostavno nevjerujem da su oni izdali ovu igru.pa na njoj se ima radit još pola godine http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=280709---ali ipak glavnu riječ drži rock f...star |
![]() |
![]() |
![]() |
#1279 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1280 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1281 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
catalyst 8.12 beta za vistu x32/64 http://forums.guru3d.com/showthread.php?p=2933930 kaže frajer vsync popravljen u gta4 , drugi veli nema promjene u fps EDIT; pardon i XP dok sam guglovo nisam skužio da je bang stavio link, eh, od viška glava ne boli |
![]() |
![]() |
![]() |
#1283 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Kako se rijesit oga sto mi se sjene stalno premjestaju ono idem vozim auto sad je sjena sad ne Igram i ja trenutno bas zavrsio misiju gdje moram
Kako se rijesit oga sto mi se sjene stalno premjestaju ono idem vozim auto sad je sjena sad ne |
![]() |
![]() |
![]() |
#1284 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
i eto im njihova zaštita i sve sad,sjebali su i oriđiđi igre,ljudi se masovno žale za sada(mislim na one koji ima original)...glavno da se havle da su potrošili 200000$ na zaštitu,rockstar debili :rofl: |
![]() |
![]() |
![]() |
#1285 |
Banned
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1289 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Stari moj ako ćemo iskreno ne znam koliko bi ovo radili, vjerojatno još godinu. U jednom pogledu igra je najbolja igra dosad , sa najluđim fintama i tako dalje , u drugoj ruci je izmet........ Tolika količina neoptimiziranosti, glitcheva i sranja nije bila u stalkeru. Ako je stvarno istina da će kombinacija nvidia drivera i patcha za igru ovo popravit ok. U globalu na 1680 mi sa medium texturama , very high rendom , izgleda mrvicu bolje od gta. Međutim ne radi kako treba, dok mi je crysis warhead letio samo tako na high.....a izgleda nekih 8 godina u budučnosti prema ovom....... Samo da utvrdimo gradivo : Ne radi na skoro kompletnoj atijevoj paleti........ na 80% nvidie trza , sjene su zrnaste , texturu ja još nisam vidio ![]() Da to će sigurno jedan patch sve popravit za tjedan dana.....sigurno......a onda je svizac sam sebi zamoto... Potencijalno uništeni megahit. Pričekat ću sutra original da mi stigne. Majko mila ako to sve isto bude a takve pare ubačene u njega neču više nijedan original kupit......
![]() |
![]() |
#1290 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Da patch je najavljen: http://www.gtagaming.com/news/comments.php?i=1513 Dobri su komentari ispod najave |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|