|
![]() |
#2 |
hmhm...zzz svima...
Datum registracije: Mar 2004
|
može to biti odlične dvi stvari ali u st nemaš puno izbora
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Odgovorio sam ti u tvojoj drugoj temi za konfu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
hmhm...zzz svima...
|
blago tebi
![]() |
#7 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
po tisućiti put preporučam http://www.dtk.at/dtk2/__Products.asp?pid=69 kućište nije inovativno niti krcato fićrima, nego je jako kvalitetno i ono... pouzdano. žalosno je što nema 3,5 košaru do dna. sve skupa će te koštati manje od 500kn. nutra je 400W DTK PSU. (ako netko misli popljuvat nek se prvo raspita jer enermax nije niti jedino, a sigurno niti najbolje na svijetu) još jedna dobra stvar... http://www.casedge.com/tower_3GTH-002.html ali za njega trebash kupit napajanje jer je ovo kaj dođe s njim smeće. cijena... nemam pojma. sad sam naveo 2 kućišta čija je cijena daleko niža od one koju si naveo jer mislim da za 1000kn nećeš dobiti ništa više nego za 500kn. barem ne kvalitetno
![]() |
#8 |
Premium
|
pogledaj si AOpen H600B Black Pearl ak planiraš u modding vode ide za 533kn ja ga uzeo neki dan i super sam zadovoljan... unutra bubni neko fortron/aopen/chieftek enhance napajanje i to je to ![]() horza pa nije enermax jedino napajanje ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() hehehe sky samo te zekam ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
: lol2 : Čuo sam u Linksu istog takvog Tagana, i taj se čuje. Fakat sam otišao na kvasinu... Ali Daj.Hardov E00 Tagan se ne čuje... Anyway, mislim uskoro prodavati ovo svoje kućište (za manje od 500 kn ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|